יוני בלוך מישהו הולך מחר להופעה של יוני בלוך בברבי?
D Drorrrrrr New member 5/3/03 #2 אני מתתתתתתתת להיות שם ../images/Emo60.gif אבל אף אחד מהשכבה שלי לא רוצה לבוא! אף אחד לא מכיר אותו ססססססססססססססס! "משמאלי עם הגיטרהההההההה זה איתי והוא בתול עדיין אין לו חברררררררררה"
אני מתתתתתתתת להיות שם ../images/Emo60.gif אבל אף אחד מהשכבה שלי לא רוצה לבוא! אף אחד לא מכיר אותו ססססססססססססססס! "משמאלי עם הגיטרהההההההה זה איתי והוא בתול עדיין אין לו חברררררררררה"
צ צפרדע עם שיניים New member 5/3/03 #3 אני כנראה!!! איזה כיף../images/Emo13.gif הצלחתי לגרור איתי חברה- אני רק מקווה שזה ייצא לפועל יוני בלוך ג-דול! ו...הוא שונא דגים חח לא חשוב....
אני כנראה!!! איזה כיף../images/Emo13.gif הצלחתי לגרור איתי חברה- אני רק מקווה שזה ייצא לפועל יוני בלוך ג-דול! ו...הוא שונא דגים חח לא חשוב....
צ צפרדע עם שיניים New member 6/3/03 #7 כנראה כשאתה צודק- אתה צודק..... טוב, אם כבר כל השרשור הזה נכנס תחת הכותרת "יוני בלוך" אז אני חייבת לשאול: לדעתכם מה השיר הכי טוב שלו עד עכשיו? מחכה לתשובות בברכת דגים
כנראה כשאתה צודק- אתה צודק..... טוב, אם כבר כל השרשור הזה נכנס תחת הכותרת "יוני בלוך" אז אני חייבת לשאול: לדעתכם מה השיר הכי טוב שלו עד עכשיו? מחכה לתשובות בברכת דגים
D Drorrrrrr New member 6/3/03 #8 בטח שנפוליאון! ../images/Emo60.gif בלי להניד עפעף! אין עליו שיר עעעעעעענקקקקקקקקק! חחחחחחח שלחתי לו מייל שאלתי אותו מה זה "בוחש בשוקו" אז הוא עושה לי: "זה ביטוי מגעיל להומו, כמו נושך כריות ואוכל נקניקים"
בטח שנפוליאון! ../images/Emo60.gif בלי להניד עפעף! אין עליו שיר עעעעעעענקקקקקקקקק! חחחחחחח שלחתי לו מייל שאלתי אותו מה זה "בוחש בשוקו" אז הוא עושה לי: "זה ביטוי מגעיל להומו, כמו נושך כריות ואוכל נקניקים"
R rainbowgirl New member 6/3/03 #9 בלה ממ (אני מנסה להפסיק עם האותיות הלא סופיות אז תסלחו לי אם יש כאלה שאין בהם) להופעה האחרונה שהייתי שלו אז שילמתי 30 ש"ח וזה לא היה שווה בכלל :/ דחסו יותר מדי אנשימ למקומ מחניק... לא נראה לי שאני יבוא. ובקשר לשיר-כרגע(לשעה הזאת) זה לוט.
בלה ממ (אני מנסה להפסיק עם האותיות הלא סופיות אז תסלחו לי אם יש כאלה שאין בהם) להופעה האחרונה שהייתי שלו אז שילמתי 30 ש"ח וזה לא היה שווה בכלל :/ דחסו יותר מדי אנשימ למקומ מחניק... לא נראה לי שאני יבוא. ובקשר לשיר-כרגע(לשעה הזאת) זה לוט.
R ReWom New member 6/3/03 #10 ללוט יש ביצוע מדהים אבל... השיר עצמו לא משהו. אני חושבת שאני הכי אוהבת את נעים בחוץ
B Battle Of Ever More New member 6/3/03 #11 את נגמלת ומשאירה אותי לבד../images/Emo35.gif../images/Emo142.gif גררררררר קורלי גרררר
צ צפרדע עם שיניים New member 6/3/03 #12 אההה!!! נכון לעכשיו אני הכי הכי אוהבת את נפוליאון אבל גם נעים בחוץ התחבב עליי מאוווווד! וגם תפוזים....אווף קשה לבחור
אההה!!! נכון לעכשיו אני הכי הכי אוהבת את נפוליאון אבל גם נעים בחוץ התחבב עליי מאוווווד! וגם תפוזים....אווף קשה לבחור
D Drorrrrrr New member 6/3/03 #13 את תפוזים אני לא מכיר ../images/Emo60.gif אוריד אחר כך גם נעים בחוץ נורא נחמד בהתחלה לא סבלתי אותו!