"יופי פורום!"

inbarIL

New member
"יופי פורום!" ../images/Emo6.gif

אז מה
שרשור הופעה? אני כאן מהבית הסקסי [והשורר טבע למדי] של עמיתשי
כפרעליה..וחזרתי אחת מאחת החוויות הטובות שהיו לי בהופעות של כפיר. אני יכולה אולי להגיד שמבחינת פלייליסט הייתה קצת אכזבה [לא היה הפחד נעלם
וניסינו לשכנע אלף פעמים לשיר את האור יעלה ואפילו התחלנו לשיר *אהמלצרוחאהמ* את השיר אבל זה לא ממש עבד..והיו די מעט שירים) אבל כל החוויה הזו הייתה..וואו. אז נתחיל בחפירה?
הגעתי להילי באחת וחצי בצהריים
יפה שלי כמה התגעגעתי..ודיברנו מלאמלא ואכלנו
ושמענו מוזיקה ועוד דיברנו ודיברנו ודיברנו ואפילו הבאנו את הבארבי לחדר של הילי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111 [והמבין יבין
] אחרה"צ מנטושקושקוש הגיעה והיה אחד המצחיקים
[נטע יודעת לחקות מצויןXD] ואחר"כ גם טאוברונית הגיעה [אפילו אני באתי לקחת אותה ממק'! הייתי גאה בעצמי
לאמשנה
] והיה כיף ושטויות ודיבורים וצחוקים ואהבה
בעשר ועשרים לקחנו מונית לפרנקלין ואחרי כל מיני בעיות כניסה מסוימות [שבסוף כפיר בא ודיבר עם השומר שיכניס אותנו
] נכנסו, פגשנו את עמיתשי
והתיישבנו בשולחן השמור שלנו שהיה השולחן שממש על הבמה
צמוד לבמה בטירוף.. יאדה יאדה יאדה מלא חיבוקים מאהבה מכפיר שבא אלינו לשולחן ואפילו לקח את המצלמה של נטע ["כפיר, אני מאוד אוהבת אותך, אבל עד למצלמה שלי"
כפרעלייך] וצילם אותנו ושטויות..והתחילה ההופעה. אני לא אפרט על ההופעה יותר מדי..רק אגיד שלא היה לי אכפת שנראנו כמו חבורת גרופיות פאקצות כי זה היה כ"כ אמיתי ומדהים..אהבתי את האינטימיות. כל פעם שכפיר דיבר אלינו וצחק איתנו ושפך מים וכשרק אנחנו מכל המקום ידענו את המילים של "כלום" הוא אמר "יופי פורום" והתייחס וניצל את הילי כסטנד לחשמלית המהממת שלו
והקדיש את "אם הוא ילך" למושלמטאובר@$%#@ ואמר לה לקום והציג אותה לכולם אוח..נשמה. בקיצור הייתה הופעה מצחיקה ממש, עשינו כראוגרפיות לבערך כל שיר וזה היה מצחיק בצורה מטורפת...השולחן שלנו היה ה-שולחן.
עמיתי נטע טאובר והילי [לפי הסדר ישיבה
] אני אוהבת אתכן..כלכך. עשיתן לי את ההופעה למדהימה. וואו אני חופרת
מפתיע הא? לא משנה, בקיצור אחרי ההופעה ואחרי שמכרנו מלאאאאאאאא דיסקים של כפיר
וקצת דיברנו והבאנו לטאובר את הכתר המהמם [אני בזאת מכתירה את עצמי כגוזרת הכתרים של הפורום
למישהו זה מפריע?
] התיישבו בשולחן עם כפירוס ואחרי עוד אנשים שבאו ודיברו איתו ושטויות התפננו למה שבאמת היה לנו להגיד. ולהביא. אז דיברנו והבאנו לו חולצה שהודפסה לו בשם כל הפורום, ומחר אני מבטיחה להעלות את התמונות שלה! באמת!
מה עוד מה עוד? הצטלמנו דיברנו סיכמנו עם איתי ניצן שבהופעה הבאה הוא מורד ולא מסכים להעלות על הבמה אלא אם ינגנו את "האור יעלה"
[ותגובת כפיר- "נו אז אתה לא תעלה, האור יעלה" סטגדיש
], דיברנו עם אבי ואונצ'וק..קיבלתי מפרט סקסי אש מכפיר
והבטחה לעוד אחד מאון
ו..אני חושבת שזהו. יצאנו החוצה, סחבתי את האקוסטית של כפיר אהעא. נפרדנו, חיבוקים חיבוקים נשיקות נשיקות מילים מילים. וזהו. עזבו שאחר"כ באוטו גיליתי ששכחתי את הארנק אצל הילי אבל זה לא חשוב הפרטים האלו
בכל אופן נשמותי..מצטערת על החפירה. אוהבת את כולכם. מקווה לראות אתכם בבארבי! כ"כ! וזהו, שמחה שבאתי ושמחה שנהנתי.
אין על הפורום שלנו בעולם..הבנתי את זה היום.
אללה 1851! ענבר
[ועמיתי מבטיחה להגיב מחר
]

