יוסטון יש בעיה

haghag79

New member
יוסטון יש בעיה

הייי לפעמים אני בא והולך אבל תמיד אני נהנה לקרוא את העצות שלכם כאן
בחודש יוני פגשתי בחור נחמד . ראיתי אותו באטרף וזהיתי אותו מהסדיר (12 שנה) , התחלנו לצ'וטט וגילינו ששנינו עוסקים באותו מקצוע. קבענו להיפגש ביודעין שאנו לא ה"טיפוסים" שלנו. הגעתי אליו לדירה והתחלנו לקשקש על עינייני עבודה ועד מהרה מצאנו את עצמנו מקשקשים על הכול חוץ מעבודה. אחרי 8 שעות בערך באתי לצאת והוא שאל אם הוא יכול לנשק אותי , עלינו למיטה התחלנו לגעת אחד בשני... אני התרגשתי והוא לא. הוא אמר לפתע "בוא לא נמשיך".. אמרתי שאין בעיה ומכיוןן שהיה כבר ממש מאוחר אמרתי לו שאני לא מתכוון לצאת מהמיטה . התפכתי על הצד עצמתי עיינים ונרדמתי. בבוקר הוא הכין לי א.בוקר וביקש שאני אשאר. אמרתי לו שאני לא מבין למה מכיוון שהוא אמר שהוא איננו נמשך אלי. כעבור שבוע הוא הרים אלי טלפון וביקש שניפגש , שוב ניפגשנו והייתה לנו שיחה כייפית ומעניינית. מאז במשך חודש וחצי לא נפרדנו. המין היה מחורבן , והתרכז בעיקר בי מנסה לענג אותו . אבל החיבור האינטלקוטאלי אוי החיבור..... מדי פעם היו לנו פריצות דרך במין אבל ככל המין היה יבשושי. הכול מהסיבה שהוא לא כל כך נמשך אלי (הגדרה שלו) בשלב מסויים החלטתי שאני גודע את הקשר הזה . כי לא בא לי על אחד שלא מאוהב בי ולא נמשך אלי בטירוף אבל שמרתי איתו על קשר כי הוא אחלה בן אדם ויקר לליבי. התחלתי בתקופת צינון התקשרתי פחות וגם הוא ..התראנו ממש מעט וביעקר דאגתי לו כי הוא בן אדם דיכאוני ובודד במהותו. ניפגשתי עם אנשים אחרים , יצאתי חגגתי והיה כיף אבל הלב שלי היה במקום אחר לגמרי. אחרי חודש וחצי ערב חג שני של ראש השנה , הבחנתי שהוא עלה במסנג'ר. עליתי מולו ואיחלתי לו שנה טובה. שאלתי אותו מה התיכנונים שלו לערב והיכן הוא אוכל ארוחת חג הוא אמר לי שהוא בביתו לבד הוא בדכאון וחשב למצוא זיון אבל לא כל כך הולך לו. הצעתי לו לבוא אלי , אומנם היו לי תוכניות אבל ביטלתי ואינני זוכר מדוע עשיתי זאת..אם היתה בי תקווה שנחזור או שמה הרגשתי מספיק חזק כדי לראות אותו ולא להשבר . ואז הבחור הגיע , דיברנו (כרגיל) שעות ולבסוף הוא אמר לי שהוא רוצה לגעת בי והוא נמשך אלי .. (הפתעה) מצאנו את עצמנו שוב מכורבלים במיטה , שוב מין מחורבן אבל פאק כל כך כיף גם ככה. לא העזתי לשאול מה הוא מרגיש... והנה לפנים שבועיים היתה פריצת דרך הזדיינו בפעם הראשונה (הוא חדר אלי) היה כיף, טיפל'ה זיקוקים זרמתי עם הפטיש שלו (וזה קצת הדליק אותי) והוא קשר אותי . הרגשתי שהדברים מתחילים להתייישר הוא סימס לי המון , החמיא לי ראיתי שהוא מתחיל להתאהב בי. שבוע שעבר הוא קיבל פרוייקט מאוד גדול בעבודה והיא מאוד לחוץ לגביו, בשלב זה לא הזדיינו והמין חזר להיות יבשושי.... דיברנו על כך ואז הוא אמר שאני פשרה. נעלבתי עמוקות ואמרתי לו שאני הולך , שאני לא רוצה קשר כזה.... עכשיו אני מתחרט ניפגשנו אחרי 3 ימים שכל אחד עשה חושבים במהלך הימים האלו הוא שלח לי מייל שהוא אוהב אותי שאני בן אדם חשוב ומשמעותי בחיייו והיה רוצה לשמור על זה. לא ציינתי שהוא מעולם לא חווה מערכת יחסים וזו הפעם הראשונה והמשמעותית שלו. כאשר ניפגשנו הוא אמר שלמעשה הוא לא נמשך אלי והוא מחפש סוג גבר אחר כזה שישפיל אותו , שיהיה גברי מאוד גבוה מאוד , רציני . הוא למעשה פסיבי ואני מבחינתו לא יכול להיות האקטיבי בקשר. על כך לא היה לי מה להתווכח קמתי , בכיתי והלכתי.... אשמח לתגובתכם הכנה י

