יוסי יקירי

יוסי יקירי

תודה על תגובותיך, משום מה יש לי הרגשה שאתה מתוסכל ממשהו וקשה לי להפריד בין התסכול לתשובה האובייקטיבית. הערות כגון: נשים רוצות שליטה, איך שהצעת את המיטה כך תישני עליה, עושות לי "רעש" בהבנת התשובה. ודווקא אתה עם תשובותיך אולי מייצג איזה צד שני שאני לא מודעת אליו. אז בוא נבהיר כמה דברים: אני לא מצטערת על דברים שעשיתי בעבר, ההחלטות שלי היו נכונות לאותו זמן, וכעת המצב הוא שונה. לא כל הנשים רוצות שליטה, הן פשוט רוצות הערכה, בכל זאת רוב הנטל נופל עליהן. הכי קל זה לברוח ליום עבודה של 10 שעות ולא להתמודד עם בעיות מורכבות יותר שחיי היום יום מייצרים עבורנו. ולא אנחנו לא מעוניינות לגדל עוד ילד, אנחנו צריכות תמיכה, ריגשית ופיזית.

seeyou

New member
האם אני מתוסכל ?../images/Emo6.gif - ייתכן!

שולה נכנסת לקליניקה של פסיכולוג.הוא מורה לה להתפשט ולשכב על הספה. כשהיא שוכבת,הוא מתפשט ומצטרף אליה. זה ביקור ראשון שלה אצל פסיכולוג,ושולה לא מכירה את הנהלים. היא משתפת פעולה ,ואפילו חושבת שטיפול פסיכולוגי זה פחות נורא ממה שהיא נדמה לה. אחרי רבע שעה קם הפסיכולוג,מתלבש,מתיישב על הכורסה ואומר לשולה: "יפה,את הבעיה שלי פתרנו,כעת,מה בדיוק הבעיה שלך?"
אם מותר לו-למה אסור לי? בואי לא נריב הכוונה שלי בפורום היא לא להעליב! אם זה נשמע ככה-אני מתנצל! The real art of conversation is not only to say the right thing at the right time- but also to leave the wrong thing unsaid at the most tempting moment. בהצלחה יוסי

נו באמת...

אתה אולי לא מעליב, למשנתך, אבל אתה תוקע סיכות. לא תמיד במקומות הנכונים וזה לפעמים מכאיב. לא לך, אני מתכוונת. להשפריץ ולהתחבא מאחורי פתגמים, אימרות כנף, בדיחות ועוד כהנה משפטים מצוצים מהאצבע, באובססיביות עקבית ומתמשכת כל כך.... בחייך, יוסי. יש כאן עוד כמה אנשים בוגרים ולא כל כך טיפשים, מלבדך. אבל זה בסדר, אני יכולה להכיל את התגובות שלך כשהן סגורות. פשוט לא פותחת אותן. ולא, אין לי בעיה אם לא תבוא תגובה.

seeyou

New member
במה את שונה ממני?

את טוענת שאני משפריץ ומתחבא מאחורי פתגמים, אימרות כנף, בדיחות ועוד כהנה משפטים מצוצים מהאצבע, באובססיביות עקבית ומתמשכת כל כך..... את עוקבת אחרי ב"אובססיביות" !. מה לדעתך עשית כאשר כתבת את התגובה? נאמר לי לא פעם: Never argue with a stupid person. First they'll drag you down to their level, then they will beat you with experience. קבלי בדיחה
למרות הקושי שלך להבין This fellow comes into a pharmacy and asks for a vial of Cyanide. The pharmacist, trying to keep a professional posture, asked what he wanted it for. He answered, "I want to kill my wife." "I'm sorry Sir," the pharmacist replied, "but you will have to understand under such circumstances I can't sell you any Cyanide." The guy reaches into his wallet and produces a photo of his wife. The pharmacist blushes and replies, "I am sorry Sir, I didn't realize you had a prescription."

הרהרנית

New member
אהבתי את הבדיחה

כאחת שגם עוקבת אחריך. מתוך עניין וסקרנות וגם כי אני לומדת ממך, אמפטיה והקשבה. אני מחזקת אותך ומי שלא טוב שלא יקרא את דברייך. המשך יום טוב

seeyou

New member
Honore De Balzac

When women love us, they forgive us everything, even our crimes; when they do not love us, they give us credit for nothing, not even out virtues. keep smiling יוסי

למעלה