amitshilo

New member
"80% לך, 20% להן"../images/Emo3.gif../images/Emo23.gif

טוב, אז בכל זאת נשארו כמה דברים להגיד, כן כן, גם אחרי החפירה של ענבר
(סתם! צוחקת!) אוקיי, אז דבר ראשון - זו הייתה ההופעה הראשונה של כפיר שהייתי בה! כבוד אנשים! באמת שהיה מדהים.. גם לפגוש את הבנות שאני הכי אוהבת בעולם
, גם לצחוק עם כפיר (ועל כפיר, ומהשטויות של כפיר
), גם להתלהב מהשירים המפוצצים, גם לעצום עיניים בשירים כשמתאים
החיבוק שלפני, החיבוק(ים) שאחרי (כי בכל זאת, אי אפשר לקבל רק חיבוק אחד שלא כולו מוקדש לך!), ההתרגשות, השטויות והצחוקים עם הבנות, לחגוג לטאובר יומולדת
, לדבר עם איתי ניצן..ואבי..וכל מי שבדרך
, להשמיע לאנשים כל מיני שירים, להביא לכפיר את החולצה (!!), להצטלם (עמית מצטלמת?!
), לראות את ארבעת הבנות המהממות האלה כל כך נהנות.. ופשוט להתמוגג ולשמוח על זה שאני כאן
היה לי ממש כיף אתכן, באמת. אתן הכי שיש
וכפיר.. אתה מלך, ונשמה, וזהו
עמית.

