יונתן קוניאק הומו? הוא באמת הומו? או שהוא סתם מתנהג ככה..?
A actress New member 10/7/03 #3 מי אמר שאיציק כהן הומו? הוא נשוי ו. ויש לו בן, אלא אם כן אתה יודע משהו שאף אחד לא יודע
D d@r121 New member 10/7/03 #4 היה איזה ראיון שהוא נתן... שהוא טען שהוא הומו, ב7 ימים שמה במדור "מתי בפעם האחרונה"..., או שאני בבורותי הרבה לא הבנתי נכון....
היה איזה ראיון שהוא נתן... שהוא טען שהוא הומו, ב7 ימים שמה במדור "מתי בפעם האחרונה"..., או שאני בבורותי הרבה לא הבנתי נכון....
ת תנחשו מי New member 12/7/03 #5 הוא אמר... שבצעירותו הוא חשב שהוא הומו אבל זה לא ככה והוא היתחתן ויש לו ילד....
ד דודו טל New member 17/7/03 #6 גם אני זווכר ראיון שלו בו הוא הודיע חגיגית את עובדת היותו הומו.. נשאל ערב החתונה על פשר העניין אמר היום הוא נשוי באושר, ויש לו ילדה קטנה, כששנשאל ערב החתונה שלו על פשר הדברים, אמר שמבחינתו הוא מצא את האשה המושלמת וזה הכי נכון לו...
גם אני זווכר ראיון שלו בו הוא הודיע חגיגית את עובדת היותו הומו.. נשאל ערב החתונה על פשר העניין אמר היום הוא נשוי באושר, ויש לו ילדה קטנה, כששנשאל ערב החתונה שלו על פשר הדברים, אמר שמבחינתו הוא מצא את האשה המושלמת וזה הכי נכון לו...