"יופי פורום!" ../images/Emo6.gif
אז מה
שרשור הופעה? אני כאן מהבית הסקסי [והשורר טבע למדי] של עמיתשי
כפרעליה..וחזרתי אחת מאחת החוויות הטובות שהיו לי בהופעות של כפיר. אני יכולה אולי להגיד שמבחינת פלייליסט הייתה קצת אכזבה [לא היה הפחד נעלם
וניסינו לשכנע אלף פעמים לשיר את האור יעלה ואפילו התחלנו לשיר *אהמלצרוחאהמ* את השיר אבל זה לא ממש עבד..והיו די מעט שירים) אבל כל החוויה הזו הייתה..וואו. אז נתחיל בחפירה?
הגעתי להילי באחת וחצי בצהריים
יפה שלי כמה התגעגעתי..ודיברנו מלאמלא ואכלנו
ושמענו מוזיקה ועוד דיברנו ודיברנו ודיברנו ואפילו הבאנו את הבארבי לחדר של הילי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111 [והמבין יבין
] אחרה"צ מנטושקושקוש הגיעה והיה אחד המצחיקים
[נטע יודעת לחקות מצויןXD] ואחר"כ גם טאוברונית הגיעה [אפילו אני באתי לקחת אותה ממק'! הייתי גאה בעצמי
לאמשנה
] והיה כיף ושטויות ודיבורים וצחוקים ואהבה
בעשר ועשרים לקחנו מונית לפרנקלין ואחרי כל מיני בעיות כניסה מסוימות [שבסוף כפיר בא ודיבר עם השומר שיכניס אותנו
] נכנסו, פגשנו את עמיתשי
והתיישבנו בשולחן השמור שלנו שהיה השולחן שממש על הבמה
צמוד לבמה בטירוף.. יאדה יאדה יאדה מלא חיבוקים מאהבה מכפיר שבא אלינו לשולחן ואפילו לקח את המצלמה של נטע ["כפיר, אני מאוד אוהבת אותך, אבל עד למצלמה שלי"
כפרעלייך] וצילם אותנו ושטויות..והתחילה ההופעה. אני לא אפרט על ההופעה יותר מדי..רק אגיד שלא היה לי אכפת שנראנו כמו חבורת גרופיות פאקצות כי זה היה כ"כ אמיתי ומדהים..אהבתי את האינטימיות. כל פעם שכפיר דיבר אלינו וצחק איתנו ושפך מים וכשרק אנחנו מכל המקום ידענו את המילים של "כלום" הוא אמר "יופי פורום" והתייחס וניצל את הילי כסטנד לחשמלית המהממת שלו
והקדיש את "אם הוא ילך" למושלמטאובר@$%#@ ואמר לה לקום והציג אותה לכולם אוח..נשמה. בקיצור הייתה הופעה מצחיקה ממש, עשינו כראוגרפיות לבערך כל שיר וזה היה מצחיק בצורה מטורפת...השולחן שלנו היה ה-שולחן.
עמיתי נטע טאובר והילי [לפי הסדר ישיבה
] אני אוהבת אתכן..כלכך. עשיתן לי את ההופעה למדהימה. וואו אני חופרת
מפתיע הא? לא משנה, בקיצור אחרי ההופעה ואחרי שמכרנו מלאאאאאאאא דיסקים של כפיר
וקצת דיברנו והבאנו לטאובר את הכתר המהמם [אני בזאת מכתירה את עצמי כגוזרת הכתרים של הפורום
למישהו זה מפריע?
] התיישבו בשולחן עם כפירוס ואחרי עוד אנשים שבאו ודיברו איתו ושטויות התפננו למה שבאמת היה לנו להגיד. ולהביא. אז דיברנו והבאנו לו חולצה שהודפסה לו בשם כל הפורום, ומחר אני מבטיחה להעלות את התמונות שלה! באמת!
מה עוד מה עוד? הצטלמנו דיברנו סיכמנו עם איתי ניצן שבהופעה הבאה הוא מורד ולא מסכים להעלות על הבמה אלא אם ינגנו את "האור יעלה"
[ותגובת כפיר- "נו אז אתה לא תעלה, האור יעלה" סטגדיש
], דיברנו עם אבי ואונצ'וק..קיבלתי מפרט סקסי אש מכפיר
והבטחה לעוד אחד מאון
ו..אני חושבת שזהו. יצאנו החוצה, סחבתי את האקוסטית של כפיר אהעא. נפרדנו, חיבוקים חיבוקים נשיקות נשיקות מילים מילים. וזהו. עזבו שאחר"כ באוטו גיליתי ששכחתי את הארנק אצל הילי אבל זה לא חשוב הפרטים האלו
בכל אופן נשמותי..מצטערת על החפירה. אוהבת את כולכם. מקווה לראות אתכם בבארבי! כ"כ! וזהו, שמחה שבאתי ושמחה שנהנתי.
אין על הפורום שלנו בעולם..הבנתי את זה היום.
אללה 1851! ענבר
[ועמיתי מבטיחה להגיב מחר
]
אז מה