inbarIL

New member
גם לי גם לי! ../images/Emo23.gif

תזהרי לא לשים רגליים על הכסאות ברכבת

און תעשה לי עוף!../images/Emo6.gif

וואו, היה מדהים
למרות שלא ממש בא לי לחפור יותר מידי, אני חושבת שמגיע לאנשים בפורום ולכפיר לדעת שזה היה אחד הימי הולדת הטובים[והוא עוד לא נגמר!] הגעתי להילי בסביבות 8 והצטרפתי לענבריל ולנטע
עשינו צחוקים אכלנו באפלֶה והתנהגנו כמו מפגרות XDDD איכשהו הגיע 22:20[נשבעת לכם, עבר מהר!] ועלינו על מונית לפרנקלין. אני שכחתי את הסטיקלייט שלי וקצת התבאסתי, אבל בקטנה. הגענו למקום חשוך וקודר ומיד ביקשו מאיתנו תעודות
אני עוד שניה הוצאתי את הכרטיס ספרייה שלי! נכנסנו קצת לסטרס אבל מיד כפיר בא להציל אותנו עם המשפט הכובש "אני מכיר אותה, אתה רואה אותה? זאת יעל!"
נכנסנו והתיישבנו במקום הכי קרוב אוור! ראינו שלכפיר אין במה
דיברתי עם חברה שלי באסאמאסים על ההופעה של נועם בביט שתכננו ללכת אליה ופתאום באמצע שאני כותבת אסאמאס מישהו צורח לי באוזן "מזל טוב!!1"
אני מסתובבת ורואה את כפיר חיי! חיבקתי לו את הנשמה והוא אמר לי שממש כיף לו שאני חוגגת את היומולדת שלי אצלו, ועד ההופעה הוא היה סבתא פולניה כשבכל הזדמנות הוא עשה לי קוועטצ'ים על הראש ושטויות
ראינו את חיה הנשמה!!1 היה ממש כיף לראות אותה
ההופעה התחילה בערך ב23:30, שמישהי תשים את הפלייליסט
[קיבלנו חבילה שלמה, כל אחת קיבלה לפחות אחד
] התחיל בליפול שהיה ממש ממריץ! שרנו את "כלום" ורק אנחנו ידענו את המילים אז כפיר אמר "יופי פורום
" נורא מצחיק כל ההופעה עשינו כוריאוגרפיות[ושוב תבכה
ושוב תקום!1] וכל מיני בדיחות פרטיות מצחיקות כמובן שהיה "און תעשה לי עוף!" והוא ענה לנו "אחרי שבת..."
השיא היה באם הוא ילך שכפיר הקדיש אותו לי
למרות שהוא אמר שזה לא שיר שמתאים לימי הולדת
ב00:00 הבנות שרו לי היום יומולדת
ואון זרם איתם וניגן ואחרי זה אבי התעורר
אז כפיר הזמין אותי לבמה[פח
] ואמר לכל הקהל שיש לי היום יומולדת וכל אחד צריך לתת לי נשיקה! היה אין כבר זמן, הבנתי שאני חולה על השיר הזה. בהדרן [שלקח לכפיר המון זמן לעלות לבמה כי היה פשוט מאחורי קלעים ענק
] כפיר שר את הבלדה על אושר ועצב ושם את הגיטרה החשמלית שלו אצל הילי הסטנד, וזה קרעעעעעע מצחוק
בזמן שאנחנו רקדנו את "אמונה" הילי התפרעה עם הגיטרה
עד שכפיר לקח אותה ועלה להילי על הכיסא
אחרי שההופעה נגמרה עסקנו[נטע עסקה!] במכירת דיסקים של כפיר לאנשים, והנשמות הביאו לי כתר יומולדת
אחרי שהכל נרגע קצת ישבנו באיזה שולחן ואמרנו דברים מרגשים לכפיר
אמרתי לו שאני שמחה שיש את הפורום הזה שאיגד את כל המשוגעות ביחד, ושהוא יודע שאנחנו מתות עליו, מבייצות עליו, מפנטזות עליו... וכולם שתקו והבנתי שזו רק אני
נתנו לו את החולצה המדהימה שענבריל הכינה! הצטלמנו איתה ויצא מגניב
הצטלמתי עם כפיר בתנוחות משונות!
אחר כך הם ממש מיהרו אז יצאנו החוצה, הצטלמתי ודיברתי עם אבי חזות[אהמ חזית] ודיברנו עם איתי ניצן!!!!11111111 האיש שמאחוריי הזמר[נטע
!] איזה חמוד הוא! אמרנו לו שיתבלט יותר ושבהופעה הבאה הוא יפיל את כפיר ויפצח במונולוג! דיברנו איתו על זה שלא היה "האור יעלה" למרות שניסינו לשיר ולשכנע את כפיר, אז הוא אמר שבפעם הבאה הוא לא עולה אם אין האור יעלה! אז כפיר ענה שהוא לא יעלה, האור יעלה
וטען שאבי לא יודע את האקורדים בכלל, נו טוב! יצא לי לדבר קצת עם כפיר לבד על דברים שרציתי לומר לו והוא חיבק אותי ואמר מזל טוב והרים אותי
חזרנו לבית של הילי והיה כל כך מצחייייייייייק
"הוא לא הומווווווווווווווווו!"XDDD הילי קורעת. "את רוצה שניצל תירס?" "יש לך לחם עם קוטג'?
" היה לי את הלילה המדהים ביותר החודש, ואני חולה עליכן. כפיר, תעשה לי האור יעלה.

