יונייטד היי 2- פרק 26- כשקמיל פגשה את רפאל

YossihNew

Well-known member
|כתר| 👨‍👧

אז האם הביקור של רפאל ישמר בסוד?

איך דני תגיב למה שלואי עושה?

למה ון-ון ורו-רו חוקרים את ליה ומה אביהו קשור?

ומה יוגב שומע?

נערך לאחרונה ב:

YossihNew

Well-known member
כן, אין לכם פה תנאים של סאונד ולראות מה נאמר שם.

אקורד איי? אקורד איי זה העניין? תתבייש לך, לואי. שומר ראש בלאי ורקדן מחונן שכמוך.

כאילו אתן לבד? לא הבנתי. אני חושב שהיא עצובה, תדברי איתה, כדאי. זה העתקה מליאון ולילי. אני מתגעגע ללילי. די להיאנח כבר.

זה בסדר, כל אדם שני במונקו הוא נסיך. כנראה. בסדר, תני לו, יש לו קריירה אחרת בתור רקדן שמחכה לו. אתם יודעים מה בולט לי? מאוד? כמה מוזר נשמעים הסאונדים של ההשלמות. זה כאילו בולט שהקליטו במצב אחר.

מעברון...

צילי מגיעה לסאונדים שנחשבים לקאבר, לא צריך לשלם על זה זכויות יוצרים. כן, כל יחסינו עם מונקו יהיו נוראיים. אין ספק שזה האויב הכי גדול, יותר מממדאני. אתם יודעים שאין לנו יחסים דיפלומטיים עם מונקו. השגרירות של מונקו נמצאת בצרפת! אתם יודעים כמה ייצאנו להם? אלף דולר. אלף דולר, זה הסיפור. אלף דולר בהתקנים אורתופדיים! ליחסים שכבר 60 שנה קיימים! והנסיך בסוף הכריז על הכרה בפלסטינאים. כאישה לנערה. אולי תדבר עם רותם, פרופסור. אתה מכיר אותו?

בחברות, בחברות. תכף הוא יציע לה חברות. צילי לא עושה הרבה חוץ מלהזמין אוכל. יש הרבה גבינה. סליחה, הוד מעלתך. בדיעבד? הרינג? עזרה מאוד. ברור.

מה אתם עושים לעזאזל?! לא משנה. היי, קמיל הוד מעלתך. באמת איך פותרים את זה? גם אני רוצה להקשיב. נעדכן אחר כך את צילי. קמיל זוממת. אולי ג'ודי תרצה לשדך אותו לניקול. לא כאן? לא כאן. רק גיא מקבל את זה. אמרת, אמרת.

נו, ניקול, בחייך. לא להזעיק אותה, היא עסוקה. ואל תתחילי ב"יש לי חברה", זה שקוף לגמרי. חייב להגיד שמבחינת בגדים ניקול הכי בסטייל. תראו, אמנם מאוד יפה שהוא שמע משהו לא נכון, אבל זה לא עובד. ולמה? כי השאלה זה מה יוגב יעשה עם זה. והוא לא יעשה כלום, שום דבר שאי אפשר לפתור ב"לא שמעת נכון". מילא אם זה היה גורם לו ללכת למישהי אחרת...

את יודעת טוב מאוד מי. זה מאוד מטומטם מצידך אבל נניח שזה בגלל הריקודים. כן, הוא אידיוט אבל בגלל הריקודים.

מה אתה עושה, ון-ון? זה לא ענבים. אני מדבר על זה כי זה יותר מעניין מאביהו. נכון? נכון?!

אגם! שלום! באמת הייתה חסרה לי. מסכנה אגם. אבל זאת סתם משיכתי לפושעות שחוזרות למוטב.

ניקול, יש לך בעיה. ואני לא יודע מי יפתור לך אותה. מה זה כל הוופלים הבלגיים האלה? ניקול כועסת על יוני שסוחר בחייה הפרטיים. מאוד מאוד מאוד מאוד מוזר, ון-ון.

פיבוט! לא משנה. הרפרנסים לחברים. אני מעדיף את מישהו לרוץ איתו. למה זה היה נחוץ...?

ון-ון ורו-רו הם כאלו... כאלו בלשים. זוכרים את "ינשוף, ינשוף"? אני זוכר. הוא רצה, תנו לו. תעבוד בשייק בר. אמרת שירותים! די, זה קורע. הם הכי טובים. ונסה עברה לקאפס לוק. לא צריך נדבות.​

עוד מעברון אחד?

הוא רצה לזרוק לך את זה מהחלון אבל זה היה נדוש מדי. או שהוא מנסה להתנקש בחייך עם הדובי. קורה, לא? לא?

פרק הנשף. שחיכיתי לו. הדבר השני זה שתעזור לה עם המיטה לעזאזל. אה, הוואלס... קמיל והפרצוף הזומם...

למעלה