יועץ פילוסופי

דלית444

New member
יועץ פילוסופי

האם ידוע לכם על יועץ פילוסוף באזור רחובות? אשמח מאוד לקבל פרטים.

davidmaur

New member
לא ידוע לי על יועץ פילוסופי

באזור רחובות, השאלה היא האם את זקוקה ליועץ פילוסופי ? דעתי היא שמסופקני אם תוכלי למצוא מזור בהגות הפילוסופית.

nehud

New member
שאלה לי אליך דוד

מהיכן נובעת השאלה שלך והספק שלך לצרכים של אדם זר כאשר לא ערכת כל ברור מקדים והאדם גם לא נידב כל מידע ? שהרי באותה מידה אפשר לכתוב עצותיו של דוד לא יספקו מזור לאיש היות והוא רדוד ובעל דעה קדומה- האם אמירה זו נכונה? באהבה אהוד

davidmaur

New member
אהוד ידידי

הפילוסופיה כדיציפלינה אינה תרפיה לבעיות נפשיות. זו דעתי ואני חושב גם של רוב אנשי המקצוע העוסקים בטיפול ועזרה נפשית. לכן אין לי צורך לבצע ברור מקדים לגבי צורכי אותו אדם.

nehud

New member
בוקר טוב לך דוד

חוזר אני פעם נוספת על שאלתי - הגולשת ביקשה יועץ פילוסופי מבלי להגדיר את נושא היעוץ (אולי בעיה אתית במקום העבודה?) ואתה בחרת להגדיר בעייה שלא נאמרה!!! כנפשית, ומכאן שהיעוץ הפילוסופי אינו הכלי! אזי מהיכן שאבתה את המידע על בעייה נפשית? האם לרוב אנשי המקצוע הבכירים (ד"ר) העוסקים בטיפול נפשי רשום בתעודת ההכשרה מטעם המוסד האקדמי דוקטור לפילוסופיה של הפסיכולוגיה? או,,,,
אזי האם היועצים (המטפלים) הם פסיכולוגים או פילוסופים בעלי הכשרה צרה בפסיכולוגיה? באהבה אהוד

אני ממליצה על ישראל שורק כמובן!

אם את מוכנה לנסוע אליו לתל אביב או לירושלים... אז אין המלצה יותר חמה מזאת. חוץ מזה רק בקנה המידה הזעיר של מדינת ישראל אזור רחובות לא נחשב לאותו איזור כמו תל אביב וירושלים... וחוץ מזה בהצלחה!!!

למעלה