../images/Emo126.gifאחרי שבת ../images/Emo11.gif

"יש לך לחם עם קוטג'?"
הוא לא הוווווווומוווווו וואי היה כלכך טוב! אוהבת אותך קטנטונת שלי!

בת 1986

New member
איןןןןןןןןןן דברים כאלה!!

ואין לי כח לחפור.. כפיר- התגעגעתי אליך כ"כ..!! היה מושלם
והיי, בנות, היה כיף לראותכן

"רק תחייכי אלי.." ../images/Emo14.gif

טוב אז אני אתחיל בוידוי קטן- לא התרגשתי לפני ההופעה הזאת, ואפילו לא ממש התחשק לי ללכת... בגלל שעברו עלי ימים לא פשוטים ולא ידעתי איך אני אשרוד את הדבר הזה, פשוט פחדתי להתפרק.. אבל כשראיתי את כולן אז פשוט עלה לי חיוך ענקי ענקי על הפנים!
אז ככה, ענברי הגיעה אלי בערך ב-1 וחצי אחרי שניקיתי בטירוף את החדר, כולל הזזת המיטה ונקיון של כל הג'יפה מתחת
וממש התרגשתי לראות אותה, מדהימה שלי
התגעגעתי ממש... והיה ממש מצחיק, דיברנו המון ושמענו מוסיקה [אחח הגרסא של עברי להאם להיות בך מאוהב..] ואכלנו פסטה וסלט
ואז חפרנו על כל מיני הופעות וחוויות ודברים מצחיקים, ופשוט התחלנו לצייר לי על המיטה את הבארבי
חחחח וסימנו דברים חשובים, היה ממשששש מצחיק! XD יש אפילו תיעוד של העניין. יותר מאוחר נטע הגיעה, ולא הפסקנו לצחוק במיוחד מהחיקויים המוצלחים שלה [פחעעעע] כפרעליההה
ואז גם טאובר השווה [ילדה יומולדת פצפונת שלי!.] הצטרפה וטחנו מלא מלא באפלה ובמבה, ושמענו כפיר והיה ממש טוב.. התחלנו להתארגן, אני וענברי החלפנו צעיפים חיחי ואפילו ענברי איפרה אותי מעט
ונסענו לפרנקלין, הגענו ועשו לנו בעיות בכניסה היה טיפה מלחיץ, אבל אז קלטתי את כפיר.. והוא שכנע את בעל המקום להכניס אותנו "הנה זאת יעל! אלה באות לכל הופעה.."
חח עלק כל הופעה! הלוואי! ואז נכנסנו, התיישבנו בשולחן שהזמנתי [ממש ממש קרוב לבמה!!] ואז כפיר ניגש אלינו ואמר לנו שלום וזה.. ואף צילם אותנו חח
ואז טאובר עושה לו "כפיר תיזהר שלא תירק עלינו" והוא אמר "אני יורק! גם יש לי רווח כזה בשיניים אז אני משפריץ" ואז עשה תנועה מוזרה עם הפה חח
בקיצור העברנו את הזמן עד ההופעה, ואז התחילה ההופעה בליפול, עהאעהעהאהעהעהההה
היה מלך! הוא המשיך עם כל השירים הרגילים מהדיסק, והיה ממש כיף! היו גם שירים ששמעתי בפעם הראשונה כמו "כלום" וכבר בשמיעה ראשונה הבנתי כמה השיר הזה חזק וחודר אלי... הוא ממש הדהים אותי, דיבר אלי בצורה שלא חשבתי שזה יכול לקרות אצלי עם כפיר.. וממש נכנסתי לרגע של מחשבות וזכרונות בדברים כואבים
