באיזו סדרה אני?! מה ראיתי?! זה לא משטרה, זה מגן דוד! אה, ליה. את פה. לא חשבתי שאת... היה לי פלאשבק. כולם פה מגלים דרך הטלפונים, נשבע לכם. המורה עלמה! אמבולנס באזור, אני חושב שאת צריכה לפקח עליו. אבל באמת, ליה, מאיפה לך לדעת שזאת צילי? זאת יכולה להיות כל אחת... מאיפה לך...
שיכולת להתחיל עם גיימר ולבגוד בכל החברים שלך. אה? ויכולת גם לתת כיף דביל... אה... מדהים. ידעתם שבמקור ונסה הייתה צריכה לדבר בצרפתית? דניאל פשוט לא יודעת לדבר בצרפתית. ניקול, את צריכה לפתור לה את הבעיה. מהר. אם ככה, אל תתפלאי כשחברה תיקח ממך אותו. ונסה, את פוסלת אותו?! תגידי לי עכשיו, את פוסלת אותו?! תסתכלי לו בעיניים ותגידי לו שאת פוסלת אותו! תדעו לכם שהצ'ק הזה התגלגל לאחות של יוגב. האחות הגדולה, משקשוקה. היא ניסתה לעשות את הקטע של ניקול ובאמצע פשוט גנבה את הצ'ק.
אגב, תדעו שהוא הבין למה אמרתי שהוא צריך לקחת רק חצי. הכוונה של ניקול זה לניקי טריקי? שתפתח עם אלומה מועדון לפרסומת לכינים. אגב, זה לא שיוגב לא רצה את הכסף, פשוט... אף אחד לא הסכים להפקיד את הצ'ק הזה. בחייאת. ניקול, ראינו את הסרטון. הכל זה על משחת פטרת עוברת. שטיקי? לא ראינו שום מערכונים. למה ניקול כבר לא גיימרית? טריקי, טריקי.
צילי שולטת בעניין. זה קצת כמו... טולה וטיראן. יופי, ליה. החלטת לספר לכולם את האמת. סופסוף. כי היא אימא של יוני. ולא סתם כי זה לא פייר. ליה, אין לנו את כל היום. כן, צילי הואשמה על לא עוול בכפתה. כל עונה ליה נזרקת מבית הספר. בעונה הבאה היא חוזרת בכל זאת. אלו חוקי הפורמט, נשמה שלי.
מעברון שוב...
מוזר לי לראות אותם בבגדים רגילים. אגם בלי פפיון בכלל. קמיל נראית מוזר ככה. מה זוג, מה קשור זוג? ונסה דומה לצליל. לא, נו, מי נכנס לים היום? ששש. סתם, לא ששש. אם זאת לא מסיבת הפתעה אז למה צעקתם הפתעה? אגם! שלום!
אבא? ממתי? הוד מעלתו דובר עברית כל כך יפה. וזה כל כך יפה שהם מדברים עברית במקום צרפתית בשבילנו, הצופים. והוא אומר חס ושלום. כי הוא סיפר לך כבר, לא? בחייך. מעצבן אותי שאין ניחוח בינלאומי אמיתי. בסדר, ניקול תעזור לך בזה. היא מבינה קצת.
הלם! הלם, קמיל, הלם! אה, כל זה היה בלי רגש בציבור. מה קרה שנהיה ענן פתאום? למה קמיל שיקרה בעצם? שהיא לא נסיכה? מה זה, למה זה? חום אימים, לואי. כן, כן, נראה לי. הכל ידוע, קמיל.
ון-ון, את רוצה להגיד משהו? בחייך. רפאל, מה אתה עושה פה? שלום, רורו. ונסה יותר חמודה בחוץ. לא, בגלל שהם קנויים. זה הכל לא נכון. לא פלא שחברה תמיד מנצחת בקטעים האלה, תמיד כשיש בעיות עוקבים חברה מנצחת. היי, אני אוהב אותך! מה היא עשתה עם זה?
מעבר מהיר לבכי, קמיל. לא שאכפת לי. את חמודה. כמה אנשים כבר יש במונקו? מה יקרה לכתר? הכתר זאת סדרה אחרת. ששינתה את השם. כן, דני נסיכה, כולנו הבנו. דני היא מוסלמית בעצם? מי השתרלל שם?
מעברון לא קשור...
לא, לא, מאמי ומאמי! לא! אל תריבו! זה יותר חשוב מפרידה של נסיך ממישהי! מה היא עשתה? ממתי זה קורה, החיבוק? מה אתה עושה? מה אתה מנגן? מה זה בכלל?
דווקא אגם שמה לב? נו, בחייך, ליה. תספרי כבר. לא הבנת שלא משקרים? ואיפה רפאל? הוא נכנס למים? העיניים של אלכס בסוף...