יוסטון יש בעיה
הייי לפעמים אני בא והולך אבל תמיד אני נהנה לקרוא את העצות שלכם כאן
בחודש יוני פגשתי בחור נחמד . ראיתי אותו באטרף וזהיתי אותו מהסדיר (12 שנה) , התחלנו לצ'וטט וגילינו ששנינו עוסקים באותו מקצוע. קבענו להיפגש ביודעין שאנו לא ה"טיפוסים" שלנו. הגעתי אליו לדירה והתחלנו לקשקש על עינייני עבודה ועד מהרה מצאנו את עצמנו מקשקשים על הכול חוץ מעבודה. אחרי 8 שעות בערך באתי לצאת והוא שאל אם הוא יכול לנשק אותי , עלינו למיטה התחלנו לגעת אחד בשני... אני התרגשתי והוא לא. הוא אמר לפתע "בוא לא נמשיך".. אמרתי שאין בעיה ומכיוןן שהיה כבר ממש מאוחר אמרתי לו שאני לא מתכוון לצאת מהמיטה . התפכתי על הצד עצמתי עיינים ונרדמתי. בבוקר הוא הכין לי א.בוקר וביקש שאני אשאר. אמרתי לו שאני לא מבין למה מכיוון שהוא אמר שהוא איננו נמשך אלי. כעבור שבוע הוא הרים אלי טלפון וביקש שניפגש , שוב ניפגשנו והייתה לנו שיחה כייפית ומעניינית. מאז במשך חודש וחצי לא נפרדנו. המין היה מחורבן , והתרכז בעיקר בי מנסה לענג אותו . אבל החיבור האינטלקוטאלי אוי החיבור..... מדי פעם היו לנו פריצות דרך במין אבל ככל המין היה יבשושי. הכול מהסיבה שהוא לא כל כך נמשך אלי (הגדרה שלו) בשלב מסויים החלטתי שאני גודע את הקשר הזה . כי לא בא לי על אחד שלא מאוהב בי ולא נמשך אלי בטירוף אבל שמרתי איתו על קשר כי הוא אחלה בן אדם ויקר לליבי. התחלתי בתקופת צינון התקשרתי פחות וגם הוא ..התראנו ממש מעט וביעקר דאגתי לו כי הוא בן אדם דיכאוני ובודד במהותו. ניפגשתי עם אנשים אחרים , יצאתי חגגתי והיה כיף אבל הלב שלי היה במקום אחר לגמרי. אחרי חודש וחצי ערב חג שני של ראש השנה , הבחנתי שהוא עלה במסנג'ר. עליתי מולו ואיחלתי לו שנה טובה. שאלתי אותו מה התיכנונים שלו לערב והיכן הוא אוכל ארוחת חג הוא אמר לי שהוא בביתו לבד הוא בדכאון וחשב למצוא זיון אבל לא כל כך הולך לו. הצעתי לו לבוא אלי , אומנם היו לי תוכניות אבל ביטלתי ואינני זוכר מדוע עשיתי זאת..אם היתה בי תקווה שנחזור או שמה הרגשתי מספיק חזק כדי לראות אותו ולא להשבר . ואז הבחור הגיע , דיברנו (כרגיל) שעות ולבסוף הוא אמר לי שהוא רוצה לגעת בי והוא נמשך אלי .. (הפתעה) מצאנו את עצמנו שוב מכורבלים במיטה , שוב מין מחורבן אבל פאק כל כך כיף גם ככה. לא העזתי לשאול מה הוא מרגיש... והנה לפנים שבועיים היתה פריצת דרך הזדיינו בפעם הראשונה (הוא חדר אלי) היה כיף, טיפל'ה זיקוקים זרמתי עם הפטיש שלו (וזה קצת הדליק אותי) והוא קשר אותי . הרגשתי שהדברים מתחילים להתייישר הוא סימס לי המון , החמיא לי ראיתי שהוא מתחיל להתאהב בי. שבוע שעבר הוא קיבל פרוייקט מאוד גדול בעבודה והיא מאוד לחוץ לגביו, בשלב זה לא הזדיינו והמין חזר להיות יבשושי.... דיברנו על כך ואז הוא אמר שאני פשרה. נעלבתי עמוקות ואמרתי לו שאני הולך , שאני לא רוצה קשר כזה.... עכשיו אני מתחרט ניפגשנו אחרי 3 ימים שכל אחד עשה חושבים במהלך הימים האלו הוא שלח לי מייל שהוא אוהב אותי שאני בן אדם חשוב ומשמעותי בחיייו והיה רוצה לשמור על זה. לא ציינתי שהוא מעולם לא חווה מערכת יחסים וזו הפעם הראשונה והמשמעותית שלו. כאשר ניפגשנו הוא אמר שלמעשה הוא לא נמשך אלי והוא מחפש סוג גבר אחר כזה שישפיל אותו , שיהיה גברי מאוד גבוה מאוד , רציני . הוא למעשה פסיבי ואני מבחינתו לא יכול להיות האקטיבי בקשר. על כך לא היה לי מה להתווכח קמתי , בכיתי והלכתי.... אשמח לתגובתכם הכנה י
הייי לפעמים אני בא והולך אבל תמיד אני נהנה לקרוא את העצות שלכם כאן