אבל הבנות הצליחו להרים לי שוב את המצב רוח לאט לאט
ואז כפיר החליט שאין לו סטנד לשים עליו ת'חשמלית, מממ מי הכי קרוב?! הילי! אז הוא פשוט הניח עלי באלגנטיות את החשמלית
שלושה שירים בערך הייתי עם זה עליי, ואני לא יכולה להגיד שלא היה לי כיף
בכל זאת גיטרה, ועוד חשמלית, ועוד של כפיר.. ולמרות שהבנות ניסו ללחוץ עליו הוא אמר "לא את יפה בתור סטנד.." ובאמונה הוא כבר לקח את זה ממני ופשוט עלה על הכיסא שלי חח והרים את כל הפרנקלין חח
אחרי שנגמרה ההופעה, דיברתי עם און וסיפרתי לו שאחותי הייתה איתו בלהקה צבאית D: וגם דיברתי סוף סוף עם אבי חחחח שממש התביישתי ממנו כל הזמן, ומסתבר שהוא ממש הופתע לגלות שזאת אני "זאת הילי זקס?!?" וגם דיברתי עם איתי ניצן וזהו, אני מוקסמת :] אבי: "הילי את מעשנת?" אני: "כן" אבי: "מה?" אני: "וינסטון" אבי: "לייט?" אני: "לאא איזה... לייט זה של כוסיות" איתי: "אני מעשן ויסטון לייט" בפרצוף הכי מבוייש בעולםם!!! אני: "טוב איתי אתה סוג של כוסית!" חחח זה היה ממש משעשע.. ועוד יותר משעשע שהוא בכלל לא קישר שאני המנהלת פורום של נועם חח
בהופעה הזאת באמת גיליתי כמה דברים שהייתי צריכה לדעת על אנשים... וזה עזר לי לגבש דעה יורת ברורה לגביהם.. לא ציפיתי שכפיר ירגש אותי ככה... באמת שלא. אולי אפילו במידה מסויימת לא רציתי את זה. אבל זה קרה, וזה שווה את זה כ"כ.. ואני לא צריכה הרבה מעבר לזה... אין ספק שכפיר מלך
בקיצור אחרי הרבה צחוקים, עם כפיר, עם החולצה, עם אבי, עם און [תעשה לי עוף] ופרידות מכולם וחיבוקים וזה.. הזמנו מונית הבייתה, אני נטע וטאובר.. וגם אצלי המשכנו לדבר ולחפור ולצחוקקק [על אותם דברים כל היום *אחמ* חח] "הוא לא הווווומווו" [בחיים לא תדעו על מי מדובר חעחעחעחעעעעעע..
..] וזהו בסופו של דבר נרדמנו... והיום עוד חפרנו ודיברנו כהרגלנו ואמרנו לטאובר השוווווווהההההה הזאת מזל טוב ומלא אנשים התקשרו להגיד לה מזל טוב
וזהו
בערך ב-2 וחצי הם עלו על מונית שירות לעכו... ואני כבר מתגעגעת לכולכן... ענברי
נטע
טאובר
ועמיתי
... אתן מדהימות אחת אחת! ואני אוהבת את כולכן אהבה אדירה. תודה תודה שהעלתן לי חיוך, למרות שקשה לי קצת לאחרונה... "אם רק תחייכי אליי..."

