יונתן יש לך את זה ?
J jimorrison New member 15/8/04 #3 זה סט בוקס של 10 דיסקים בארץ זה עולה בין 650 ל700 משו כזה...אני חושב שזה כל הדיסקים של לד
S strangekindofwoman New member 16/8/04 #4 אויש... זה שהם אשכרה הוציאו את זה בתור סט בוקס זה ממש מפגר וממוסחר לדעתי... אני בחיים לא אקנה את זה, זה החלקים הממוסחרים של זפ כמו לאטר דייז וארלי דייז...
אויש... זה שהם אשכרה הוציאו את זה בתור סט בוקס זה ממש מפגר וממוסחר לדעתי... אני בחיים לא אקנה את זה, זה החלקים הממוסחרים של זפ כמו לאטר דייז וארלי דייז...
S strangekindofwoman New member 16/8/04 #6 אז אם זה סתם כל הדיסקים מה הקטע למכור את כולם ביחד...? זה לא יוצא ממש הרבה יותר זול והכל אם יודעים איפה לקנות אותם.. זה נראה לי סתם מיותר באיזשהו מקום..
אז אם זה סתם כל הדיסקים מה הקטע למכור את כולם ביחד...? זה לא יוצא ממש הרבה יותר זול והכל אם יודעים איפה לקנות אותם.. זה נראה לי סתם מיותר באיזשהו מקום..
J jimorrison New member 16/8/04 #7 אז זהו שזה לא רק הדיסקים...ברור שיש עוד כמה דברים בפנים..לא סתם זה יעלה 700 שקל
T ThePiper New member 16/8/04 #8 אגב, באמאזון... או בכל רשת קניות אחרת מחו"ל המחיר יורד פלאים. המחיר באמאזון (לא כולל משלוח=)
J jimorrison New member 16/8/04 #9 כן חחחח הייתי שם זה דיי נחמד אבל אני רוצה לראות כמה זה עולה באמריקה..או שזה אותו המחיר