יופי של מאמר

tlingit

New member
מחשבות

חוששתני שלא עד כדי כך התלהבתי מהמאמר אולם חיפשתי מה אני כן יכולה לקחת לעצמי ממנו אני מתחברת לעניין של "אל תיתן לטעות אחת לצמצם את "האדם הטוב" שאתה יודע שהנך, או את עוצמת ההישגים שהקב"ה יודע שאתה מסוגל להשיג" שבהחלט מתקשר למתודה של האימון - להתמקד בהישגים, ביכולות ובאפשר, להוציא מהם את נקודת ההתייחסות העיקרית, ואת הדלק למסע. ולהיות מודע ולהפיק לקחים מטעויות ומעידות, במקום להתמקד בהם כמו שאנחנו יותר רגילים לעשות. וגם את החשיבות של השדר של אמון וביטחון ביכולות..

אגב

לא קשור לשירשור אבל בכל זאת מעניין מה המשמעות של We Stand Between the Candle and the Star

tlingit

New member
לקוח מתוך

סדרת Babylon5 שמאד אהובה עלי
זה מתקשר גם למשפט נוסף - We are star stuff. We are the universe made manifest trying to figure itself out. המשפטים האלה מכילים בעיני תזכורת ליכולות והאיכויות הטמונות בנו, בכל אחד מאיתנו, כמו גם לאחריות האישית והקולקטיבית שלנו.

כן עכשיו אני נזכר

זה המשפט שאמרו חברי המועצת האפורה כשנכנסו למעגל בהחלט היתה עוצמה בדיקלום הקצר שלהם. גם אני עקבתי אחרי הסידרה.

עפרה ד

New member
אני אהבתי מאוד את החלק שדיבר על

למידה מהטעות, השינוי שבא לאחר מכן. בהחלט מסכימה שהלקאה עצמית אין בה טעם. בכלל, זהו אתר חביב, שווה ביקורים מידי פעם.

למעלה