יוסי שריד ווטרס

יוסי שריד ווטרס

http://www.haaretz.co.il/hasite/pages/ShArt.jhtml?contrassID=1&subContrassID=5&sbSubContrassID=0&itemNo=733139 תגובתי (לא כטוקבקיסט): עשרות אלפי קוני הכרטיסים שהגיעו לנווה שלום הגיעו למרות שווטרס העביר את ההופעה לנווה שלום על כל המשמעויות הפוליטיות שלה- ביודעם שיהיה להופעה נופח פוליטי מסוג מסוים- ואף מחאו כפיים לווטרס כשאמר מה שאמר. אז אולי לא תמיד צריך להיות סרקסטי ולהיות לא מרוצה גם ממה שאפשר להיות מרוצה ממנו?

הוא אמר שהקהל כאן אדיש

והוא מתייחס להכל כנוסטלגיה, אני מצד אחד מסכים עם עומר, אבל מצד שני אני יודע שאני אישית הרעתי לו כי לא הצלחתי להבין לגמרי מה הוא אומר... בטח אם הייתי מבין בחלק מהיתבטאויותיו הייתי צועק בוז או משהו... הרבה אנשים באו בשביל לשמוע מוזיקה ולא לקבל מסרים שזה בסדר גמור, אבל ניראה לי שזה מה שהתכוון יוסי שריד במאמר.

חרטושה

New member
תהייה

אם ניל יאנג, הדיסקי צ'יקס, ברוס ספרינגסטין, פינק, פרל ג'ם ועוד רבים רבים אחרים, כולם מגנים את הנשיא בוש ותוקפים את המלחמה בעירק בשירהם- האם זה לא סוג של בון טון? יש פה אמירה, או שיש פה פשוט אופנה? ולא שאני מטילה ספק ביושרם האומנותי ובלגיטימיות של דעותיהם, בכלל לא, אבל כשאני חושבת על זה, אני לא מגלה הרבה שירים, יוצרים וזמרים שאומרים את ההפך וששמעם הגיע למרחוק.

למעלה