אתם יכולים גם לדבר ולהבהיר את אי ההבנה. אתם יודעים... אתה תפסיק לחשוב שחברות שלך בוגדות בך.
את רוצה שהם ישלימו, הוד מעלתך? וואו, מדהים, אז כל ה... מילים המאוד קשות האלה שנאמרו שהוא עוזב וזהו... לא היו שוות. תודה, לואי. תרקוד לך אל המזוודות. למה היא קוראת לו פאפא? למה היא מדברת איתו בעברית?
ניקול, הגיע הזמן להפעיל את כישורי פתרון הבעיות שלך ולחשוף שזה לא היה אמיתי. כן, זה הצלע השלישית. אשטון. פעם קראו לו יובל. יובל יובל. ניקול, פוקוס. עיניים לגולגולת. והוא ראה סדרה והתלהב מילדה חדשה. איזה פתרון בעיות, ניקי! מצוינת! הייתם בהפסקה. אוי לא. הם היו בהפסקה.
מסכנה אגם. אתם יודעים, לא מזמן ראיתי אייטם על סברינה קרפנטר. שלירז משום מה אוהבת. ברצינות? זאת העלילה? AI? אין להם מלך. יש להם נסיך.
סך הכול רציתי עוד מעברונים..
בכיף, הוד מעלתך. מה פתאום, הוד מעלתך, אנחנו מאוד אוהבים אותך. זה השתנה אי פעם? אבל אלכס מצוינת כרגיל. אז על מה אתה שומר בעצם עכשיו? אין אף אחד בחדר. הוא קרא לה קמיל? לא בטעות?
הנה האיש עם הטוויסט המעניין. הוא קצת התחרפן אבל לא נורא. אבק כוכבים עלה לו לראש. לא חשבתם, אחלה. כמה זמן עבר מאז ש... לא משנה, הן לא נפגשו בבוקר.
מה עם המיטה אגב? טוב, עלמה יותר מנחמת מליה. אלין דווקא משחקת יפה. נחכה לראות אותה בנכשלים? בסבתא שלו. ושל קמיל. לא?
אה, בטוב טעם, לא שמים לב. מה זה משנה, ניקול? אולי זה מהמוצרים של אימא שלך? הרווחת על זה כסף. ונסה כזאת דרמטית. תזרום, רו-רו.
שלום, אגם. כולם חוץ ממני עושים עלילות כאלה. רק אני רוצה לעשות את זה נורמלי. בין אם זאת נטלי ובין אם זאת... מפאנבויז... אגב, אתם יודעים שבטיקטוק מישהו סרק את זה וחושב שצילי המנהלת? הוא שאל למה אילנית המנהלת. בקPטריה?
ניקול, מה שאלת בשביל הנימוס? את יודעת, ניקי, אם נחבר אותך ואת רפאל ואת הטקסטים שלכם אז תצא אחלה סדרה. אני חושב. אבל מתי אביהו יקבל את העלילה...? מחר? חצי נפרד. רק חצי.
מסכן, פרופסור. באמת? אוקיי. קPטריה. החלפתי מזרן ולי יותר נוח על המזרן. תדעו לכם. אתם יודעים שפעם ראיתי את יורם בהצגה עם אביב? אז הוא ושירה קצת מוזר לי. עם אביב הצטלמתי, עם יורם רק אחר כך. היי! מכרה ותיקה של עלמה! נכון, ברבור? אל תדאגי, לא נספר על העבר הסודי שלך. ושל דני. ושל לירז. צילי, צילי, אני מתפלא עלייך. ההיא מרוקדים עם כוכבים. עם חברה שלך, מיה. הו, הנה אביהו. הנה העניין. שששששלום יקי, תירגע.
עוד מעברון...
מה פוגע, רורו? תמונה מה זה חמודה. ון-ון, מה שלחת? רורו, תשמע אותה רגע...
ואל תספר עליה לסתם זרים. זה פוגעני. איזה קטע, זה בול מה שקרה לרפאל ודני. איפה היית? היא לא אמרה. זאת אי הבנה.
למונקו יש משרד חינוך? כן, אביהו. כן. חברה של זיגי?! מדהים. אוי, אגם. יום אחד. יום אחד אכתוב את מה שרציתי. מתישהו. תכף. ממש. במחשב. שלום, אגם. ולאבא שלך איך קוראים? ניקול, שבי. שבי. הם חוזרים סתם ככה, אפילו לא לתחילת השיעור.