יופי לי טופי לי...

חזירע

New member
יופי לי טופי לי...

חיל רזון נלחם היום שוב בחיל מזון, וחיל מזון ניצח... חיל מזון דאג שחזירע תאכל הכל ומהר... בלי סכין, מזלג, כף או כפית, בלי ללעוס לעכל או להשתמש במפית... בשקט בשקט בלי שאף אחד יראה, כי זה לא נשי, לא יפה, לא יאה... ``וחשוב מאד לזכור וצריך לעשות מהר- לרוץ אח``כ למכולת ולהחזיר הכל למקרר...`` חיל רזון נלחם וניסה להניא את חזירע מכך, (אך חיל מזון היה יותר ממולח...) הוא עשה עסקה עם חיל רזון- ``היא תאכל עכשיו מכל הבא ליד והמון! אח``כ היא תקיא הכל לאסלה...`` וחזירע המשיכה לאכול וחיסלה וחיסלה... (ובינתיים לעזעזאל...חלק גדול מהאוכל כבר התעכל...) חזירע הלכה לשתות אחד וחצי ליטר מיים כדי להעמיס על הכבד והמעיים... שתתה ושתתה חזירע שלכם...כמעט התפוצצה (חבל שלא...) היא שמה ``ספרינט`` לאסלה והקיאה המון, היא הקיאה בשטף וכאב הגרון... אבל הבטן עדיין נותרה ענקית, כי חזירע לא הקיאה טוב- רק חלקית... עכשיו היא עוד יותר שמנה ומגעילה... והמספר על המשקל בודאי עלה... ``יא שמנה...נמאסת...קחי את עצמך בידיים נפוחה מסריחה...!!!``

א-ת!

מה זה אני שואלת!?!??!?!! הא?!?!?!?!?!?!?!?!??!?!? ואת אומרת לי להפסיק!!??!?! נעשה עיסקה? את מפסיקה וכך גם אני... קטנטונת, לוקחת דוגמה מאחרים....מה את אומרת!? ה-פ-ס-י-כ-י-ת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

חזירע

New member
הבעיה היא שאני באמת נפוחה וכו`...

אז מה שאני אצא גם שקרנית ואגיד שלא.... ;-(

חזירע

New member
עדנה בלי להתחכם...

אם את תגידי שאת פסיכית אני אביא לראייה את מה שסיפרת על הפסיכוטכני...את מה שסיפרת פעם על מספר היחידות שלך... אם את תגידי שאת פסיכית זה אפילו לא ישמע כשקר...זה פשוט ישמע מצחיק...מצחיק כמו משהו שהוא מאד לא נכון... כמו משהו שהוא מאד לא קרוב למציאות ולכן צוחקים... לעומת זאת אם אני אגיד שאני....(ואני לא אמשיך כי אם אני אתחיל אני לא אוכל לסיים...) אם אני אגיד את כל אלה...אנשים פשוט יהנהנו בהסכמה...יפנו עיניהם למטה במבוכה...בכל זאת לא נעים כשאין איך להפריך את הדברים שהרי הכל אמת לצערי... בנימה אופטימית זו, שלך, חזירע.

מאיה ה

New member
גם אני קרעתי את הגרון....

בואי נעשה עיסקה - את, אני, ועדנה. מ-פ-ס-י-ק-י-ם ע-כ-ש-י-ו!!!!!! אני מכינה את הסטופר למדוד כמה זמן נצליח..... מאיה הפרה.

מאיה.......

טוף............... אני לא מקיאה... רק לפעמים... כשאני עצבנית או בדיכי.. בואי נסכים שאת מתחילה לחשוב חיובי?! הפסיכית

חזירע

New member
מאיה מתוקה...תודה על התגובה אבל...

אני לא כמוך וכמו עדנה..אני לא רזה... אני מהבולימיות (לא מהאנורקסיות)...אני מהבולימיות השמנות שגם לא מקיאות מי יודע כמה... מאלה שעולות במשקל... אני שמנה ולא רק בראש.... אני יודעת שגם אתן רואות את עצמכן כשמנות (גם אני הייתי פעם אנורקסית) אבל אתן לא שמנות...למעשה, אתן רזות...רזות מידי... אני, לעומת זאת, שמנה, שמנה מידי... מאיוש, מצטערת על חוסר האופטימיות וההתנסחות המגעילה...פשוט עבר עלי בולמוס גדול ואני קצת שקועה בעצמי כרגע... אני יודעת שאני מגעילה ושהתנסחתי מגעיל...sorry - כרגע אני פשוט מלאה כעסים על עצמי וקשה לי להיות יותר וורבלית.... ביי ביי ותודה בכל אופן, אוהבת, חזירע.

למעלה