וכל העלילה הלכה, שלום לעלילה של אגם שלום. כן, שעמום בכלא במונקו. זאת עלילה כל כך הזויה. מה הוא רוצה?
אה, כן, אביהו, היה לך תיק. שכחתי. אה, הוא יכול לראות בעצמו. וואלה? חכם מצדך. אבישג חברה של זיגי? שששששלום יקי.
רעיון. ושימו לב שג'ודי נעלמה פשוט. כן, אנחנו מאמינים לכל מילה שאת אומרת.
מעברון!
מסכן. רותם, אתה לא מעודכן במשחק? בחייך. כמה. בוא. אחד. הייתם בהפסקה! ככה, בלי לסיים את המשחק? אני מתפלא עליך, רותם.
למה כל הדמויות נאנחות כדי שישמעו אותן? פלאשבקים מדרימארס. אה, לדבר. ליה הקשיבה לשיר.
מי הסתכל? הוא? אה, לואי. מזמן לא ראינו אותך. אפרופו, ידעתם שאתמול גם HOT וגם YES העלו סרטונים של לואי פורש ושל אלימלך פורש (אינפיניטי פרק ראשון) ואמרו לאמיר לא לפרוש מרוקדימים? הוא הצליח בקלילות אתמול אבל לא התייחסו לחברה שישבה שם ובכתה את חייה. במה הבעיה היו פותרים את זה. עמליה הייתה פותרת.
מה אתה עושה, זה ממ"ד. תכל'ס חבל שהם אף פעם לא עשו עלילת מלחמה או משהו. אני יודע, פה לא החממה, אבל... יכול להיות מעניין כזה, לא? אה, זה שק אגרוף בעצם. זה מה שזה היה.
מסכנה קמיל. למה נחוץ להגיד "זה אבא"? למה?
אה, קוריאה הצפונית, כלומניקים. עד למונקו שישלחו אותם! עם העינויים! בוא'נה, כמה פושעים מוסגרים למונקו? כן, לירז... מסתבר שאין להם אזרחים. תדעו שרן קפלן שחקן ממש טוב ויש לו עתיד ענק. והוא כמובן לא ישים לב שזה נכתב בעברית. גאוני.
תוך פרק פותרים את זה. נשבע לכם. אה, לא הבנתם נכון. האמת ש... יש הקבלה. מעניינת. תגידו, יש לכם סיבה שאתם מקבלים את כל הפושעים האלה?
מה הם משחקים בכלל? לא הבנתי. למה ליה מביאה להם משקאות והם סתם עומדים כאן? לא יודע, לא פוטוגני. ואגב, ון-ון קצת שמחה מדי יחסית למי שנפרדה מרו-רו!
למה התאחדו, מי התאחדו... רגע, אני חייב להגיד שיש טעות בכתוביות. זה נשמע מטומטם שהוא אומר קמיל, והוא לא אומר- הוא אומר "קמי". ההגייה שונה. תראו, הם בסוף דני ויונתן. לא, גם דני, והוא יונתן, אבל זה רעיל. הם יחזרו בסוף? בחייאת. עם המשפט המושלם הזה שמתאים באופן מושלם למצב המושלם הזה ולהעיר ברפאל רגשות מושלמים.
אמרתי לכם מראש שזה יהיה. מתאים לוונסה אחראית רשתות. היא רגילה לצלם. איך מריחים סליחה? אולי תשפילי את עצמך לרו-רו? העונה ון-ון מדברת יותר באנגלית.
עוד מעברון!
בוא נגיד שראינו את סופרמן. סתם, זה לא שייך. נכון, הוא... הוא לא היה... צ'ארמר... מפתיע. כן, אבל יש את חברה וחברה מתוקה של חברה שגם היו שם. ואת הבת של השר! כן, זה היה לזמן קצר... בוא'נה, לדאלי יש כבר חמש דמויות בואכה שישית, לא רחוק היום ונדרג אותו בפינת הדמויות. מבחינתי בסדר. נכון, אתם לא התנשקתם, מאמי ומאמי! אני ביקשתי. אבל רו-רו, סגרנו ש... היו לה חברים לפניך... סליחה.
אז מה? ריקודים, אה? לא חשוב, עזוב, יש את חברה ורק חברה. אגב, את אמיר מזמן אפשר לדרג אבל זה עצוב לי שיש פערים גדולים בדמויות. אולי בקרוב. ידעתי! הם הולכים לכיוון של צאצאית מלך מרוקו! כמו אז... למרות שזה יהיה מטומטם. מילא נכדה של אומנת אבל בחייאת?