יונייטד היי 2- פרק 27- הנשף

YossihNew

Well-known member
|מסכה| |שמלה|

פרק הנשף המיוחד של יונייטד היי!

אז מה קמיל מתכננת?

למה ניקול רוצה שיוגב יקנא?

איך אביהו קשור לזה?

ומי ירקוד עם ליה?

נערך לאחרונה ב:

YossihNew

Well-known member
בוודאי המורה. בטח המורה. זה בדיוק מה שמפתיע! בעצם לדחות זה גם מפתיע. עלמה בתור מורה זה מוזר. צילי, לא צריך ללכת ממש ל... אני זוכר שבנשף זרקו פונץ' על בחורה.

כן, זה אנשים מאוד גועליים שנמצאים בנשפים. את מסננת אותי, את מסננת אותי... לא הבנתי למה קמיל צריכה שערות. לעשות פולימיצי? או לעשות אותלו? תראו, לפחות קמיל עקבית במטרות שלה. בסוף היא תתנצל כמובן כמו ילדה טובה. וחבל.

ון-ון עונה נכון. בטח, כולכם לא הולכים. בבת ראש ממשלה ובן שר לביטחון פנים. אם היה לי שקל על כל נשף שדאלי היה חלק ממנו... היו לי שני שקלים. שזה לא הרבה אבל כמה זה בדולרים קנדיים, ון-ון? אה, גיאומטריה...

מעברון מעברון.

יש מצב שון-ון ורו-רו הם הזוג הכי יציב ביונייטד היי? לוונסה יש קול. מה אתה רוצה, אביהו? זה מה שקורה כשחובבנים מנסים לפתור לה בעיות. מה עם המיטה אגב? לא, אגם, אם אוהבים מישהו שולחים אותו לכפר. שקט, אתה. מסכנה ניקול. אגם ואביהו יהיו יחד. אגב, אתם על זה שניקול-יוגב זה בעצם דני-רפאל בשינוי אדרת? זאת בדיוק אותה עלילה, אחד נחות ואחת גבוהה. בכל מקרה, עלילה שעלתה לי בראש ולא תקרה לעולם: אגם עוזרת לאחים שלה כדי שיאיימו על ג'ודי שתאשר להם להיות ביחד. יכול היה לעניין.

דני מתרגלת להיות נסיכה. וואו, ליה, זה כמעט כאילו יש משהו בינך ובין יוני. מה בחברות וידידות, מה את, עידן אלתרמן?! שמיים בלי ענן- סימן. לא יודע, פנימיות צבאיות זה קשה. למה את קוראת לו רפא?! זה שם מטומטם! תרקדי היא אמרה לך, תרקדי.

צילי זה פרחים. גם לך אין בן זוג, קמיל. בינתיים. בשביל לעזזזזזזזזזור. קמיל, את נוח! רגע, אם מלכתחילה יכלו להגיע רק כאלו עם בני זוג... מה זאת אומרת שהם לא *רצו* לבוא? לצה"ל! בחייך. בדיוק, כן. צילי מצילי. חשבתי ככה. מצילה זה כלי נגינה. אז לא היו פרחים. אני מבין שהפרחים האחרים היו מקנאים.

עוד מעברון.

זה בגלל איך שאתה לבוש. בחייאת, זה מזעזע. היא תמיד לא פותרת לעצמה את הבעיות. אגם, בחייאת, את נראית כמו תפוז. לא יודע, אגם, זה נשמע מוזר מאוד ומסובך. אבל אתן בנות.

הבוס שלך זה במקרה אבא של אושר? לא יודע, יש להם המון סניפים. יש לך מצלמה, מה? אוי ואבוי. מה, נקי! נקי! אפשר לאכול פה מהרצפה! כאן הוא מתכוון תישארי איתי. זה הקטע לפעמים בבנים.

מי אלו כל הניצבים האלה? ניקול, למה את במסכה? למה כולם כאן במסכות? אביהו, היא משתמשת בך כדי לקנא. אבל מי יפתור את זה בשביל יוגב, אם אין לו עמליה שתפתור למה התמונה משונה?

לואי עדיין שומר ראש. יש לי תחושה שהמסכה לא תסתיר את לואי ותגרום לך לחשוב שמדובר ברפאל. מה זה?! זה ניצב! איך את מזהה אותו דרך המסכה בכלל? הרי זאת כזאת מסכה מסתירה.

הם יהיו זוג. על מה הוא צריך להסתכל? על מה, אגם? תהליך. יפה. אתם תעשו משהו.

אתם סתם חמודים. אתם הזוג הכי יציב. והמסכה הזאת כל כך הולמת את ונסה. ביסלי, ביסלי. לא הבנת? אני הבנתי. וחוץ מזה מלא נשים נפלו ברשת. כולל עדי צמח! כולל חברה! וכולל נאיה בינשטוק! כמעט, רק כמעט. גם לאלכס זה ממש מתאים, המסכה. ברור, ברור. תגשימי לי את החלום, קמיל. יש די ג'יי במסיבה הזאת? מה הוא עושה עכשיו?!

ליה בספירת מלאי. למה את הבאת די ג'יי בכלל?! לא נראה לי שהם לבד ברחבה... בחברות, בידידות, נכון?

מי עושה נשף צהריים, תגידו לי?! ון-ון הכי יפה וזוהרת. יוני דווקא חמוד. זה דווקא רומן חמוד. גם ההשתקפות נחמדה.

הנה ון-ון! אה, והנה רפא. זה לא לואי! זה מישהו במסכה בכלל!​

שיר m

Well-known member
פרק משעשע

"אני לא שומעת אתכם שוזרים":-D

יותר משאכפת לי מדני ורפאל אני מרחמת על לואי... למרות שהוא טמבל אז קצת מגיע לו

ליה ויוני חמודים, אבל זה כ"כ מוזר שהיא עובדת שם ואף אחד לא יודע. כולם שם כל הזמן

למעלה