inbarIL

New member
אני יודעת על מי מדובר [הלא הומו../images/Emo3.gif]

אוח אוח. אין לי מילים יפה שלי.. את מדהימה. ותודי שהבארבי שלנו פי אלף יותר יפה מהמקור!!!11 יותר נקי זה בטוח

../images/Emo126.gif"טוב איתי אתה סוג של כוסית" ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

יופי הילי
תודה על הכל יפהיפייה שלי!
"הוא לא הוווווווומווווווו"

Miss Nat

New member
ואוו קראתי הכל :)

נראה שממש עשיתן חיייםםםםם :) איך בא לליי גםםם אין לי סבלנות לחכות להופעה בבארבי.

../images/Emo126.gif"את הבחורה היחידה שהיא גם מסטיק"

ועכשיו תורי. אז בתור התחלה, אני רוצה להגיד שאלו היו בין הימים היותר כיפיים וחוויתיים שהיו לי בחופש. כלכך הרבה רגעים משמעותיים , כלכך הרבה אהבה, כלכך הרבה חיבוקים. פשוט מדהים. אני אתחיל בזה שהגעתי להילי אחרי נסיעה חלקה אבל לא ממש קלה לעכו ומשם לכרמיאל. פגשתי את הילי וענבריל ובילינו לנו כמה שעות כיפיות במיוחד! מאוחר יותר טאובר הגיעה, ויחד עשינו כלכך הרבה שטויות, אכלנו בפלות [
] , שתינו מלאאאאאאא ויטמינצ'יק תפוחים, שמנענו כפירוס, עשינו חיקויים [
] וצחקנו המון. באיזשהו שלב פתאום חשבתי לעצמי "וואו! ועוד הולכת להיות בנוסף לכל הכיף הזה הופעה!" זה פשוט לא היה נתפס לי שיהיה מושלם יותר מעבר למה שהיה, ובהחלט כך היה. בסביבות 10 לקחנו מונית לפרנקלין. כשהגענו, עמדה בפתח גורילה רוסית שניסתה למנוע ממנו להיכנס, אבל אז כפיר הגיע והציל אותנו
[My Hero] חיכנו לעמיתשי ונכנסו למועדון. הלכנו לשולחן שנשמר לנו וקצת נלחצתי מזה שהוא היה כלכך רחוק ופחדתי שלא אראה את כפיר [
] העברנו את הזמן עד ההופעה בלצלם ולדבר ולהיות אחת עם השניה
ואז פתאום הגיע לו בהפתעה מהשמיים[ ה-כפיר. הוא אמר לטאובר מזל טוב ואמר שלום לכולנו. באמת שזה אחד מהרגעים היותר משמעותים עבורי מהערב. נתתי וקיבלתי ממנו את החיבוק שכל כך חיכיתי לו. החיבוק המחוץ והאוהב הזה שהייתי זקוקה לו. אחרי סבב של כולנו הוא חזר למקום שבו ישבו כל הנגנים ועידן הסאונדמן. ניסיתי לצלם אותם מרחוק ולא כלכך הלך והם כנראה קלטו אותי ואז כפיר קרא לי וביקש שאני אצלם אותם
אחרי כמה זמן התחילה ההופעה, והיה מעולה. אז כן, יכולנו לשמוע אותו יותר טוב, יכול היה להיות פלייליסט יותר טוב, אבל כלכך נהניתי מהשירים, נתתי לעצמי להשתחרר עד הסוף, בלי אפילו להתחיל לחשוב על מה אנשים מסביבי יגידו עלי. תוך כדי ההופעה כפיר שפך עלי מים , שוב
["כי את פשוט דורשת את זה"] ולאניגן את האור יעלה למרות שניסינו לגרום לו
, הקדיש לטאובר שיר והעלה אותה לבמה, והיה הכי כפירי בעולם! הוא לא כלכך הצליח להתפרע, למרות שהוא ניסה בגלל שהיה לו ריבוע של 5על5 סנטימטרטים לעמוד עליו. הגיע סוף ההופעה, הילי שלנו הפכה לסטנד לחשמלית של כפיר ובאמונה כבר היינו על הרגליים. איכשהו הוחלט שאנחנו נמכור את הדיסקים, לא באמת חשבתי שזה יקרה אבל אנשים באמת באו וקנו וזה היה מגניב
[אפילו שבסוף לא קיבלנו אחוזים!
] מתישהו כפיר אמר לנולהסתובב בין האנשים ולמכור את הדיסק ואז מצאתי את עצמי מסתובבת בין האנשים ושואלת אותם אם הם רוצים לקנות
*הולכת לכפיר ואומרת לו "רוצה לקנות דיסק של כפיר אפשטיין?"* כפיר: "לא אני אוהב את עברי לידר"
