יוסי, אתה בעד ר"ג?????

יוסי, אתה בעד ר"ג?????

אני לא מבין למה לא להסכים עם מצנע ולא איכפת לי מי הוא אוהד(הפועל חיפה-באמת?) אני שונא את איצטדיון ר"ג ולא אכפת לי שחיפה תמכור פחות כרטיסים מצידי שחיפה תתלה אנשים על הגדרות עם קולבים העיקר שנשאר בקריית אליעזר כי זה המטרה של משחק בית... ומה יקרה עם נגיע לליגת האלופות? נעבור לר"ג לצמיתות?? לי לא אכפת שיותר קל לי להגיע לר"ג, אני מעדיף תמיד ליסוע הביתה, לחיפה

אםאם.

New member
תיראה

איצטדיון קרית אליעזר מרחק 10 דקות הליכה מהבית שלי היתי צריך להיות בעד נכון? אבל לא תחשוב יגיעו עוד 2000 מאנגליה מחיפה יהיו בערך 20000 אתה רוצה שישארו צופים בחוץ? אתה רוצה לראות עוד אסון בגלל צפיפות וצריך להכין עמדת עיתונות ל1500 כתבים זה משחק של פעם ב20 שנה אף אוהד לא רוצה להישאר בחוץ בגלל שאין לו כרטיס אתה מוכן להיתנדב ולהישאר בבית ולראות בטלביזיה בגלל שלא נשארו כרטיסים אני לא

רק להזכירם שמול פ.ס.ז באו כולה....

12 אלף צופים אז אל תעשו רעש יותר מידי קרית אליעזר מספיקה בהחלט אז כמה כאלה שהם אוהדי כדורגל שלא אוהדי מכבי לא יבוא... סו-וואט ? העיקר שה 18 אלף שלכם יהיו זאת דעתי....אבל באמת שלא אכפת לי

מסכים

בכלל לא אכפת לי שכאלה שפתאום נזכרו שהם אוהדי מכבי חיפה לא יכנסו.... יכניסו לקריית אליעזר יותר מ20

אםאם.

New member
בוא נעשה עסק?

נראה כמה אוהדים יהיו במשחק וניראה אם היה צריך להעביר או לא? לפי ידעות אחרונות מסכים?

אם נגד בית"ר נכנסו 25 אלף

אז יכנסו גם נגד ליברפול... 2000??? ראית סי אן אן בזמן האחרון? הם מפחדים מוות מהארץ הזו

רוני2000

New member
שטויות!

אני לא יודע על מה אתה מדבר, אבל אם זה שקשר לקרית אליעזר, אז לעולם לא יכנסו לשם 25,000 יש שם בסך הכל 17,000 מקומות!!!

איזה 17

בכל כך הרבה משחקים העונה היו 20-23 אלף והיו עוד מקומות מאחורה... ואם רוצים- אפשר לבנות יציע זמני מאחורי השער...

רוני2000

New member
אתה ממש לא מעודכן...

אני אוהד את מכבי חיפה, אבל בחלומות הכי טובים שלי לא היו מעל 20,000

San Miguel

New member
גם אם יהיו 20,000

יש פה פוטנציאל/צפוי של 35 צופים ואף יותר. קבוצה אטקרטיבית, אהודה מאוד בארץ ובנוסף כמות האוהדים שצפויה להגיע מחו"ל בתוספת לתקשורת הזרה הרבה - שלא תוכל להסדר עם תא העיתונות העלוב בקריית אליעזר. אין מנוס מלקיים בר"ג. אני אישית תומך בהעברת המשחק לר"ג מהסיבות הנ"ל וגם בגלל שזה יותר נוח לי מרחקית.

אםאם.

New member
יפה אמרת המרחק לא משנה לי

אני גר שני אצבעות מהמגרש בקרית אליעזר אז אני אטייל יום אחד לרמת גן מה יש לא קרה כלום

רוני2000

New member
יש פוטנציאל ל 35,00 נכון!!!

תראה גם אני הולך למשחקים, נכנסים 17,000 במקרה הטוב, למרות שפורמלית יש מקום ל 14,500. תקרא היום כתוב אפילו בעיתון. מעניין מאיזה עיתון אתה קראת!!!

למעלה