יופי של יו"ר !

omer123456

New member
יופי של יו"ר !

ככה יו"ר הצבעים שלנו רואה את התנועה שלנו. בתגובה הלא אחראית של אלונה היא פגעה ישירות בתנועה בכך שטענה כי היא לא קיימת. אני מקווה שהפעילים בתנועה ייתגברו על המכשול שהציבה בפניהם, וימשיכו בפעילותם הנפלאה. אני ואבנר ממייסדי התנועה, הטענות כי פגענו בפעילותה מגוחכות ומוכיחות על ניתוקה המוחלט של אלונה מהתנועה.

../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

מעניין שאלונה יודעת כל כך הרבה על פעילות התנועה, כי בפעם האחרונה שבדקתי אלונה לא הייתה בשמונה פעולות רצופות של סניף תל-אביב. אני נפגעתי.

udidu

New member
אני רק תוהה לעצמי..

אם היה נחוץ להביא את זה לפורום? יופי לסגור חשבונות, ועוד אפילו בצדק, אבל האם גם על חשבון הסיכוי שממש ברגעים אלה נכנס פעיל פוטנציאלי חדש לפורום שלנו, אבל בגלל ההתכסחות הזו החליט שמוטב לו לשמור מרחק..? ומה הפלא אם זה כבר קרה? עומר, במאבק שלך למען שמך הטוב, ועד כמה שזה צודק, לדעתי זה לא המקום להרחיב אליו את הזירה.

[אורן]

New member
אל תדאג, לא ייכנס אף פעיל

שלושת חברינו מההודעות כאן למעלה דאגו לרמוס את התנועה בשיטתיות מהממת בחודשים האחרונים. הרי צריך להיות עיוור מוחלט על מנת שלא לראות שהבחירות הפכו לפרוייקט המרכזי של התנועה. הרי הכרזנו (הייתי אז חבר מועצה, ואני לא גאה בזה) בגלוי שאנחנו מתכננים לפקוד את חברי התנועה לפורום. ההבדל הוא שאנחנו חשבנו שכאשר שתבחרו לפורום זה יהיה לטובת הצבעים שלנו ולא, כפי שקרה בפועל, שהצבעים שלנו יעשו הכל לטובת בחירתכם לפורום גאות, גם במחיר הרס מוחלט של התנועה. והתנועה, בניגוד לתגובתו של אביב, אכן נהרסה- פעילים עזבו אחד אחד (ואחת אחת) כשנגעלו מדרך הפעולה שלכם. אלה שלא עזבו גם כן הפסיקו להגיע מכיוון שאין טעם לבוא לפעולה כשאתה יודע שיהיו בה רק ארבעה אנשים. על הפגנות, פרוייקטים וכו'-אין על מה לדבר. אלונה צדקה. והיא אכן היתה יופי של יו"ר. ומאז שהחלו הבחירות היא היחידה שבאמת היה אכפת לה מהתנועה. לא מאיך שהתנועה תוצג בתקשורת או איך היא עצמה תקשר לשם הטוב שיצא לתנועה, אביב, אלא באמת מהתנועה. אם אתם לא אוהבים את היו"ר זה באמת עצוב, מכיוון שאתם אלה שהפכתם אותה ליו"ר. לא רק בחרתם בה- אלא שכנעתם אותה להתמודד ודאגתם שאף אחד אחר מלבדה לא יתמודד (נכון, אביב?). כל הכבוד לכם. הצלחתם להקים תנועה כמעט לגמרי לבדכם- ולהרוס אותה לגמרי לבדכם תוך פחות משנתיים. נ.ב. אבנר ואביב- אולי כדאי שתפסיקו לכתוב תגובות בשם בדוי בגוגיי. לא שזה "מתחת לכבודכם" (בואו נאמר שמעבר למקום שבו הוא נמצא עכשיו קשה מאוד להמשיך ולחפור), אבל כולם מבינים שזה אתם.

שפנפן

New member
אני נוטה להסכים עם אודי :)

אין טעם לדבר על מאבקים פנימים בתוך הפורום שלנו. מעבר לזה הכתבה שפורסמה נוראית.. ומציגה אותנו כל כך רע אפילו יותר מהאמת. אחרי הבחירות אנחנו נצטרך לפרסם כתבה שתראה את הצבעים החדשים.

שפנפן

New member
אורן יקירי

אני חושב שבאמת אין טעם לריבים הפנימיים האלה להכנס לפורום הזה.

שפנפן

New member
ואני אסביר למה

פעם היינו "נוער מוביל נוער" היום אנחנו "נוער רומס נוער". אין טעם לקואלציות האלה כלפי אדם שלא פחות אשם מכם אז אל תצדדקו!

Unicorn Fairy

New member
../images/Emo45.gif

אני בהחלט מסכימה...

למעלה