יוסף וכותנת הפסים!!!

Blink1hating2

New member
יוסף וכותנת הפסים!!!

למישהו יש את השירים מהמחזמר על המחשב?... נדפקה לי הקסטה :(

Blink1hating2

New member
עברית...

יש לך אולי איזה דרך להעלות את זה למחשב או משהו כזה?.. ד"א אתה יודע מי הזמרת/שחקנית ש"מספרת" את הסיפור בהופעה הזו?

o C r A z Y o

New member
אופסס... באתי לכתוב אנגלית ויצא לי

עברית...
גם אני מחפשת בנרות את הגרסה בעברית... אה ואני בת...
ואני לא יודעת מי שיחק... אני רק יודעת שהיתה גרסה עם אלון ריינהורן כיוסף..

ben321

New member
תלוי באיזה גרסא

בכל אופן הגרסא שאני הכי אוהב זאת הגרסא של חווה אלברשטיין ושהייתה המספרת ושי זורניצר בתור יוסף הפקה מרשימה שלא נשאר ממנה כמעט ושום תיעוד.

Nir5L

New member
אממ

לי שלחו לא מזמן את שיר הנושא בעברית.. אבל זה לא נשמע כמו אלון ריינהורן.. והקול של הזמר נשמע לי נורא מוכר.. נדמה לי שהוא מדובב בסדרות מצויירות וסרטים..

moran500

New member
מצאתי אחד באימיול

מספר אייסיקיו 91719266 תזדהו שאתם מהפורום ואני אשלח לכם
מצאתי את לחלום מוכן, ד"א

moran500

New member
חח לא....

וביקשתי להזדהות כי מגיעים מלא אנשים שאני לא מכירה ומלא ערבים :) ואני סנובית, האייסיקיו שלי הוא כדי לדבר עם מי שאני אוהבת ולא עם אנשים שאני לא מכירה שקוראים לי מותק... חח

לונושקה

New member
כן זה באמת היה מגעיל

מה הקטע שבאים ערבים? רגע,מה כשבאים ישראלים הם לא יכולים להיות "מסוכנים" באותה המידה אני לא מבינה אותך... מזה באים אנשים שאני לא מכירה וערבים? כאילו מה,הם שונים מהאנשים שאת לא מכירה? הם לא נכללים שם בפנים? למה צריך לכתוב את זה פעמיים סורי שאני מתרגזת פשוט זה נורא מציק לי כל הדברים האלו לא כל הערבים הם מחבלים!!!!

moran500

New member
סליחה?!אתם יודעים איזה מקרים קרו לי

??? לא! אתם לא! לא אמרתי שכל הערבים מחבלים ואני בכלל במגמת ערבית לא מעניין אותי מה אתם חושבים עליי, אבל כדאי שלא תשפטו כ"כ מהר לא אמרתי שכל הערבים מחבלים אבל קרו לי מקרים לא נעימים ובמקרה כולם היו ממדינות ערב..

לונושקה

New member
טוב..... שיהיה

זה לא כזה קשור לזה שאת מציינת את העברים בנפרד לאנשים שאת לא מכירה... אני ממש מצטערת שקרו לך מקרים עם ערבים והכל,באמת,אבללאדעת לא חשוב

למעלה