יונייטד היי 2- פרק 25- דייט או לא? זאת השאלה

YossihNew

Well-known member
|לב| |?|

אז איך רפאל יגיב למה שלואי עשה?

למה יוגב וניקול רבים?

מה הדבר שבעזרתו סוחטים את אגם?

ומי מתחילה לעבוד עם יוני?

נערך לאחרונה ב:

YossihNew

Well-known member
אם, אם את נסיכה. אם החיוך שלך שווה מיליון או דולר. מיליון או דולר או מיליונו דולר? אף פעם לא הבנתי. אל תנקה פרצופים, לואי. אני אפתור את זה בכך שאתה פשוט מבולבל מאוד מכל לו"ז הריקודים שלך.

יש בעיה כי אין לי מושג למה קמיל עושה את זה. כאילו, אוקיי, אבא שלה. אבל אתם יודעים... יש גבול לאמינות...

מה הוא עשה פה? לא משנה. שוב ענייני חדרים?

שוב ענייני מעברונים?

לא הבנתי מה היא שרה. זה נחשב ל... אופס. כי רפאל ב... קצת סוכר, חלב ומים.

אוי, רותם. אגב, היום ראיתי תלמידי בית ספר שוטפים מכוניות וחשבתי עליו. כסף קצף. בנווה עלומים זה לא היה קורה!

אנחנו עדיין ברורו? לי אין בעיה. אבל אתם מאמי ומאמי. אוקיי, יוני. ליה, רק תיזהרי, הוא חופר. אוי ואבוי. ניקול, ניקול, זאת עם הפטריות בציפורניים. מסכנה אגם. אני סאקר של עלילות כאלה. נו...

מעברון!

זה לא סרטון. מה קמיל רוצה, לעזאזל... עזוב, לך תרקוד. שחברה שלך תגז'דר. לואי, בחייאת.

איך נכנסת בכלל? למה שניכם עם עודפים של דריה?! לא אמרנו שניקול רק עם הפסים? ושהיא אמה, לא דריה?

אז למה כתבת עובדת? אתה פונה לשני המינים. כן, אני שאלתי גם. הוא זכר אבל מחובר לצד הנשי שלו. מתחי את גופך וזה... רגע, הוא? אה, הוא מכוון ל... בגלל זה רשומה עובדת, תחמן. עזוב, עזוב, הוא סתם יחפור לך על ניקול. וזה לא יהיה קשור לסיפור בכלל. הנה, לזה הוא התכוון. עובדת.

חבל שלא ראינו משחק מחניים. נצטרך להאמין לכן. למה אין סצנות שלך עם רורו בכלל? הם בטח ממש שמחים מהנישואין הדיפלומטיים.

כי רפאל ב... מה העניין, צילי? לכי. מה קרה לפרופסור? הוא מדבר נורמלי.

כן? אחלה. איך זה יהיה? אה, וואו, אקספוזיציה בדיעבד. למה את חופרת לו? אה, כי הוא... כן. רגע, ליה, תספרי את כל ה... אבל בטח שהוא יודע, הוא חפר לאיתי רגב שבועות על הסיפור הזה! בלי קשר לניקול!

זאת קצת בגידה בכתר. היום זה כבר לא נכון, פרופסור. הוא לא רפא. הוא מעולם לא היה רפא.

עזוב, יש קופה ראשית?

אחלה סרט... הדמויות קצת פלקטיות. אופס. יש בעיה. וואו, איזה סרט! איזה טוויסט! מה זה, החממה?

כי הוא לא מתופף. הוא סתם עושה טח טח טח. לא, לא, הוא צריך לרקוד!​

שיר m

Well-known member
במבחן של דני, בדיוק כשהנייד של ליה טבע
(אבל אולי זה מורכב מדי בשביל הסדרה הזאת)

שיר m

Well-known member
סתם שאלה, אנחנו יודעים מי גדול ממי? רפאל או קמיל?

למעלה