אח"כ דיברנו קצת עם אבי [שכל ההופעה הסתכל עלינו וגחגח] והלכנו קצת לשבת בצד., ואז נתנו לטאובר את כתר היומולדת שלה והחלטנו שזה הזמן ללכת ולתת לו את ה-חולצה. אז הושבנו אותו ואחרי דיבורים ודיבורים וצילומים של הסיגריה שלו על הסטנד של המיקרופון והבטחה שהוא ילבש "את זה" בהדרן בבארבי הוא פתח את העטיפה המוזהבת [
] וראה את החולצה. הוא ממש צחק, והתרגש, ושמח. וכמובן ישר לבש אותה. עשינו צילומים קבוצתיים עם החולצה [וגם כפיר נדחף לתמונות] ואז הלכנו איתו לאוטו [ביציאה שמתי לב שהפלאפון שלי לא בכיס ואז קלטתי אותו על במה, הוא נשאר כשישבתי שם
] ליד האוטו דיברנו עם איתי [כןכן! הוא גם מדבר החעמוד הזה!
] ועם אבי, וגם עם עידן הסאונדמן. אבי: "רגע, אז את [הילי] ישנה אצלה[אני]?" אני: "לא, אני בכלל מיבנה" עידן :" לא נורא"
דיברנו קצת עם איתי על זה שהוא לא מדבר, והוא אמר שבד"כ הוא כן מדבר. ואז החלטנו שבהופעה הבאה הוא יבעט את כפיר מהבמה ויפצח במונולוג שייקספירי או במונולוג מקורי על "האיש שמאחורי האמן- סיפורו של מתופף"
אח"כ גם דיבנו עם אבי ואיתי על זה שחייבים לשיר את האור יעלה בהופעות ואיתי החליט, שהוא לא עולה על הבמה עד ששרים את האור יעלה. והמכונית המסכנה סבלה את כעסו המתפרץ של איתי.
ואז ההסעה של ענבריל ועמיתשי הגיעה ונפרדנו מהן יפה יפה [
] והמשכנו לדבר עם איתי ואבי, טאובר הייתה במצב ממש קשה וזה היה מצחיק לראות אותם מסתכלים עליה בשוק
אח"כ טאובר התלהבה מזה שיש לה מפרטים של אבי ואז אמרתי שאני רוצה מקל ואיתי הנשמה אמר שיש לו והביא לי. מקל שחוק והכי מגניב בעולם
מתישהו הגיעה המונית שלנו, והלכתי להיפרד מכפיר. הוא נתן לי בפעם השלישית או רביעית חיבוק מוחץ בטירוף! ואמר לי "אין מנטה, את הבחורה היחידה שהיא גם מסטיק"
ובחיבוק שלפני זה הוא ממש ממש מחץ אותי ואז היה קנאק והוא אמר "אוקיי שמעתי קנאק אז זה בסדר" ושחרר אותי
הלכנו טאובר ואני לבית של הילי, ראינו את ענברונת לעוד שניה ונכנסנו. דיברנו והתלהבנו מההופעה עוד הרבה זמן, ואז מתישהו הלכנו לישון [ובחושך דיברנו על בנים חתיכים כמו שתמיד עושים
] בבוקר הילי התעוררה ראשונה, ואני אחריה, ואז הלכנו לחדר וצחקנו על טאובר והיא התעוררה. דיבנרו וצחקנו ושתינו עוד ויטמינצ'יק תפוחים וצחקנו וצחקנו "הוא לא הוווומוווווו"
ועוד יציאות למיניהן. ב2 וחצי יצאנו לחכות למונית שירות, אני וטאובר עלינו, אני ירדתי בעכו והיא המשיכה הביתה. חיכיתי ברכבת בעכו לענבריל ויחד נסענו עד ת"א ומשם המשכנו לבד. אז וואו. נראה לי שניצחתי את כולן בחפירות. ואני מקווה שבכלל תקראו
אני רק רוצה להגיד שוב, שזה היה אחד הימים [בעצם יום וחצי] היותר נפלאים מהחופש הזה. ובהחלט חוויה שלא אשכח. אני חושבת, שמבחינה חוויתית [לא מוזיקלית] זו ה-הופעה שהייתי בה.
עמיתשי ענבריל טאובר והילי יפות שלי [לפי סדר ישיבה
] תודה לכן על שהייתן איתי בחוויה המדהימה הזו ובעצם הפכתן אותה למה שהיא הייתה עבורי. אין לי מילים לתאר כמה אתן חשובות לי וכמה אני שמחה שיש לי אתכן.תודה כפירי, אתה , את החפירה שאתה כ"כ מחכה לה תקבל בפייסבוק בקרוב
תמונות- בקרוב בפייסבוק! סיימתי סופית. מנטה. שעשתה את החפירה הכייייייייייי חופרת כאן. ונ.ב אחד- אתם מוזמנים לפייג' החדש של איתי ניצן בפייסבוק! מומלץ

