יוסי התפנה לגולני

• פותח הנושא MS6
  • פורסם בתאריך

MS6

New member
יוסי התפנה לגולני

סוף טוב לעקשנות של דהן.. פינו אותו לגולני שזה מה שהוא רצה מלכתחילה אבל בסוף ירד מיזה כששמע שיש להם שם הצפה.. ולשמחתינו בסופו של דבר לקחו אותו לשם. על זה נאמר יוסי: אלוהים נתן לאדם וחוה עלה תאנה להתכסות מהבושה... לך הוא נתן עץ!

shiroosh999

New member
כל הכבוד לו! ../images/Emo85.gif

העקשנות וההתמדה השתלמה! הלוואי ויצליח שם!

yossi018

New member
אני בשוק!!!! ואני חשבתי שאני...

אצטרך לסרב להתפנות... חחחחחחחחחחחחחח בקיצור אני גולני וימותו הקנאים, ועכשיו אני יגיד לכולכם תלחמו על כל דבר שתרצו רק ככה תשיגו אותו! למרות שלא ביקשתי גולני כי זה היה בלתי אפשרי זה נשאר בגדר מדע בדיוני בלבד... בקיצור על הבוקר אני מגיע לבקו"ם בשעה 9:00 ישר מורידים אותנו ל...תורנות מטבח בעעעעעעע, בשעה 10 וחצי אומרים לנו לרדת לאיזה סככה גדולה כדי שיחלקו אותנו.. בקיצור אני כבר בטוח שאני הנדסה קרבית אמא שלי ביררה לי עם מישהו משם או משהו כזה... אני מקבל מס' - 300 והולך לעמדה שלי... שם יש כבר שמועות.. אני אומר הנדסה קרבית ואחד אומר גולני אני כמובן מתחיל לפקפק במה שאמא שלי אמרה לי נכנס לסרט "אם זה גולני אני מניח תפילין כל יום" (מה שיקרה ממחר) בקיצור מגיע המפקד קורא שמות של פלוגות 300-306 ואני שואל אותו מה זה 300, והוא בקור רוח אומר לי - גולני... אני תופס את הראש לא מאמין זה היה מרגש בשניה אחת כל המצב רוח חזר לי נהייתי מאושר עד השמיים הודעתי להורים שלי, הם כמובן התבאסו חחחחחח אבל חפיף... עכשיו טירונות יווו איזה כיף!!! יקרעו לי תתחת!!! חחחחחחחחחחחחח אבל זה יהיה שווה את זה.. מושיקו - המסע כומתא שלי יהיה 90 ק"מ! יווווו איך שאני מחכה לזה... אבל באסה רק אחרי האימון מתקדם אני יקבל את הכומתא! חחחפפפפפייייייייףףףףףףף. אה, ואם אתם שואלים מה אני עושה לעזאזל בבית, אז... מה איכפת לי! שיחררו אותי ומחר בבוקר אני אמור ליסוע לבסיס בעמק בית-שאן! אז נסיים בשיר קטן ואהוב של הזמר יהורם גאון! גולני שלי היא טורי אנשים גולני שלי היא שמות ופנים מקומות וזמנים וקולות משונים השבים ועולים למולי. גולני שלי היא מלחמת שחרור גולני שלי היא אותו הסיפור של מצליח יעל של כל עם ישראל השבים ועולים למולי. גולני, גולני שלי, גולני שלי גולני, גולני שלי, גולני שלי גולני, גולני שלי, גולני שלי גולני, גולני שלי, גולני שלי. גולני שלי היא מלחמת קדש גולני שלי היא רפיח ואש ובששת ימים אל תל פחר נעים אל התל הניצב ממולי. גולני שלי היא גם יום כיפורים היא מוצב החרמון בפסגת ההרים רובאים שירו ורעים שנותרו בצידי הדרכים למולי. גולני, גולני שלי... גולני שלי אגדה וסיפור גולני שלי ללא אות ועיטור של אתמול שעבר ולתקוות יום מחר השבות ועולות למולי. גולני, גולני שלי...

אַמִיר

New member
סחטיין עליך בן אדם!

עמדת על הרצונות שלך וקיבלת את מה שרצית! בהצלחה!

faith2

New member
חחח יוסי...

את המזל טוף קיבלת באופן אישי, אבל בכל אופן! מזל טוב! אני כל כך שמחה בשבילך!!!!

כל הכבווווווווד../images/Emo70.gif../images/Emo28.gif../images/Emo15.gif

ידעתי שתצליח בסוףףף

למעלה