יונייטד היי 2- פרק 28- לכל נשף יש מוצאי נשף

YossihNew

Well-known member
|מסכה| |שמלה| ;-(

אז איך רפאל יגיב לכל המצב?

מה קמיל תעשה?

האם אגם ואביהו יגלו לניקול על יוגב?

ומי מפריע לרורו ולוון-ון?

נערך לאחרונה ב:

YossihNew

Well-known member
כן, מתי הגעת? מה נראה לכם, רקדתם ואצלו זה כמעט כמו נשיקה. קמיל מצחיקה.

כן, יופי. אז הוא ניסה להפתיע והופתע בעצמו. איזה חוקים... החוקים היחידים שיש לכם זה "אין מס".

אני יכול להגיד לכם שאתה נראה כמו ביצה והיא כמו תפוז? תהיו יחד. כן או לא זה כמו שדודה שלי אהבה לעשות לי. "נכון יוסי? תגיד נכון, מה אכפת לך על מה". אגם, בחייאת, שלא יצא שיהיה ביניכן שקר. אה, כן. ניקול לבושה יפה. זה החזיק מעמד יפה. סתום, אביהו, סתום. אין לך עלילה עם אבישג סמברג?

לשאלתכם- כן, אתם יפים מאוד. כן, בדיוק לזה, רו-רו. נכון, נכון, כולם מקנאים בכם, ון-ון. אתם יודעים שבמציאות מכנים את דניאל דני? שמעתי את זה בלייב. פלמינגו. מה זה פלמנגו? באינסטגרם אתה עוקב אחריי? גם אני לא אוהב את הפרסום. מעולם לא אהבתי ששחקנים מזהים אותי ואת הפרסום בגיא פינס, אבל נשארתי אותו יוסי צנוע ועממי, שלא תראו במכולת והוא לא יגיד לכם שלום. כמו שון-ון גאונה ומצחיקה וספונטנית.

והיכן את היית? אה, רקדת. זה זעם רע? לא הבנתי למה דני לא מבינה...

מעברון שוב...

כן, לואי, אתה שומר. את זה הבנו. מה יקרה אם אתם נותנים הוראות סותרות? המוח של לואי עלול להישרף. וזה לא טוב לו לריקודים. גם אצלך הוא רפא? טוב, הגיע הזמן לקריירה חלופית. כמו למשל ריקוד.

אגם, אל תנסי לפתור לה בעיות כי... נו, את יודעת. לאביהו אין חברים. טוב, הם מנסים לפתור בעיה.

נכון, אתם עלולים למות משעמום במונקו. ישראל דיבור. כן. לא הבנתי את הקטע של לירז. לא משנה. והמשתלה. בכלל. לא, יש מלכים בזימבבואה... סתם, אין. דמתי. דני דמתי, לא דמפטי. הזכירו שלאבא שלה קוראים ככה בעונה הקודמת. אחותכם החכמה, התמימה, המסכנה.

אני חייב להגיד שברבור (לא ינשוף) לא מופיעה הרבה העונה וחבל. לא שיש לי בעיה עם שיח הבורקסים הזה. פיני? זה לא אבא של אושר? יופי, צילי. חשפת בפני כולם. ומילא ניקול, ונסה... מה יגידו הניצבות מאחורייך?! אה?! איך ליה תראה בפניהן את הפרצוף?! אחרי שחשפת שהיא עובדת בקPיטריה?! מצחיקה.

דעו לכם שבצופים הוא עם עדי צמח. הוא רשג"ד מאוד חתיך מבחינתה שם. לצערי לא ראיתי את זה, את דאלי על במה. אה, בקטנה. מי זה? לא, מי זה מור משה? אה, לא ידעתי ש... הבניין עוד פ-תו-ח.

הרגיל? כלומר, מזון למלאכים וטיפוח יפה לשיער? אה, אז זה מה שאוכלות מלאכיות. רותם, מה? טיפ. שרוט, רו-רו. לון-ון הוא אמר! הוא ממש חושב עצמאית.

בוודאי, הוד מעלתך. כמות הפעמים שהוא חושב שחברה שלו בוגדת בו... הם כולה רקדו, לא התנשקו. איזה בוסים יש במונקו חוץ מהם? כולם שם נסיכים.

וביניכם יצליח לך? היא אוהבת את ה... על זה הם יתחברו. איזה מורה? לא, לא, לא הבנת, יוגב. אנחנו התקשרנו לנווה עלומים בכלל, שהם יטפלו בזה. אל תדאג, זה סתם כי מבורך עסוקה היום. היא חגגה כל הלילה בחינה של אחותה הטלוויזיונית הלא מקוללת. ולקח לך זמן לקלוט שהוא פה? למה ירדן נראית כל כך טוב בלבוש הזה? זה לא עבד, אביהו.

משהו מעברונים...

ונסה תמיד במקלחת. ויוצאת ככה. בקושי רואים את רותם, אה? ון-ון, מה עשית בקנדה בקיץ?

חוצצצצצצצצצפה. לא, היא לא דרמטית. לא דררררררררררמטית. חשבון תרתי משמע. עוד מאשתקד. גשי גשי. לפחות יש כאן שביב של עלילה. מה זה, ספין? מההההההה?! לא ידעתי. מפתיע בטירוף. אגב, בדיוק חשפו את הבן האמיתי של ענת שהפך לאושיית רשת. אבל באמת, איך הם לא חששו שעלילה כזאת תפגע בכל האפיון של יוני מהעונה הקודמת?! הרי זה היה סותר את כל האפיון הגדול והעלילות הגדולות שהוא קיבל בעונה הקודמת, שאם אתם לא זוכרים, הוא יספר לכם. אבל זה אומר שיש לנו כאן עלילה שלישית (!) של "הורה לא מרשה רומנטיקה". מה זה פה? מה זה פה, ימי הביניים? קצת גיוון, בחייאת! תגבילו את זה לעלילה אחת... אוקיי, כאן הם עניים וזה הפוך, בסדר. היא בשנות העשרה שלה, חצוף!

קמיל לבושה יפה. כיאה לבת של דוגמנית. זהו? הולכים? לא?​

שיר m

Well-known member
או, יפה, אהבתי את הכיוון. וזה מסביר למה יוני ידע הכל בעונה הקודמת!

לואי שחקן טוב, אין מה לעשות.

וונסה הסתבכה יפה.

שיר m

Well-known member
זה כיוון שלא חשבנו עליו בסדרה הצפויה הזאת, מה רע

למעלה