יונתן לוינסון , אפשר

אפי3

New member
אז ככה:

1. האם יש קשר בינך לבין אורי לוינסון(ולו הכרותי בלבד)? 2. ... כי פניתי בפורום בשאלה אם מישהו יודע על חוג משחק רציני באיזור ירושלים. הוא הגיב במוכנות לעזור. בשלב מסויים חזר אלי עם שם ומספר שהתכוון להיות טלפון והתברר בתכלס כפקס. כל נסיונותי (כחמישה במספר)להאיר את תשומת ליבו של אורי, החל מהודעות בפורום, דרך תגובה ב"הודעה אישית" וכלה בפנייה אליו כמנהל הפורום בלינק המיועד, להתריע על הטעות ולזכות אולי במספר טלפון תחת מספר הפקס(שאגב לא היתה ממנו תגובה גם כששלחתי אליו פקס...) נענים בשתיקה מוחלטת... מדוע? אישור ירושלים קשה מאוד מהבחינה הזו. יש סיכוי שתוכל לעזור לי? מקווה ומצפה ומודה על המוכנות הבסיסית... אפי

מכירים קצת

ההכרות שלי איתו החלה מתישהו לפני בערך 22 שנים. הוא זוכר יותר טוב את התקופה הזו ממני. האמת היא שהכל התחיל כשהוא פגש את אמא שלי... בקיצור אל תספרי לאף אחד אבל אורי לוינסון הוא אבא שלי. וזה לא נותן לי שום זכויות יתר פה... אני לא נכנסתי לפורום הזה בפרוטקציה, נכנסתי לפה כי אני באמת מסוגל. כמו שטורי ספלינג נכנסה לבברלי הילס 90210 כי היא טובה ולא כי אבא שלה אהרון ספלינג הוא המפיק של התכנית... ...ובקיצור אני אשאל אותו ואחד מהלוינסונים יענה לך.

אפי3

New member
יונתן: פגעתי במישהו?

עשיתי משהו לא בסדר? כי העדר התגובה נמשך ונמשך ואני כבר מתחילה לחשוב שעשיתי משהו ממש רע.. מה קורה??? מקווה שזה רק בדמיון שלי... ונורא מצפה לקבל תגובה. וגם מודה מראש. אפי

לא פגעת באף אחד

אולי בעצם נפגעת ... בכל מקרה, שלחתי לך מסר אישי (לצערי, זה עדיין לא המספר המיוחל)

למעלה