אני יודע, דני, גם אני שואל מה ההיגיון. נכון, יש לו מטוס פרטי. תכל'ס, דני, יצאת חרא. לא! תחשבו רגע, צילי חשפה את זה מול כל בית הספר ודני לא שמעה? דני גם לא שמה לב שליה הסתפרה וקיצרה את רעמת תלתליה.
לא, אבל יש לה חבר באי. לך יש חברה ב... היא מכירה את החברה. אני בקושי זוכר, ון-ון. לא, רו-רו, אל תעשה את זה! די! לאאאאאאאאאא!
היה צריך להציג את קמיל כתלמידה מושלמת. סתם היה יותר... מי אתה, אדוני? מי זה? לואי?! מה, אתה... הסתפרת או משהו? אבל רגע... מה השתנה בלואי? בטוחים שזה לואי?
ניקול, איך את שומעת אותה בכלל? יש לך אחים, ניקול? יום אחד אכתוב את זה בצורה יותר טובה. יום אחד אכתוב פושעת עוברת צד.
ואני חשבתי שאביהו חולה. לא רו-רו. אתה רואה? אתה לא היית צריך להיפרד מוון-ון, זה הגוף שלך אומר לך לחזור אליה.
לואי, כן? אבל למה שתיוי עושה משחק כזה הזוי, הוא שחקן טוב, הוא יודע לשחק את עומר! למה הוא נראה כזה מנותק עם מבט כזה עייף בעיניים? וממתי הוא אומר חרא? אתם יודעים, זה קצת מטומטמם שלואי יוצא הקורבן פה. מילא שרפאל לא מאמין לו, אבל תכל'ס לואי עשה דברים די דוחים.
מי יפתור לניקול את הבעיות? למי היה רכב בשם פרינסס? אימא לא בלתי. אוי, תראו, אגם. שלום, אגם.
לא, זה מוזר לגמרי שהוא לא לבוש רגיל. מה כן יש בנסיכות הזאת? אגב, בדיוק עכשיו קיבלתי הודעה בפרטי בערוץ של אמיר ורומי ברוקדים עם כוכבים.
מצוין, ון-ון. זה קצת מתכתב איתו שעזר לה בבית החולים. תאכל ותשתוק, בחייך. ונסה צודקת לגמרי בוויכוח. לא יודע על מה מדברים. הייתם בהפסקה? איזה לבד, אני לגמרי ראיתי אותו עם מישהי אחרת בזמן ההפסקה. את מכירה אותה, ון-ון. והיה עוד דייט! אבל עם בחורה מקסימה ומתוקה, שהיא אף פעם לא אשמה.
הפסקה, הפסקה, רו-רו היה בהפסקה עם ון-ון. תעזבו אותו.
לואי! איפה היית? התגעגענו. היי, חברה של זיגי. זה כבר לא אותו הדבר כמו בפעם הראשונה. איך יש כאן שניים מרוקדים עם כוכבים?
שלום, אגם. יום אחד. יום אחד אני אכתוב. היה צריך להראות יותר קטעי בילויים של אגם וניקול. די, די, ניקול. אימא לא מטורפת. זה שרק תפקיד אחד שלה נורמלי ובכל השאר טרלול אחד גדול, לא הופך אישה למטורפת. אני יודע שאתם אומרים שגם מיכל נאור הייתה נורמלית, היא לא, הבת שלה השפיעה לרעה. כולנו חולים על ג'ודי נקש. חמודות אבל.
לא, לא יודע. לא עניינה ההרצאה. ככה? בלי שתצטלמו איתה? בושה עליכם. אני מצטלם עם מדליסטיות. יש לי לפחות שתיים. היא מכירה את כולם. ידידות וגיאורגיה, בוא. בסדר, נו, גם בר פרשה ומה זה משנה. יש לך אח שאינו רותם?
מעברונים חזרו!
דני לא מופיעה הרבה בכלל. צילי אמרה הכל כבר. כן, בעיקר שצילי... כן, אמרתי כבר. לא, את לא. זה הקטע, היא לא אחותך. בגלל זה ה...
ומה עם המיטה שאגם העבירה? סתם שואל. למה הסצנה הייתה? לא, את אשמה, קמיל. תכל'ס אם היו הולכים לכיוון ששיר רצתה עם אקס לקמיל זה היה יפה. תכל'ס. אבל לא.
אבא שלך שר הרווחה. לא שר הביטחון. לא תפסת. ומה המתח הגדול? זאת תלבושת טאקוונדו. לא, אתה לא מטומטם, פרופסור. באופן מפתיע.