יופי סופי (פחחח)

יופי סופי (פחחח)

טוב אז ככה... זה רק אני או שהמפורסמים מצילים תתוכנית?? והיה שם ילד מזה קרציה זה עם החולצה הירוקה הוא מפחיד אותי... מנסה לספר בדיחות צוחק מהם ואח"כ מוחא לעצמו כפיים? אמא....(למי שלא יודע הילד שהיה בין ציון לאסי..) ואולי זה בגלל שאני לא רגילה לראות את סופי מנחה אני פשוט לא חושבת שזה מתאים לה.....נורא מוזר!....כאילו היא חמודה והכל אבל.... ובסוף כשניקי גולדשטיין שר ת´שיר של לחיי (זה כבר פסה....) אז הוא נתן לסופי לשיר קטע קטן אמא איזה זיופים הלכו שם..... וזהו לבנתיים...! אז שיהיה לכולכם יום נעים!!! (לי היה עברתי סוף סוף ת´מבחן והלך לי פצצה! לא שזה מעניין אותכם אבל חפיףףףףףף)

עדי18

New member
התוכנית לדעתי דווקא חמודה

אבל באמת הילד הזה כזה מעצבן!! סופי דווקא חמודה לדעתי..ואהבתי את זה שהם שרו את השיר של "לחיי"..אבל היא באמת זייפה שם....אבל חפיףףף אני מתה שיביאו לשם את יהודהההה

עדי.......

לא אמרתי שסופי לא חמודה להפך תסתכלי בהודעה הקודמת שלי.... כתבתי שהיא חמודה אבל אני חושבת שהיא עוד לא יודעת להנחות טוב.....ויו פתאום נזכרתי בדבר הכי דפוק שםםםםםם למה באמצע החיים כשמגיע מפורסם - הם משתחווים לו ואומרים כבודדדדדדד????? חחחחחחחחחחחחחח רציתי לפוצץ ת´טלוזייה בכל פעם שהם עשו את זה.... ובכל כשסופי עושה את זה זה נראה סופר דפוקקקקקק!!! ואוהבת טלנובלות אמרת לי מזל טוב? על זה שעברתי ת´מבחן סוף סוף?? אם כן אז תודה.......!

אור 2002

New member
הקטע שהכי אהבתי זה הקטע...

שמיקי גולדשטיין שר בחלק הראשון של הפזמון של לחיי האהבה הוא שר "לחיי האהבה האחת והאכזרית" ד פ ו ק!!!

עדי18

New member
אהה אוקיי.....טוב לא שמתי לב לקטע

הזה עם הכבודדד........חחח

talkedmi1

New member
כן...הקטע עם הכבוד באמת היה דפוק

אבל בסך הכל תוכנית חמודה אה וגם הילדים האלה מעצבנים דיגעו אותי הבן הבלונדיני הכי מעצבן...חושב שהוא מצחיק... והוקל של הבת גם עיצבן קצת אבל היא הייתה עוד בסדר

ה- מזל טוב...זה בקשר למבחן..ו..

התוכנית של סופי דווקא נחמדה...למרות שהאורחים שם לא משהו.. גם אני מתה שיזמינו את יהודה המדהים!
נשיקות חיבוקים...ומה שבין לבין..
אני

pompii

New member
התוכנית של סופי חמודה לאללה!

אני כל שבוע רואה אותה, זה ממש יפה היא מביאה אנשים דווקא מעניינים למשל היום מה קשור. וזה חמוד לאללה הילד הבלונדיני ההוא דווקא חמוד הוא כזה מהילדים האלה שיש להם פול ביטחון עצמי אבל זה חמוד, הוא בסדר. אותי הכי מעצבנת דווקא הילדה, הדיבור שלה גורם לי לרצות להביא לה אגרוף!!! בקיצור- התוכנית של סופי אחלה! תראו! כל שבוע!!!

בקיצור שלושת הילדים מעצבנים......

אם כבר היה עדיף שהיא תנחה לבד. יש להם מזל שיש ת´מפורסמים כי הם מצילים פשוט תתוכנית..... ועוד לא נרגעתי מהכבוד זה מזה החרטה הזה???

בקשר ל"יופי סופי"

חחחח דנה.... היום לא ראיתי איזה חרא, רק חזרתי מטיול היום...מעצבן (!!!!) ואני חושבת שהתונכית דווקא מאד חמודה וסופי כן מנחה יפה ומתאים לה דווקא מאד להנחות והיא עושה עבודה ממש מקסימה וכל הכבוד לה! בקשר לילדים, הם קצת מעצבנים, זה נכון...והם באמת מדברים כזה בפול בטחון והתלהבות וזה קצת מעצבן באמת, אני מסכימה אם מי שאמר את זה. שמעתי שזרקו על סופי כדורגל?????? מי עשה את זה ולמה? מה הקטע משהו מוכן להסביר לי - מה פספסתי פה?!?!

ofirosh

New member
תגובות להרבה דברים

1. התוכנית של סופי חמודה סופי מדהימההה ומתוקה אבל הילדים מעצבנייייים היה קטע חמוד שהיא עשתה כזה הטלנובלה שלי לא של שרון שלי הקטע עם הכבוד באמת דפוק 2. ברוכים הבאים לכל המצטרפים החדשים (לא היה לי כוח לשרשר 1000 הודעות אז אני מכניסה הכללל להודעה אחת) 3. יהודה מושלם (בקשר לכל השירשורים שהיו כאן עליו לאחרונה)

לא ראיתי את התוכנית אבל בכל הפעמים

ששמעתי את סופי שרה את השיר של לחיי האהבה (כולל בתגלית השנה )היא זייפה שחבל על הזמן. לא נורא לפחות בסינגל שלה היא לא מזייפת. ועוד משהוא מתוכניות קודמות שראיתי לפי דעתי סופי מדברת קצת מאולץ ,כאילו מנסה לדבר נורא ברור ובהתלהבות ולהדגיש את הדברים החשובים אבל זה לא נשמע כל כך טבעי , אבל איך אפשר לסיים בלי מחמאה לסופי ,בסך הכל היא זורמת ועל הכיפאק והיא בטח תשתפר בתוכניות הבאות.

וואלה פתאום נזכרתי

איך צחקתי ואמרתי מגיע לה כשזרקו לה כדורגל בפרצוףףף חחחחחחח זה היה קורע.... פשוט נדרש... דרך אגב בתוכנית צבע השיער שלה נוטה לכתום בהיר ויותר יפה לה כתום אדום כהה.....אז "סופי תחליפי!" (המבין יבין).

ADIDIDIDI

New member
ניבה

יגאל שחלון זרק עליה את הכדור אני לא בידיוק זוכרת למה........ אבל זה היה בצחוק.........

למעלה