חחחח הזכרת לי את ה"לא נורא" ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

וואי זה היה קורע.. אבל נטע את לא מיבנה בכלל!!!
כפרעליך אהבתי לקרוא

../images/Emo126.gifלאלא, אני מיבנה אך אינני יבנאית ../images/Emo3.gif

"את פרחה מיבנה!!!!!!!#$%$#@%^$@%^" -
:-O:-O:-O:-O

../images/Emo126.gif../images/Emo124.gif../images/Emo26.gifהפלייליסט!!

אז אני לקחתי את הפלייליסט שכפיר שם לנו על השולחן כפיר:"מה עכשיו?" אנחנו:"כלום" כפיר:"איך אתן יודעות?!" אנחנו:"כתוב בפלייליסט" כפיר:"טוב אז תקחו את הפלייליסט ותגידו לי מה אני צריך לשיר"
ליפול ייאי הוא התחיל עם ליפול
מה נשאר ממני
עצוב
אמונה
מנגינה קטנה התחיל, הפסיק ואז אמר "עכשיו אני רוצה שאחרי האקורד הראשון תמחאו כפיים באטרף כאילו אתם מכירים את השיר" [השיר שלי ושל ענבריל
]
כלום
אם הוא ילך הקדיש לטאובר הקטנה "האמת היא שזה לא שיר שמקדישים ליומולדת אבל.." או "אמרו לי שיש אנשים שרצו להיכנס עם זה לחופה, טוב שיעשו מה שבא להם"
לבד
תצעק
נוח לא היה.
(הפחד נעלם) גם לא היה...
אין כבר זמן
בובה על חוט
יש לך כוח
הדרן
הבלדה על אושר ועצב מוסרט בוידאו, הילי הייתה עם הגיטרה עליה
"כפיר הילי כבר שעה עם הגיטרה" -"אז מה, את יפה בתור סטנד"
אמונהכולנו קמנו, והשתגענו והילי התחילה לנגן על הגיטרה עד שכפיר לקח אותה והיא הצטרפה אלינו
וואו. איזה כיף היה

../images/Emo126.gifטעימה קטנה מהתמונות......

יש המווווווווווווווווון תמונות בפייסבוק [אפילו הייתי צריכה לפתוח אלבום שני] למי שאין אותי בחברים, דבר ראשון זה חמור מאוד. ודבר שני, תוסיפו אני "נטע בל" XDD Neta Bl והנה טעימונת מהתמונות.
למעלהצד שמאל- החולצה עטופה בניר זהוב עם פתק שנאבד
: צד ימין- כולנו, בתמונה שכפיר צילם. "כפיר, אני מאוד אוהבת אותך אבל עד המצלמה שלי"
באמצע:צד שמאל: כל החאבורה [כשכפיר קרא לי לצלם אותם] צד ימין- אחת התמונות מההופעה.
למטה:צד שמאל: אנחנו עם כפיר והחולצה- צד קדמי "1851 כי לי יש פורום ולכם לא" צד ימין : צד אחורי "פורום כפיר אפשטיין (אני)" ועכשיו לרוץ לפייסבוק :)

למעלה