יוסי עדן שלי!

יוסי עדן שלי!../images/Emo23.gif

שלום לכל מי שקורא את ההודעת פורום שלי... אני יגיד לכם מי שולט עכשיו במוזיקה המזרחית...: יוסי עדן,מושיק עפיה,תמיר גל,שרון זריהן,קובי פרץ,ניבין,שריף,רון שובל,אבי ביטר,תומר ואורן חן ועוד.... מתה עליהם !! כולם חייבים להסכים שהם הכי חמים בשוק עכשיו ויש להם שירים מ-ה-מ-מ-י-ם-! אין מה להגיד יותר....שרון.

מה זה שולטים?!

קודם כל זאת דעתך. שנית, מה זה שולטים? אלה הזמרים שאת אוהבת ובגלל זה בשבילך הם השולטים. זאת דעתי כמובן. גם אני חולה על הזמרים האלה אבל אני גם אוהב את הים-תיכוניים כמו ישי לוי נתי לוי זוהר ארגוב נריה חובב עופר בדיחי אבי פרץ יואב יצחק חיים משה וכד´ וכד´.

דודו21

New member
כמו שנאמר......../images/Emo24.gif

כל אחד והשולטים שלו. אביהו מדינה - אבי אבי איתי בתוך ליבי עודי שומע וזוכר עיני רואות פניו קורנים מלאך שלי אותי שומר וכה קרוב הוא ורחוק ובדמי אמריו עם בוקר לוחשות שפתיו תוך שמניח בידיו סביב תפילין רצועותיו מה רבו הם מעשיו כפני מלאך היו פניו בעת הזאת כאבותיו אבי אבי הלא תדע צמאה נפשי לתפילתך אל ניגונך בליל סליחות לאל תשכים בתחינה והוא שומע רינתך והוא שומע רינתך... אבי עיניך הרואות עודי זוכר את השורות זמירות שבת מועד וחג מתורתך שלא אשכח ושירתך מדור לדור אוסיף ארון את המזמור.. אבי אבי הלא תדע צמאה נפשי לתפילתך אל ניגונך בליל סליחות לאל תשכים בתחינה והוא שומע רינתך והוא שומע רינתך... אבי אבי הלא תדע צמאה נפשי לתפילתך אל ניגונך בליל סליחות לאל תשכים בתחינה והוא שומע רינתך.... והוא שומע רינתך....

dmor_il

New member
מושיקו! ../images/Emo13.gif

אהלן חבר´ה! אין מה להגיד, מושיק עפיה תפס תאוצה ! הוא תותח הוא תותח הוא תותח ! איך שכחת את אורן חן ??? "החתן לכלה נותן טבעת" הוא שיחק אותה השנה, גם אם סטלוס !!! STAY TURE דניאל

שרון מאמי.....

נכון שהם אחלה של זמרים וגם אני חולה עלייהם... אבל רק שתדעי שלא משנה מה כן הולך עכשיו בשוק או מה לא הולך עכשיו בשוק, אין כמו השירים הישנים ואני מתכוונת לזמרים הוותיקים לא החדשים... אאאההה ואין כמו אהובי ליאור נרקיס
רעות

דודו21

New member
גם אני חושב כךךךךך../images/Emo24.gif

אך אין לזלזל בחדשים. כל שיר בסופו של דבר יהיה ישן. לגור איתו השמש זורחת היום בחמש אני מתחילה אז להתלבש משהו בתוכי מתרגש לגור איתו יש לי חולצת טריקו ירוקה שעל הגוף היא טיפה הדוקה למה אני פתאום מסמיקה לגור איתו עד שהופעת הייתי קצת עצובה עד שהגעת חיפשתי עוד אהבה לא האמנתי שכך אפשר לאהוב ופתאום נדלקתי - או, כמה זה טוב! נוסעים ברחוב בין המון אנשים אני מרגישה קצת זרה וטפשית הם בטח יודעים שאני לא אשתו לגור איתו אני מחייכת פניו אטומות מה להגיד מה צריך לעשות אינני יודעת את כל השיטות לגור איתו עד שהופעת הייתי קצת עצובה עד שהגעת חיפשתי עוד אהבה לא האמנתי שכך אפשר לאהוב ופתאום נדלקתי - או, כמה זה טוב! כאן המטבח ושם הסלון אני מסדרת הכל בארון הנה בגדיו וכאן מיטתי לגור איתו שתי ציפורים בתוך כלוב של זהב בלילה כמעט וראיתי כוכב אינני חולמת כמה זה טוב לגור איתו עד שהופעת הייתי קצת עצובה עד שהגעת חיפשתי עוד אהבה לא האמנתי שכך אפשר לאהוב ופתאום נדלקתי - או, כמה זה טוב!

למעלה