יוסף וכתנת הפסים

שייני

New member
יוסף וכתנת הפסים

אני מחפשת המון זמן את הדיסק של המחזמר בעברית מישהו יודע לפחות את שמות השירים ? תודה!

QueenBabar

New member
ואם כבר...

זה לא ממש קשור וזה לא בדיוק מחזמר אבל- למישהו יש במקרה, או יודע איך להשיג, את הפסקול העברי של "אלאדין"? אני מחפשת אותו כבר שנים!

actress

New member
אמרו לי שיש חנות בת"א שמוכרת כל

מיני קלטות, פסקולים ועוד.. למיניהם אני אברר את זה.

diri

New member
יוסף וכתונת הפסים המשגעת!

אוקי! בכל ענייני יוסף! אפשר בקלות להשיג תקליט של המחזמר בעברית בביצוע של שלמה ארצי כיוסף! ממש ביצוע מרהיב... (אין כמו יגאל) תנסי באוזן השלישית! אילו שמות שירים את רוצה, של כל המחזמר? זה יהיה קצת קשה... טוב, כרגע אני זוכרת רק שלושה: כמובן- "לחלום מוכן" "יעקב ובניו" "דלת סגרו עלי" אבל בדיסק באנגלית של כל המהדורות הנפלאות שיצאו יש את השמות.. התרגום ממש צמוד... אם תרצי אני אעשה זאת עבורך.. יום טוב! דירי|

שייני

New member
היי דירי!

בקשר לתקליט של שלמה זה לא כ"כ נכון שאפשר להשיג אותו... זה מחזמר שהועלה בתחילת שנות ה-80 וולא ניתן להשיג אותו כי הוא לא אלבום רשמי. אני יודעת שהמחזמר הועלה בתאטרון הספריה לא מזמן ברמת-גן ע"י סטודנטים. אבל לא נראה לי שהוא ניתן להשגה... בכל אופן אני מיואשת
נ.ב : תודה על העזרה.

trilliane

Well-known member
מנהל
יש לי את הקלטת מההפקה עם שי זורניצר

אני יכולה לארגן לך עותק, אבל אני לא יודעת איך להעביר לך את זה... את חיפאית במקרה?

trilliane

Well-known member
מנהל
אנא שלחי לי דואל

אני לא משתמשת בשרות המסרים של תפוז. ואני בחורה, אם השימוש בלשון נקבה לא היה ברור מספיק...

שייני

New member
../images/Emo9.gif סליחה...

שמתי לב לזה שאת בת אחורי שכתבתי...קבלי התנצלות ובקשר למייל אני ישלח

diri

New member
עותק!!!!../images/Emo142.gif

אני תוהה.. האם זו תהיה חוצפה להיצטרף לבקשה..? לקבלת עותק? אם כן או לא.. רק תגידי..

ראיתי את המחזמר כשיצא בלונדון...

בשנות ה70!! (הייתי ממש תינוקת כמובן..LOL) יש לי את התקליט באנגלית.. ושרה לילדיי שירים ממנו לפני השינה!! חתיכת זכרון הבאתם לי כאן!! תודה... I CLOSE MY EYES...DRAW BACK THE CURTAIN..TO SEE FOR CERTAIN..WHAT i THOUGHT i KNEW..

למעלה