יופיאל יש לי שאלה

מישל 27

New member
יופיאל יש לי שאלה

נכנסתי לאתר שהמלצתה לי עליו בנושא החלומות השלב הראשון הוא שעלי לשאול את עצמי בזמן שאני ערה ``אני חולמת?`` האם עלי לענות על כך?

yofiel

New member
בדיקת מציאות

באתר יותר מדברים על חלומות צלולים - כלומר חלומות שבהם נהיים מודעים לכך שחולמים ואפשר לשלוט בחלום. כדי להפוך למודע בזמן חלום צריך להבין שזה חלום , וכדי להבין שזה חלום את צריכה לשאול את עצמך אם את חולמת בשביל להגיע למצב של בדיקת מציאות בחלום צריך להתרגל לעשות את זה גם שלא חולמים (לכאורה גם בחלום אנחנו חושבים שאנחנו לא חולמים) כך אם נתרגל לבדוק אם אנחנו חולמים , נתרגל לעשות זאת גם בחלום , ונתעורר בחלום.

מישל 27

New member
הבנתי את הכתוב באתר

ואני מוקסמת מהרעיון שבו אהיה במצב שאוכל להבין דרך החלום אותי. השאלה שלי היא בתחילת התהליך עלי לשאול את עצמי ``האם אני חולמת`` אני מבינה שאסור עלי לענות בשלילה האם אני יכולה לא לענות כלל? שלך בהערכה

yofiel

New member
don`t answer just check

I`m on a computer with no hebrew , so I`ll answer in english... the idea is to ask yourself if you are dreaming and then to check it! you need to assume that you are dreaming , and then try to float in the air for example... or do some things that in a dream will have other consecuences than in real life , like closing your eyes for a few seconds , or staring at your palm... if strange things start to happen then you are dreaming! the answer to the question is in the consecuences of your actions. good luck and sweet dreams... :) yofiel

מישל 27

New member
אני מבולבת ובגדול

כשאני ערה אני שואלת את עצמי אם אני חולמת ותוך כדי צריכה להביט ביד או לסגור עניים ולפתוח או לנסות לרחף באוויר ולראות אם משהו משתנה. זו הכוונה? כל זאת כדי להחדיר לתת מודע את האפשרות לשאול את השאלה הזו בשעת חלום ואז להתעורר בחלום? הרי במציאות כמה שאני אשאל אם אני ערה? אני ערה!!!!משהוא משתנה? מתוך חוייה אישית שלך? הנושא מעורר בי עניין רב.

yofiel

New member
האם זה חלום?

הכוונה היא להרגיל את עצמך לשאול את עצמך אם זה חלום. אם תבדקי את זה הרבה בחיים הרגילים , זה יהפך להרגל ואז תעשי את זה גם כשאת חולמת. את צריכה לקחת ברצינות את העובדה שיכול להיות שאת עכשיו חולמת ולבדוק מה קורה, כך גם בחלום פתאום תחליטי לבדוק אם את חולמת... אם מראש את לא מאמינה שאת חולמת , אז גם בחלום לא תאמיני שאת חולמת. זה לא עניין של להיות ערה , הנקודה היא שגם בחלום את ערה ואת עושה דברים וההבדל היחיד בין חלום למציאות הוא שבחלום את קובעת את כל החוקים , כולל חוקי הטבע. אם פתאום את מגלה שאת יכולה לעוף , סימן שאת חולמת , אבל כל עוד לא תבדקי אם זה באמת חלום או מציאות , לא תוכלי לדעת... אולי עכשיו את חולמת שאת קוראת את ההודעה הזאת...? יופיאל המלאך

michalmandel@

New member
הסתבכות

ליופיאל וכל הצוות המוביל שלומות! חמודים שלי נראה לי שהתחלתם להסתבך בספירלות סביב עצמכם באופן אישי ולהסתובב סחור סחור בקבוצה שיצרתם. הרשו לי להזהיר אתכם: לטעמי התחלתם לרחף יותר מידי ולהתרחק מן המציאות וכאן תפקידי לעורר אתכם. איו כל כך טעם להתעסק סתם כך בחלומות. צריכה להיות איזה שהיא מטרה. נניח יש לי איזו שהיא שאלה שאני מתלבטת בה וקשה לי מאד לקבל החלטה, אז זה הזמן לרשום אותה על דף נייר, לפני שאני הולכת לישון. לבקש מכח עליון הגנה בשנתי ולבקש תשובה לשאלה. לנסות להתכוונן לחלומות חיוביים, ולהכין מבעוד מועד עט דף ופנס ליד מיטתי. ברגע שארגיש שאני בתוך חלום, ויש לנו המון חלומות בשינת לילה אחת. ברגע היקיצה יש לרשום מיד את החלום כולל: מקומות וכו`... יש ליצור מחברת חלומות לפרק זמן של שבוע ימים. לקרוא את המחברת כמה פעמים ואז באופן אינטואטיבי תקבלו תשובה לשאלתכם. אם עד אז לא תצליחו לפענח את החלום אשמח לתת לכם את הניתוח שלי. ב ה צ ל ח ה!!! אוהבת מיכל.

yofiel

New member
מיכל היקרה!

דווקא יש לכל זה מטרה , המטרה היא מודעות. ומעבר למסרים שיש בחלומות לחלומות יש כח רב , אם אנחנו מודעים בזמן החלום לכך שאנחנו חולמים. יש המשווים הקרנה אסטרלית לחלומות צלולים , כיוון שבחלום הנשמה יוצאת מהגוף ויוצרת ``עולם`` במישור האסטרלי , ואם נוכל להיות מודעים לכך שאנחנו חולמים נוכל ליצור את העולם שלנו בחלום ומזה להגיע גם ליציאה מודעת מהגוף. החלום זה זירה נפלאה ללמוד על כוחנו בתור בורא , כי שם כל העולם נוצר רק בידינו , ואילו בחיים זו יצירה משותפת של כל מי שחי , כך שקצת יותר קשה לשנות את חוקי היקום... למרות שתמיד אפשר לשנות את המציאות האישית ולברוא אותה מחדש. בקיצור , לחלום יש הרבה תפקידים שלרוב אנחנו לא מודעים , וזה יכול לעזור הרבה בחיים... :) בברכת אור ואהבה יופיאל המלאך אגב מיכל , אני ממליץ לך לבדוק את האתר שהמלצתי עליו

למעלה