יוסי

SadClown

New member
יוסי

המנחים כבר יודעים על המפגש?

yossi iv

New member
חלק מהם יודעים.. אבל../images/Emo26.gif

העניין הוא שעוד לא גיבשנו מקום למפגש, ולא גיבשנו מי יגיע, כמה יגיעו. אמרתי שאני מוכן לארח את המפגש בבאר שבע,אם אין מקום אחר יותר מוצלח. התאריך הוא 25.8.2004 עוד חודשיים ו- 27 ימים. אני מבטיח לכם שכשנדע איפה...מי יגיע...כמה...אעדכן ואזמין את כל המנחים הרלוונטים וגם כמה אנשים שיהיו הפתעה בשבילכם. חוץ מזה אני מאוד רוצה לפגוש את כולכם, אז יללה תתקבעו על מקום(לא עיר אלא מקום) תאשרו הגעה ודאית, ואני אעשה ביחד אתכם את השאר.

lady polegra

New member
אפשר להציע מקום?

לדעתי יש מקום ממש טוב למפגש.. וזהו פארק לאומי ר"ג-ת"א... מקום עם עצי ענק מקום מוצל וירוק... ולמרות שהפארק לא קטן , קל להיתמצא בו.. מה אתם חושבים? אם יהיה צורך אני ישמח לעזור לפגוש אנשים מהתחנה ולעזור למצא תחבורה שמגיעה ממקום המגורים..

גם רוצה להציע, פארק הירקון!!

כולם מכירים, מקום משגע, טונות מקום, הכי סבבה.

yossi iv

New member
או קיי, אתם מתכוונים על הדשא

נכון? יושבים על הדשא וכו... כן?

lady polegra

New member
כן...

אפשר להתארגן שכמה אנשים יביאו סמיכות לשבת עליהן... ואחרים יביאו נגיד שתיה קלה או משהו כזה... אבל זה כבר משהו שלדעתי צריך יהיה לסכם במועד מאוחר יותר.. ובקשר לפארק הירקון.. אני לא ממש אוהבת אותו.. הוא נראה לי פחות נקי ופחות נעים מפארק לאומי... אבל זו רק דעתי

לדעתי

די בגלל הפעיליות ובגלל שנהיה משהו כמו 30 אז כדי שיהיה סדר עדיף מקום סגור (עם מזגן). ככה אני חושב..

yossi iv

New member
אם במקום פתוח אז..

לא תהיה לנו תאורה מלבד מה שיש שם, אולי יפריעו לנו,כיבוד, אורחים הגברה, צריך לחשוב על הכל..

lady polegra

New member
אממ... אני חושבת שפיספסתי משהו

לאיזה שעות מתוכנן המפגש שנצתרך תאורה? בקשר להפרעות... אני ממש בספק. הגברה? אתה מתכנן דיסקוטק???

../images/Emo45.gif

מה הבעיה בלעשות מפגש בפארק? אני יכולה כבר מעכשיו להגיד שאני לא יכולה להגיע לבאר שבע. גם לפארק הלאומי זה יוצא לי די מסובך ורחוק, אבל עוד איכשהו סביר כי זה לפחות מרכז... הגברה
תאורה
למה

חלמית

New member
מצד שני...

אולי באורח פלא יעבור באזור מישהו שהיה במיכ"אל, ישמע על מה מדברים, ויצטרף. במקום סגור הוא לא יראה אותנו ולא תרצו לפספס אותו, נכון?
נ.ב. לא לקחת אותי ברצינות אני עייפה ומחר יש לי לשכת גיוס..

למעלה