יוסי שלי.

• פותח הנושא *pank
  • פורסם בתאריך

*pank

New member
יוסי שלי.

יעלזו המילים תעלוזנה גם השורות כי חשקה נפשי בשירי הילולות לכן אכתוב על נשים אחרות נשים יפות נשים שמחות. בשמלת כותנה פרחונית ומחרוזת אלמוגים תטופף הגברת על זוג כפכפים אדומים. מאחוריה נרגש מכל ניד של עכוזה צועד יוסי השכן שלה, הוא גבר נאה, מסודר בחיים לו רק ידע איך ליזום עם נשים לא משפט פתיחה לא שיר אהבה ביישן ומסוגר הוא פשוט נפלא ממש אחלה גבר קצין בתותחנים ואף כי ערות אליו כל הנשים, הוא חסר כל רמז נותר לבד בערבים. יום יום פאנק עוברת ורואה בעוגמה, כיצד בולע יוסי את המענטזת עם שמלת הכותנה, זו שמטופפת על זוג כפכפים ובין שתליה מונחת שרשרת אלמוגים, ורוצה ללחוש לו, היא לא בשבילך. אבל הוא כל-כך שקוע במסלול הליכתה. אז פאנק אומרת אולי זה אכזרי, לו רק היה יותר יוזמתי היה מגלה שהיא סתם שמלה עם כפכפים ושאני יכולה לעשות אותו המאושר בגברים. והבוקר דבר לא צפוי ארע המענטזת אל יוסי שלי פנתה ונראה שלחשה לו דבר מה ואני שצפיתי מהצד דרוכה ראיתיו נסוג על פניו רתיעה לא אגזים אם אוסיף ואומר שאחזה בו אימה. מעיניו נמוגה כל אשליה אך הגברת כלל לא התרגשה באדישות תהומית טופפה לדרכה. ויוסי חייך אליי על פניו מבוכה ושאל אותי אם בא לי הצגה ראשונה ואני לא ידעתי איך להסביר לו שרק בעוד שלושה חודשים, אוכל להראות ברחוב עם גברים. אלוהים איזה עיתוי דפוק ועכשיו גם יוסי מהרשימה מחוק. עד שהגבר תפס ביטחון אני עמדתי מולו חסרת כל ישע משוללת פיתרון.

*pank

New member
גם אני געגעתי לא פחות חן מקסימה

למעלה