יופי פואד

giulietta

New member
יופי פואד../images/Emo10.gif

היגשת מכתב התפטרות. ועכשיו, מה? בחירות, כלכלת בחירות, בזבוז של מליונים בשביל לקבל תוצאות דומות. (ואם אתה חושב שתיבחר ליו"ר, משהו מסובב אצלך). ממש גיבור ישראל. (אחחחח....איך הייתי נוסעת מכאן לאיזה עשר שנים, מחכה לראות מה קורה עם המדינה הזאת...צופה ככה ...מרחוק...)

האמת ג´ול אני שמחה!

למה אם ההצעה של תקציב המדינה היתה עוברת אסון טבע היה קורה פה!! רעידת אדמה חברתית את קולטת את התקציב המחורבן שניבה להעביר הסילבאן שלום הזה שיושב על מליונים את קולטת מה היה קורה פה לאלפי משפחות אסון רציני!! אני שמחה שפואד התפטר, ככה התקציב הזוועתי הזה נופל! כל הכבוד פואד אמרת ויצאת גבר בסוף!! שלא כמו הרבה אנשים בכנסת ישראל שימכרו אותנו בשביל המשכורות הטפוחות שלהם.

נעמי 1

New member
../images/Emo10.gif איזה שואו היה היום...

באמת מעניין אותם שם בכנסת המצב שלנו? מעניינים אותם הקשישים... שקיצצו להם בקצבה? מעניינים אותם הנכים... שעד היום לא קיימו את ההסכם איתם? מעניינים אותם העניים? מעניינים אותם המבוטלים? ועוד ועוד ועוד... ממש לא ! נעמי

הצופה.

New member
הקניון פתוח

החניות פתוחות,המדפים ריקים...אין לאף אחד מה למכור. לצערי כולם ממתינים ל.....מ ג א פיגוע רק אז אולי נתאחד אנחנו כבר במלחמת עולם שלישית.. עד שהכנסת תפקח את עיניה יקח זמן לפי השידור הישיר שהיה היום נראה כאילו כולם שם על סמים...הפיגוע שהיה אתמול שווה לתאונת דרכים בקולומביה לפי העיניין של הכנסת בו בושה וחרפה...הפתרון היחיד אין חבר כנסת שיכול לכהן יותר משתי קדנציות אולי כך השמור לי ואשמור לך יעלם ואיתו כנסת ישראל (מדינה בתוך מדינה)...

למעלה