יונתן פולארד

טיפוסית

New member
יונתן פולארד

כפי שאתם יודעים אחינו היקר יונתן בן מלכה פולארד יושב כבר 18 שנה בכלא בארה"ב!!! אז תעשו את המעט ומלאו את דף ההחתמה למען שיחרור של יונתן מהכלא בארה"ב

טיפוסית

New member
בבבבבקשה זה חשוב

הוא יושב בכלא רק בגלל שמסר למדינת ישראל מידע, שזכותה המלאה היה לקבל מידע זה כחוק. ולחשוב שאם הוא לא היה מזהיר אותנו- לא היינו מתכוננים עם המסכות והחדר האטום.

mayakol

New member
קרה לי משהו מוזרררר...

נכנסתי לקישור השני שהיה פה, ומילאתי את הפרטים, וכששלחתי נאמר לי שפרטיי כבר מופיעים במאגר ההחתמות...
אהההההההההההההההההההההההההההה???????????
רציתי לחתום!!!!!!!!!! ואני חשבתי שאותי יש רק פעם אחת...

טיפוסית

New member
הם מנסים להסביר לך

שהמידע ששלחת להם ברגע זה התקבל עכשיו ונמצא במאגר החותמים. גם לי זה היה כתוב.קצת היגיון...

mayakol

New member
אהההה..... ../images/Emo68.gif

טוב, אני שמחה שזה הצליח. מקווה שבע"ה המאמצים יועילו!

SGVB

New member
זה לא אתר שאני בניתי, אלא רק ראיתי

אותו באינטרנט. לא נראה לי הגיוני שיש עוד מישהו עם אותה ת.ז. אז אולי הניסוח לא מובן.

אפריים1

New member
מבצע "קול יהונתן"-למען יונתן פולארד

מבצע "קול יהונתן"-למען יונתן פולארד אם אינכם יודעים בכלל מיהו יונתן פולארד (אז חוץ מזה שזה רע מאוד) אתם מתבקשים להכנס לאתר www.jewsite.org/pollard אם אתם כבר יודעים מיהו אתם מתבקשים להכנס לקישור כדי להתעדכן על המבצע: www.jewsite.org/forum/viewtopic.php?p=133 תודה מראש לכולם!

קראתי עליו כתבה

הוא ממש מסכן! בל-י-ל ה-ס-ד-ר שעבר הוא היה צריך לשמש כמנקה רצפות בש-י-ר-ו-ת-י-ם!!! הוא ממש בודד, ואף אחד לא מבין אותו. אפילו הממשלה שלנו לא מבינה! זה ממש חשוב לחתום, לדעתי. אבל יש לי בעיה אחת... לא הבנתי איך חותמים. שולחים להם בדואר רגיל? מה?!

למעלה