yosef 30

New member
היי חג'חג' טוב לראות אותך ../images/Emo140.gif

אני חייב לציין שזה היה ממש מלחיץ לרגע לקרוא את המ שאתה כותב. הייתי יכול לומר שזה או אני או האקס שלי כתב את זה. יש כלכך הרבה דברים דומים בזוגיות האחרונה שבה אני הייתי שדומים למה שאתה כותב. מה אתה רוצה שנאמר לך
הבנאדם אמר לך שהוא לא נמשך אליך (גם האקס שלי אמר לי את זה פעמיים ועדיין נשארתי) לך תבין את זה
אולי התקווה שמשהו יישתנה, התקשורת שלכם כלכך טובה, יש שיחה יש משהו משותף. אך מי אמר ששיחה בהכרח תוביל לזוגיות טובה. ואם הסקס יבשושי למה לוותר על התענוג הזה. אז הוא גם לא נמשך אליך
הוא לא מוכן שתהיה אקטיבי בעוד הוא פסיבי
אתה מאוד ייקר לו - אך זאת פשרה
לא נראה שהוא ממש יודע מה הוא רוצה, למה לך להיות בתוך מערכת יחסים כלכך מורכבת. עד כדי כך חסר לך לדבר עם מישהו
אני בטוח שלא
עדיף להיות לבד מאשר להיות במערכת יחסים מתסכלת מאין כמוה. שאל את עצמך עד מתי תרצה להציל כל אחד שנראה מסכן, בודד, דיכאוני. זה משהו שאצלך לא מאוזן לא אצל האחר. עובדה שהאחר תפקד ומתפקד עד היום והגיע לאן שהגיע בזכות עצמו. הוא בכלל לא מסכן כמו שאתה בוחר לראות אותו - כאן אתה צריך לעשות שינוי בגישה ולשחרר את האגו שחושב שלך יותר טוב ממנו. אם לא היית חושב שלך יותר טוב, ולך יותר קל, ואתה מסתדר אחלה - לא היית נגרר ונמשך לזה שוב ושוב. תציל את עצמך והעולם יציל את עצמו. אל תהיה במקום בו אתה לא מקבל אהבה, במקום שאתה לא מרגיש שמתרגשים לראות אותך, מייל אני אוהב - זה נחמד, אך לא מספק ולא מספיק. בעייני אם אין משיכה - אין טעם להיות שם ולא משנה כמה מילים של אור ואהבה יירעיפו עליך
ותודה על המכתב הזה - זו הייתה אחלה מראה עבורי. אשמח לשמוע ממך. יוסף.

haghag79

New member
יוסףףףףףףףףף

המון תודה אם הייתי סטרייט (רחמנא לצלן) היינו הופכים להיות חברים טובים. וניראה לי שזה מה שעומד לקרות. המון תודה ולחיי הספינות שבדרך

לא אוהב את הגוף שלך, כן אוהב את הנפש שלך

זה קורה הרבה. תהיו ידידים, ואתה תמשיך לחפש מישהו שיאהב גם את הגוף וגם את הנפש שלך. הסדירניק במיל' שלך יסכים? יעמוד בזה?

haghag79

New member
דיברנו , בכינו , צחקנו , צעקנו - הגעתי למסקנה

גם חבר הכי טוב זה סוג של זוגיות. לא?

