יופיע מטאור 38 ומייד!

יופיע מטאור 38 ומייד!

ערב ההתרמה של הלל היה הצלחה גדולה בין היתר בזכות המנחה המוכשר והמשעשע מטאור 38. הבחור פשוט גדול. ידידי, אנא הפגן נוכחות כאן מדי פעם. אגב, ההצלחה היתה גם בכך שההכנסה הכוללת מהערב היתה דומה לזו שקיבלנו אשתקד. בימים קשים אלה , כאשר רוב העמותות מדווחות על ירידה של עשרות אחוזים התרומות זו בהחלט הצלחה שמעידה שיותר ויותר אנשים מכירים אותנו ומוכנים להושיט יד. בסכום שנאסף נוכל להגשים חלום ישן ולפתוח "בית ראשון ליוצא", דירה בה יוכלו יוצאים לגור בחודשים הראשונים לחייהם החדשים במחיר מסובסד.

מטאור=בדרן אמיתי

יש לו אחלה הנחיה, בני, גם יופי של הנחיה הייתה בליל הסדר בזכותו. יחי המטאור ואל יתרסק אל הקרקע! גם על חשבון ביטול המכתש שהוא יכול ליצור..

אחר

New member
יבוטל המכתש! יוחזר המטאור!

ואם לא יחזור מרצונו, יש לגוררו שלא ברצונו!!!

אם לילית מבקשת..

אז רד אלינו מטאור כאן עכשיו ומיד מצטרף לעצומה יוחזר המטאור

שמעתי וחששתי.

אתה בטח בני שהביית הזה יהיה מאויש כל הזמן? יש תקופות יבשות לא? מה יהיה אז? הביית ישב כך. אבל זה אחלה דבר, יש יוצא אומרים לו עכשיו תפוס תצפצים שך בוא יש בית עד שתסתדר, הרי הנסיון מורה שהרבה מאוד נשארים בעולם החרדי, רק בגלל שזה נסחב ואין מישהו שאומר להם יאלה עכשיו, ככה הם מתרגלים למצב ונשארים. היה חרדי שכשדיברתי הוא היה ממש מצב אנוש מת לצאת, אמרתי לו תשמע אתה לא יכול לצאת ככה עכשיו, חכה נברר מה האופציות שלך ותצא, נסחב נסחב, וכשדיברנו לפני שבוע הוא אומר, עזוב בנתיים ננסה להסתדר ככה. לא שאני דואג, הוא עוד יחזור על ארבע, אבל סתם חבל על השנה שהוא יפסיד. הוא יתחיל בזמן שהוא היה יכול לסיים בגרויות, אם הייתי יכול לומר לו, קודם כל עכשיו עוף משם, ומתוך "בית היוצאים" הזה היינו מתקדמים, הוא היה מצליח לחסוך שנה. לא נורא, יש אנשים (ואני אחד מהם) שלא לומדים אלא בדרך הקשה. אנשים עם ילדים ומשפחה יוצאים בשאלה, והוא ילד בגיל 19 מתפנק לי, רוצה על ההתחלה מינימום 7000 ש"ח בחודש, ואלה יופי. מלך העולם נהיה לי פה.

אין סיכוי שהדירה תעמוד ריקה

להערכתי בכל זמן נתון הדירה תהיה כמעט מלאה ובמקרים מסויימים היא לא תספיק. אני משוכנע שאם העסק יעבוד נצטרך למצוא כסף לדירות נוספות.

אבזץ

New member
מי הוא זה ואיזה הוא ../images/Emo35.gif

האם הוא "המלך" הגדול, הענק, התותח המפציץ פצצות, המכה בסלע ומוציא מים ??? אמן סלה שכה יהי. משה אמת ותורתו אמת.

MAYA20

New member
רק ממלאת את תפקידי בפורום:

תיקון: בית ראשון לחרדל"ש. דירה בה יוכלו לגור חרדל"שים ... <שלוש קריאות כיפאק היי למטאור (אוקי, ולהלל)>

למעלה