יוסי ביילין פורש מהמירוץ!

יוסי ביילין פורש מהמירוץ!

החלטה נכונה אם כי הפתיע אותי שהיא באה כ"כ מוקדם. אם ביילין תומך בג'ומס זה מבטיח שאני לא תומך בו, לדעתי אסור לנו להיות כ"כ ממסדיים... יש אנשים במרצ שעדיין לא הבינו שאנחנו מפלגת אופוזיציה כרגע!

69הרצל69

New member
זהבה גלאון נראית לי האופציה הכי טובה

היא פעילה במגוון נושאים שהחשוב בהם הוא המאבק בסחר בנשים, מוכרת מאוד לציבור, דומה לשולמית אלוני, ומציבה את מרצ כאלטרנטיבה ברורה לעבודה.

בשם 3 הדובים אני מוחה

לזהבה 'לה ציפורניים צבע דם , קול כמו פצירה מחשבות של דינוזאור .

tooly111

New member
מה כל כך כדאי ברן כהן?

סתם איש זקן שזמנו עבר ורמת הפעילות שלו בכנסת האחרונה נמוכה עד כדי גיחוך.

ג'ומס לדעתך איש צעיר ? וממתי הגיל הוא הקריטרי

הקריטריון ולא הדרך , העשיה היושרה והתוצאות ?

tooly111

New member
שמעת אותי אומר שג'ומס צעיר?

וסלח לי, אבל איזה עשייה רן מראה לנו בדיוק? הוא מדבר יותר מדי ולא עושה כלום. חוץ מזה שגיל זה עניין מאוד משמעותי, הוא כבר בן 70! כמעט 30 שנה בכנסת, הגיע הזמן שילך, יש אנשים צעירים במפלגה שראויים למקום שלו יותר ממנו.

גם ג'ומס כך .

הדבר היחיד לזכות המאבק החברתי שמרצ עשתה זה החוק למימוש הדיור . וזה מעשה של רן כהן . יש חוסר של 8% בקיצבאות מכל הסוגים וזה תודה לג'ומס !

אני שמעתי ממוסי רז את המשפט הזה

בתשובה לשאלה שלי הוא ענה : "אינני יכול להוכיח שהשלום מבטיח את הישרדות העם היהודי" אני לעומתו יכול להוכיח שהשיטה שלי תבטיח את זה .

צול1

New member
רן כהן בן 70?!

לא הייתי מאמין עליו בחיים. הוא ממש לא נראה, וגם לא מתנהג כאחד כזה. פגשתי אותו מספר פעמים, ואני מוכרח לציין שהבן אדם הרשים אותי לגמרי. אני אצביע לו. אני חושב ומאמין שהוא אחד מהמחוקקים היותר חשובים שהיו לנו. ואני מאמין שגם הדרך שלו וגם האידיאולוגיה שלו ראויה לשבח. מלבד זאת שהוא מנהיג מצויין.

ל שכזו

New member
ראית את המייל?

אלוהים, זה היה כלכךךךךך מצחיק. אפילו שלחתי לו מייל חזרה

למעלה