יוני

יוני

יש לך מצב לתת לי חוות דעת קטנטונת על ה6500s. כמו שזכור לי הוא היה עמוס באגים עד שאורנג שידרגה לו גירסא ואם זכור לי נכון הוא סימביאני גם... יש לי היכרות איתו?

אליהו88

New member
ראיתי שהביאו לך בסלולאר סרטונים...

הם מדברים גם על הקטע הזה?

כבר ענו לך...

המכשיר כרגע הושק מחדש כי עשו לו ממשק חדש וגרסה חדשה, הוא כבר ללא הבגאים שהיו לגרסה הישנה. המכשיר ממש נוח לתפעול והוא "האח המשודרג" של 6288 מכשיר די סבבה
ולא, הוא לא סימביאן.

אוקי אז

צריך לראות בכמה יתנו לי אותו בשדרוג ואם הזיכויים על המכשיר הנוכחי יישארו (אני עדיין באמצע התחייבות, עברה שנה בסה``כ)

תלוי איזה תוכנית מציעים לך..

בתקופה האחרונה תשלומי מכשיר די מתקשרים עם תשלומי תוכנית.. ואמממ... אני אומנם לא עוסק בנושא שדרוגים ותשלומים.. אבל נראה לי ש 49 שח זה המון למכשיר הזה.... תבררו את זה עם המוקד טלמרקטינג ב *800

אליהו88

New member
6500 הוא מכשיר יקר

הקלאסיק עולה 69!!! אז כנראה שבשביל הסליידר 49 זה איכשהו סבירר... או שממילא המכשירים שם יקרים! אגב, בד``כ התשלום הקבוע על המכשיר אותו הדבר. כשזה קשור לתוכניות אז בתוכנית יש לך וחזר כלשהו על המכשיר אבל התשלום הקבוע על המכשיר תמיד ישאר אותו הדבר (נ.ב. לקוח פרטי, לא יודע מה עם עיסקי... -נועם עיסקי, לא?)

אני בקו עיסקי

כיום אני עם 6131 במחיר של 39 עם החזר מלא. השאלה מה יהיה אחרי שידרוג... ממש לא בא לי לשלם על המכשיר הנוכחי בלי החזר... וגם נראה מה המחיר שיתנו לי... אחרי הכל לעיסקי המחיר בדרך כלל זול מעט...

למעלה