יוני ניר

AmiTutiT14

New member
יוני ניר../images/Emo88.gif

כתבתי את זה כבר פעם או פעמיים ואף אחד לא שם לב לזה, אבל אתם חייבים לזכור- יוני ניר הושאל לר"ג לעונה אחת ובעונה הבאה הוא חוזר אלינו!!! (נראה לי). אז איך נראה לכם שזה ישפיע על הסגל? כי זו כבר תהייה עונה שלישית שלו ואסור בשום פנים ואופן ליבש אותו, ר"ג עשתה לו טוב!

אבל הוא אומר שיש לו חוזה בהפועל

אני באמת לא מבין אבל למה להשאיר שחקן אפילו עם חוזה, בכדורגל דיי נהוג לשחרר שחקן. לא מתאים לקבוצה משחררים.

פייי. כמה שאני מחזק עכשיו את זה

תראו את הסטטיסטיקה שלו: http://www.one.co.il/c.aspx?target=%2Fsitectr2%2Easp%3FCategoryID%3D2%26TableID%3D620%26TeamID%3D1214%26PlayerID%3D31963%26Season%5FID%3D05%2D06%26nocache%3D1 ועוד בר"ג. זה נראה לכם שחקן בשביל קבוצה לאליפות? בשביל קבוצה עם תקציב כמו שאמור להיות לנו עונה הבאה ? לא עדיף רוטציה בין גבוהים כזאת: סנטר זר, אוסטין, גרין ומרקוביץ' ?

AmiTutiT14

New member
לא. באמת כדאי להשאיל שוב אבל

לא לר"ג כי עם כל הכבוד לקבוצה הזאת, עדיין מתאימה לו ליגת העל.

AmiTutiT14

New member
אגב..

עכשיו אני רואה בערוץ 5+ את המשחק מהעונה שעברה נגד מכבי ויוני ניר משחק די הרבה. ובכלל, הוא נתן בעונה שעברה עונה פצצה ביחס לעובדה שזו היתה העונה הראשונה שלו בליגת העל.

משחק פיספוס

אני זוכר איזו אכזבה בסוף אבל התגאתי מאוד על מלחמה. באנו בהרכב חסר בלי פריינד וקוזיקארו והצלחנו לשמור על משחק צמוד עד הסוף.

z dead

New member
יוני ניר גבוה ישראלי לגיטימי

יוני ניר היה הכי צעיר בנבחרת העתודה שהשתתפה באליפות העולם ובכל זאת היה הגבוה הכי טוב של הנבחרת,שיחק יותר טוב מאליהו,קזרנובסקי,וירמישין. והוא יותר קטן מהם בשנתיים. הוא חזק יחסית לבן 20,הוא לא עושה דברים שהוא לא יודע,יש לו קליעה סבירה מחצי מרחק,רבאונדר בכלל לא רע,שחקן די חכם ועם חוצפה חיובית. יש לו נתונים זהים כמעט לקוז'י,ממש כפיל. צריך להשאיל אותו לגליל והוא יפרח שם,מגדל אם תעשה בשכל תחתים אותו לעוד שלוש שנים ותשאיל אותו לשנה-שנתיים בגליל שיפרח כמו שקוז'י פרח שם.

אומג! מישהו הסכים איתו..

סתם סתם. אוהבים את איתן! מישהו עושה מנוי לנבחרת ישראל למוקדמות אליפות אירופה 2007?

למעלה