סורנטו

New member
פורטי היי, שלחתי מסר. וזה נכון, חבר טוב

קשה למצא, אם הוא באמת טוב, לא לוותר. כך גם אני חושבת.

daphts

New member
חבר טוב זה לפעמים יותר ממשפחה

ויש כאילה שהופחים עם השנים למשפחה- גם זה קורה, קרה , יקרה... אין על חברים טובים... הם הכי הכי! אבל כשמישהוא פתאום שאל איזה חבר טוב שלך מתי והיכן הכרתם ... ואם אכן ישנה היסטוריה כזו, ואם אותה היסטוריה מקפלת בתוכה כמה עשורים... זה פתאום מתחיל להיות מביך! יש לי חברה טובה אחת שישבנו לנו יחד בגנון על הסיר (וואלה יש תמונה כזו איפה שהוא) תאמינו או לא - עדין חברות (בעצם הרבה מעבר לכך- אין דבר שהיא לא יודעת עלי ואני עליה, אין שלב בחיים שלא הינו שם אחת בעבור השניה... בעצם זה כצת כמו אחות...) למה מביך... מביך איך שהשנים עוברות להן כך בלי כל היתחשבות מצידן...הילדים גדלים ואנו אנו עוד ב"מריבות הקטנות" של הגנון או מקסימום גן תרום חובה, עירוני רשות... אגב סתם סיפור- לפני שנים היה לי ידיד חבר "נשמה טובה" הינו כמו אחים - (חבר מהתנועה) עם השנים נותקו הקשרים... ואז לפני שנה הוא עבר דירה בידיוק לידי- וזה ממש לא משהוא שתוכנן מראש. איך שהוא בדרך פלאית ומסתורית - הוצא צץ לחיי שוב והיכן שניפסקה אותה חברות לפני שנים היא היתחילה מחדש לפני שנה... מן משהוא הזוי כזה - שגם אם לא מתראים נפגשים איזה עשרים שנה - פתאום הכל חוזר. מה שגרם לי לחשוב על אתר "חברה"... ועל עוד כמה וכמה אנשים שהשד יודע היכן הם היום , מה הם עושים , ואיך הם בכלל. אז ת'אמת כשנוצרת חברות אמת כזו - מהזן המיוחד הזה שלא משנה אם תפגשו יום יום או לא תתראו עשרים שנה והחברות הזו תשאר בעינה- אחרי שעה שעתיים של העברת אינפורמציה בסיסית, זה משהוא. חברות אמת כזו שאם פתאום יפול עליך איזה ג'אחש נוראי, ממש מרה שחורה , ממש סיפור איוב... ורק תרים טלפון, תשלח מייל, תעלה לפיסבוק... ואותו חבר תוך דקות איתך - בטלפון, בפיסבוק או ממש בביתך עד עבור זעם... חברות כזו- שווה יותר מהכל! ממש לנצור ולשמור....ולפעמים רק לפעמים היא יותר טובה מזוגיות, אבל כשהחברות המיוחדת הזו הופכת לזוגיות ... נו אין על זה - זה הפרס שבפרסים- אבל נדיר שחבל על הזמן. לא לא לי לא הצליח שחברות כזו תהפוך לזוגיות אבל כן הצליח לי שזוגיות שלא הצליחה תהפוך לחברות כזו- ולכן מומלץ בחום אם ניפתחת האופציה לשמר קשר זוגי שלא צלח כחברות שתצמח לחברות אמת. זה אפשרי יש לי כמה חברויות כאלה!שווה! שרון

