יש לקוחות ממש הזויים שמדברים לא יפה לנציגים
אין לך מושג איזו עבדוה קשה זאת להיות נציג של חברה כ"כ ענקית, ויעידו נציגי כל החברות הגדולות בכל התחומים. במיוחד הלקוחות הישראלים האלה עם הטבע הישראלי המגעיל הזה שחושבים שהכל מגיע להם וכאילו אין חוקים ותנאים... במיוחד מצחיק אותי את אלה שאומרים.. " שמע אני משלם לכם הרבה כסף... בואו לקראתי.." ומה רואים? על מה הוא משלם הרבה כסף? על הרבה שיחות שהוא עושה. אז אני אומר לו, "אדוני, אתה מדבר הרבה , ואנחנו מוכרים לך דקות זמן אויר שאנחנו מייצרים, ואתה משלם על זה.. בדיוק על כל מוצר כזה או אחר שתקנה... צרכת זמן אויר, שלמת עליו. אז מה אתה מתלונן? לא רוצה לשלם הרבה כסף? אז אל תדבר?" והוא שתק לא היה לו מה לומר. וזה דוגמא אחת קטנה ויחידה על כל מיני דיבור ניזבי של לקוחות כלפי נציגים. או יש כאלה שאומרים כזה בהתחלת השיחה בשקט.. "שמע יוני.. אני יודע שזה לא אשמתך וזה... אבל... לחגעיקף'יכ4יכ'קיוכירכירכיןריעכריעכןיעכעעעע......" מלא צעקות והתקפות כאילו סוף העום הגיע... לעומת זה... סתם שתדעו... שהלקוחות הרוסים והערבים יודעים לדבר, יודעים לתת כבוד לנציגים, יודעים לבקש דברים, כי להם... אין את האופי הישראלי המגעיל של "הכל מגיע לי כאן מיד ועכשיו..."