יופי של חופשה..

יופי של חופשה..

והחופשה עומדת להסתיים.. אז מה היה? סוף סוף היו הם יחדיו..שמחה וחגיגה בלי סוף.. חלק טיולים הרבה קניות הרבה יציאות הרבה אוכל חגגנו ערב פסח את יום ההולדת של אסף והנער בן 17.. היה אחלה סדר.. היה ממש כייף לראות איך הם מסתדרים אחד עם השני..חברים הכי טובים. האח הבכור משפיע..מלמד לנהוג את הקטנים..קנה להם מכספו המון דברים והקשר ביניהם מדהים. בעוד שבוע הם נוסעים חזרה..ואין עדיין שום מחשבות מתי ניפגש שוב.. אספי רוצה לחזור הנה..ויובלי..יובלי שלי מתברר שיש לו בעייה רפואית שרק עכשיו נודע לי..ההוא לא חושב שאני צריכה לדעת.. והשבוע זה הולך להיות קשה..קניות אחרונות..סידורים..וכל יום שעובר..זה עוד יום מאושר שניגמר..

ולאספי יום הולדת...שמייח ממני

והנער בן 17...והוא כל כך שמייח.. היתה מסיבה גדולה כאן והשמחה רבה...

וסתם תוהה איך עוברים את השבוע

הזה... של אריזות..קניות..והכל במחשבה מטרידה שהנה זה ניגמר.. עדיין אמורה לנסות לשוחח עם האקס. יש בעייה רפואית שמצריכה כניראה ניתוח בגב..עמוד השדרה. ואין לי שום מידע..ורק במקרה נודע לי. אז היו רגעים שכעסתי..ובנתיים עברו כמה ימים.. רוצה לפנות אל ההגיון שלו כי לא חשב שאני צריכה לדעת..ועכשיו שיש ניתוח באופק.. האם זכותי להיות מעורבת למרות שהילד גר איתו? אין לי מושג מדוע לא חשב שאני צריכה לדעת אין לי מושג מה הוא חושב ואיך הוא מתנהל יותר אין ברצוני לפתוח מלחמה . אבל חושבת שאני צריכה להיות בלופ הזה..בכל שלב ושלב.. לשלוח לכאן ילדים עם רשימות בידעיה שממני הם יקבלו זה כן..אבל ליידע אותי במשהו חשוב כמו הניתוח הזה..לא חשב לומר לי..מה עושים בקטע הזה?

מיכלוש בהחלט זכותך להיות מעורבת...

והכעס מוצדק אבל מציעה לך להתקשר ולנהל איתו שיחה הפוך על הפוך נכון מרגישה זנוחה כאילו אינך חלק נכון מרגישה ריחוק מהאחריות שלך לילד (שהאב גרם לך) נכון מרגישה נבגדת שלא אפשרו לך להיות חלק הכל נכון ובצדק אבל את לא מוציאה עליו את כעסך אלא פונה אליו עם הרגש התקשרי והביעו את כל ריגשותייך ללא כעסים אמרו לו כל מה שעולה על ליבך מאהבתך לילדייך ועד חוסר האחריות שלו לידע אותך בחייהם ואמרי לו שכך לא היית פועלת אם המקרה היה הפוך ושחשוב לך להיות מעורבת ולקחת חלק וסכמי איתו שלהבא לא יסתיר דבר ממך בתקוה שתצליחי לצעוד איתו עוד צעד בתקשורת ביניכם

../images/Emo140.gif מיכלי

לשוחח עם האקס
ליובל
בניתוח שהכל יעבור בשלום - אמן
מזל טוב לאסף

מיכלוש חג שמח הילדים ממש אוצר...

וואוו איזה גברים כמה גדלו שיהיו בריאים מה אומר לך אני מאוד מזדהה איתך בלחץ, בדאגה, בציפיה כמה החיים אצלך בפעילות ובתנועה אני מאמינה שהדברים יסתדרו ויתבהרו חיזקי ואימצי

הי אילנה

ואללה לא הייתי כאן זמן רב הילדים על המחשב שהם בבית וכרגע יצאו לקניות..לקחתי חופשה קצרה מהסיבוב הזה.. ANYWAY יש לך מידע לגבי השאלה למעלה..?

יערית

New member
תשמעיייייייייייי

המפגש פסגה הזה שלכם מזיז לי את המיתרים בגרון! נו מיכליייייייייייייייי מתי זה יהיה קל יותר?

רגל פה ..רגל שם..

לא חושבת שיש קל..לא רואה איך..רואה רק את הבעות הכעס של יובלי..מבט פנים כעוס..גבות עניים שנמשכות אחת אל השנייה ויש מעין מבט זעוף רוב הזמן. הוא אפילו לא מודע למבט הזה. קשה מאוד להעלות חיוך על פניו. וששאלתי..אמר: פשוט קשה לי לחיות עם המצב שאת כאן ואבא שם..אבל כרגע הכי טוב לי בארץ. סה לה וי.. לי אין פתרון יודעת שלכולם יש תוכניות ללמוד כאן. החלום של יובל זה ללכת להרוורד..והוא הוכיח שמבחינה אקדמית הוא יכול. זה הטלנט שלו.. ולאחרים יש חלומות אחרים..ואני? אני רק מנסה ואנסה לנסות להגשים חלומות..או לפחות לעזור..יותר מזה אין לי כוחות..בטח לא לבד.. והאמת שהם קרעו אותי בגיהוץ הויזה..וכמה שניסו לשמור..זה פשוט לא הולך.. כי שם..הם לא מקבלים ..וזהו. עכשיו לגבי הניתוח שיהיה..פה יש לי שאלות..ואין לי תשובות. רק רוצה לדעת מה הזכויות שלי לגבי הילד שהוא גר עם האבא..מה הזכות שלי לבחור רופא..לראות צילומים..לא להיות בערפל לגבי כל התהליך..יש מצב שיש לך מידע מה עושים במקרה שאני כאן והוא שם..?

למעלה