סורנטו

New member
היי שרון, לדעתי כל סטואציה היא משהו שונה,

אין חוקים, לעיתים אהבה ותשוקה הופכים לחברות (אני לא נתקלתי) ולפעמים חברות קרובה מאוד נשארת חברות, שמעתי על כאלה שמעדיפים אפילו להשאר ידידים וחברים טובים בלי קרבה גופנית כדי "לא לקלקל". לדעתי תלוי איך זה מתחיל ובצפיות שני השניים...

haghag79

New member
החלטתי לעת עתה לנתק כל קשר

כואב יותר מדי הוא בכה החלטתי בעכבות הצהרה כובשת מצדו על כך שנפל לו האסימון לגבי והוא מבין מה אני עבורו....ניסיתי להבין אם מדובר בכך שהוא רוצה שנהיה ביחד הוא אמר שכן רק בלי הקטע של המין (????). אני לא מבין אותו ! מה הוא רוצה??? רוצה ולא רוצה עד שיחליט מה הוא רוצה , החלטתי אני לנתק מדע לתקופה ארוכה עד יעבור זעם. שוב הוא בכה התחבקנו והלכתי.. חבל לי לאבד חבר טוב , אבל הלב שלי שבור והוא מבלבל אותי עם הצהרות האהבה האלו שטיבם אינו ברור. מזעזע הא?

yosef 30

New member
שבת שלום חג'חג'

אתה יודע בא לי לרשום לך ינעל דינק
מאיפה הגעת תגיד לי
. תשמע להיפרד זה לא דבר פשוט, לשניי הצדדים. לפעמיים יש את המקום שבאמת רוצים להישאר בקשר, כי מכבדים אחד את השני, יודעים שכל אחד אדם מאוד ייקר. ומנסים לשמור על מה שכבר יש. אך זה דיי קשה לשמור על קשר חברי כאשר יש רגשות מעבר לרצון שלהיות חבר. איך כתבת בהודעה הקודמת שלך "אם הייתי סטרייט (רחמנא לצלן) הייתם חברים טובים. נכון אם היית סטרייט לא היה את מסת הרגשות הקיימת בשלב זה. לפעמיים הדבר הטוב ביותר הוא באמת להיתנתק לתקופת מה. גם אני והאקס שאנו מאוד אוהבים אחד את השני, היינו בטוחים שנוכל להישאר בקשר. הייתה שיחת טלפון אחת ממש לא נעימה ומשם כבר אנחנו לא מדברים. וזה בסדר, אני יודע ששום דבר לא נעשה בכוונת תחילה, קשה להבין איך מדברים מעכשיו, מה אומרים, במה משתפים, ואז נוצר איזה מין מתח והמתח הזהז יוצר "קצרים". כתבת שזה מזעזע. אני לא חושב שזה מזעזע, אם אתה מרגיש כך זה בסדר גמור בעייני, ניתוק כזה הוא בהחלט הכרחי, על מנת שבאמת יהיה אפשר לאחר תקופת צינון, שהרגשות יירגעו לשוב ולדבר כמו חברים. אני לא מאמין שקשר שהיה טוב ומשמעותי ייעלם כלא היה. תלוי כמה מודעות יש לאדם וכמה הוא בוחר לא לשמור טינה. שחרר אותו אתה, כי גם אותך זה מבלבל, אתה רוצה, הוא לא רוצה, ושוב הוא רוצה ושוב זה מבלבל אותך. אין טעם להיות שם או להסביר. על האדם להבין את עצמו לבד, ולא משנה כמה תסביר, עד שהוא לא ייעשה את השינוי בעצמו ויבין שיש לו על מה לעבוד. כלום לא יישתנה. שחרר את עצמך, זה הרבה יותר בריא. תהיה בריא איזה מראה אתה למה שקורה בחיי
. מאחל לך שבת שלום מלאת אור ואהבה
שולח לך חיבוק גדול
יוסף.

למעלה