סלח לי אך אינני מבינה את שאלתך ....
את כותב שאתה מעוניין לתת יעוץ בתשלום , התשובה לכך תלויה בידע שלמדת וביכולת שלך להבין לעומק את עולם הנומרולוגיה אם אתה כותב לי את תאריך הלידה שלך אז השאלה שלך בכלל צריכה להיות האם מתאים לי לעסוק בתחום היעוץ והאם זה מה שכתוב לי בגורלי לעסוק . התרשמותי משאלתך היא שקיים חוסר ביטחון ואולי גם חוסר ידע , אחרת היית יודע מתוך תוכך כי אתה מתאים לכך ובינינו היכן שקיים ספק אז... אין ספק ! מבין את כוונתי ? על פניו אני מאמינה שאתה מכיר את יכולותיך , ואתה אדם מיוחד מאוד עם אנרגיות מאוד חזקות שלא תמיד באו לטובתך הגעת לעולם עם התמודדות מול מערכות יחסים אישיות(זוגיות ומשפחה) וכוללניות מול הסביבה ולכן יש רצון להבין ולטפל . יש בך יכולות טיפוליות גם תקשורתיות וגם פיזיות . קיימת רגישות מאוד גדולה גם אם היא אינה מתבטאת כלפי חוץ . אתה נמצא בשלב של שינויים שהחלו בשנים האחרונות ואני מאמינה שאת המכיר ויודע אותם השנה החלה עם התלבטויות,ספקות ורצון לעשיה משותפת ומצד שני מחשבות על להיות לבד ולמצוא דרך עשייה חדשה . יכולת יש לך , ידע נומרולוגי ..... אין לי מושג , הכל שאלה מה למדת ומה אתה יודע בפועל בדרך מעשית . אתה מוזמן לפנות אליי במסר אם אתה מעוניין ללמוד ולהרחיב את הידע שלך . בברכה,קרן