יופי, מחר מבחן

יופי, מחר מבחן

לפני שבועיים החלטתי שהגיע הזמן להתחיל ללמוד אליו, התחלתי לקרוא וכיסיתי כמעט פרק שלם מתוך 5, אחרי זה הנחתי את הקלסר בצד ואמרתי לעצמי "אני אמשיך מחר" ואיכשהו מחר התגלגל להיות מחרתיים, ומחרתיים נהיה שבוע הבא, ופתאום אני מגיעה למצב שאתמול, יומיים לפני מבחן אני לא נגעתי בחומר, אז אתמול למדתי כל הלילה, והיום שוב, לא נגעתי בכלום. מחר ב9 בבוקר המבחן ואני כאן, לא מצליחה להירדם, ובטח שלא להביא את עצמי לכדי לימוד.

gavrik

New member
גם לי :)

רק שאני למדתי איזה חצי שעה במצטבר סך הכול. וחזרתי מפיאנקה קטנה לפני איזה חצי שעה. ועכשיו אני סתם מעביר זמן עד מחר עדכון פלפאונים: אחד איבדתי במלון באילת בפסח של שנה שעברה על שני זרקתי בטעות משקולת של חמש קילו בחדר כושר והמסך עליו השלום הלך פייפן עם השלישי נכנסתי לפני שבוע לבריכה לאיזה חצי שעה עד ששמתי לב שמשהו מציק לי בכיס האחורי... מי יביא לי עבודה כמהנדס מי?

תגובה לשניכם.

האחת שיותר בוערת בי: גברי אתה מוזר. אתה כמעט עומד במכסת הטלפונים שלי. והשניה שיותר חשובה: מה את דואגת חמודונת? כולה מבחן.. תמיד יש מועד ב'. לא הביישן למד. {משהו כזה לא?} ותושיבי את התחת שלך ללמוד מעכשיו עד המבחן.. תישני שעתיים לפני.. ויהיה בסדר:) {ככה לפחות אני מקווה שעברתי את הבגרות בהיסטוריה} עוד משהו? אההה חופש גדוללללללללללללללל!!!! {כאילו כל השנה לא היה לי חופש..}

gavrik

New member
השלישי אבל ייבשתי והוא חזר לעבוד אחרי כמה ימי

ימים רק שהיום בבוקר הכפתורים הפסיקו לעבוד משום מה והיה לי שעון מעורר ולא היה איך לכבות אותו אז העפתי את הסוללה וחזרתי לישון לעוד 3 שעות

דנטל

New member
אף פעם לא הייתי מתכוננת

תמיד אמרו עלי שיש לי ראש ואין לי תחת, שזה מצחיק בהתחשב בעובדה שיש לי תחת ענק.

shaiush4

New member
אני גם בדיוק (אבק בדיוק) ככה ../images/Emo6.gif

אני תמיד מוצאת את עצמי לילה לפני מבחן, אחרי שלא למדתי, לומדת כל הלילה, אבל בסוף יוצא מזה ציון טוב... יהיה בסדר!

למעלה