יוסי ביילין

arbibe

New member
יוסי ביילין

אני קורא לחברי הכנסת של הליכוד לפנות ליועץ המשפטי לממשלה לפתוח בחקירה לגבי מקורות המימון של יוסי ביילין, בהמשך לכתבה שהופיעה ב"7 ימים" בסוף השבוע. לפי הכתבה מדובר בלא פחות מבגידה כיוון שהמימון מגיע בחלקו מגורמים אנטי- ישראליים המעוניינים בדרך זו להשפיע על השלטון.

Master Answer

New member
יוסי ביילין

פוליטיקאי גרוע שמנותק מרחשי העם. הוא מדבר על כך שניתן היה להגיע להסכם בימי ברק. נניח שכן (וגם בכך אני מטיל ספק היות ואהוד ברק לא היה יכול להתפשר מעבר למה שכבר נתן היות והסוגיה הבטחונית היתה נפגעת מכך והעם לא היה מוכן לקנות את ההסכם) עדיין המציאות שבה אנחנו נמצאים כיום לא מאפשרת חזרה למו"מ. יש דינמיקה מסוימת שמכתיבה את התהליך שבו קורים הדברים אך ביילין החליט להתעלם מכך ולדבוק בחזון שלו ללא כחל וסרק. אפשר להעריך את זה ויכול להיות שהוא יהווה קטליזטור בשלב מסויים לתחילתם של מגעים ביננו לפלשתינאים (בעתיד הרחוק) אך כרגע הוא בלתי רלוונטי. לכן ידידי הסר דאגה מליבך. ביילין לא יהיה ראש ממשלה.

קימי

New member
לדעתי את המימון לפעילות פוליטית

הוא מקבל מגברים שהוא שוכב איתם(יש שמועה עצבנית על הדובר..)

Master Answer

New member
שמעתי על זה

וממה שאני יודע זה גם נכון ואני לא מדבר על תרומה כספית ואם כבר תרומה אז כזאת מסוג אחר...

Charlie

New member
לא כדאי....

תחשוב מה יקרה אם יבדקו מה היו ואולי גם כיום, מקורות המימון האמריקנים של ביבי נתניהו.

Charlie

New member
לא חביבי, טפשי מצדך

לרמוז שאת ביילין מממנים גורמים אנטי - ישראליים...טפשי ואפילו מטומטם. ראשית, לא רמזתי דבר על ביבי. רק הזכרתי את הכספים והסיוע שקיבל מחבריו בארה"ב. האם הם אנטי ישראליים או לא?! אינני יודע. מה שבטוח שלא מאהבת מרדכי הם תרמו מכספם והם לא חברים בהסתדרות הציונית. האם ביילין יסכים לקבל כספים מגורמים הרוצים בהשמדתה של ישראל?! אתה שומע מה אתה אומר?!?! יוסי ביילין עשה, עושה ויעשה ימים כלילות למען מדינת ישראל וביטחונה. אין דבר שהוא יותר רוצה מאשר את טובת המדינה. אלא מאי, הוא חושב אחרת ממך ומאפי איתם ומר. נתניהו. זכותו. זו הדמוקרטיה. רק לחשוב שיש חבר´ה בשמאל שאומרים אותו דבר על ביבי. שהוא מקבל כסף מפה ושם, שלא אכפת לו רק מעצמו וכדומה. חבר´ה, בחייכם, כולנו עם אחד שרוצים רק את טובתה של המדינה. אנחנו פשוט לא מסכימים על הדרך אל המנוחה והנחלה.

המתחיל לשקר, אומרים לו גמור.

אמרת שאני רומז שאת ביילין מממנים גורמים אנטי ישראליים. אנא הראה לי היכן רשמתי זאת. לא תצליח? אתה שקרן. אמרת שלא רמזת שאת ביבי מממנים גורמים אנטי-ישראליים. גם פה שיקרת פעם נוספת. לשאר תגובתך, תהה עניינית או לא - איני מתכוון להגיב, אין זה מכבודי.

Charlie

New member
ליאור

אני מתנצל ש"חשדתי" בך. פשוט התבלבלתי בינך לבין מי שכתב את ההודעה המקורית, ולא שמתי לב שמדובר ב-2 אנשים.... אז לא רמזת דבר.

למעלה