יונייטד היי 2- פרק 24- נסיכות לא מוותרות

YossihNew

Well-known member
|כתר| :-[

אז למה אביהו מתחרט?

האם עלמה תעלה על מה שאגם (שלום) עשתה ללירז ועומר?

איך קמיל מסבכת את לואי?

ומאיזו סיבה יש לי... איך זה נקרא... פלאשבק ל-2016?

נערך לאחרונה ב:

YossihNew

Well-known member
אוי, עברנו לזה. שיט. החיוך של קמיל. ההבדל בין מזלגות, דני. זה מה שיהיה שם. תעשי סיכום AI. מתישהו תגיעי לרפאל ואבא שלו. תהיה אוזנייה?

מאמי ומאמי. שקט, אביהו. איזה חמודים אתם בכלל. צ'ומפי. לא? ון-ון? לא טוב לי. ניקי, ניקי. היא קול עם זה. פתרה את הבעיה. נומו נומו הלוואי שלא תקומו.

קל בנסיכות, כי בואו. אין להם צבא. אין להם קרב. תגידו, אה... לכל הנסיכות קוראים בשמות של... הסדרה ה... אולי זאת שאלה מכשילה כי הכוכבית ו... תוציאו אותו! לא! בוקר אור! בוקר שמש! מה? מה היה כאן? לא משנה. עברת, עברת. לכי לשירותים כבר.

מעברונים...

אוי לא, לא שוב. לא, צילי! לא! באורז מ... מה?

שלום, אגם. אני חושב ששיער יפה זה הבסיס להכל. זה... ספורט בסגנון ליאנה עיון. לא? אמרנו. אנשים לא משתנים, הם אותו דבר שנים.

אתן בטוחות ש... זה הסרט שאתן רוצות לדבר עליו? באמת? אוקיי. כן, ברור שכן. בחייאת, ליה.

כל העונה הם יהיו בבית?

את יודעת מי נתן את השם לסרט הזה? אני ארמוז לכם- הוא היה פעם ראש הממשלה. אבא. כן. בטח. בסדר, גם בובספוג ידע את זה. הם אפילו לא השקיעו במה זה מה. למה אין הסברים על מזלגות? פריטי וומן, ווקינג דאון דה סטריט... למה שהוא יעשה דבר כזה? איפה חברה? חברה תכף חוזרת. הוא לא יודע, הוראה של הנסיכה אבל אז הוראה של הנסיך והנסיך יתן לו הוראות על הפנים, חבל. מישהו...

אבל כמובן זה לא יקרה, כי אז לא הייתה עלילה. שלום, שלום. שלום, חנוך.

אני מסכים, המורה. מסכים. זה דבר נורא. כולל ערוץ 14 או לא? לא הבנתי מה... מה הוא ניסה להשיג... זה במציאות לא קורה יותר. לא הבנתי?

אולי היה צריך לשים את זה באורז מלא? לא, זה פעם קרה לבחורה... כלשהי... לפני עשור... איזה זקנים נהיינו... ממתי המכשיר? מתקופת האבן? אתם יודעים, מאיה פנחסי מזכירה קצת את ליהי. לא?

לא, לא, הוא לא היה רודריגו. תפסיק עם זה. נכון, הוא לא היה עושה את זה. רותם היה מתחיל עם חברה שלך, זה כבר משהו אחר לגמרי. אני ראיתי. אני הייתי שם. מי כתב את הדבר המוזר הזה? רגע... אה. וואו. מעניין.

אהובך. תשמיד את עצמך אתה עוד חצי דקה.

הוא ביקש סליחה, אני עד. טוב. תעזוב אותם! הם נסבלים לגמרי! כן, אתה צודק לגמרי, רותם.

שחזור מדויק לסצנה ההיא. רק לא הבנתי ממתי רפאל פה בארץ.​

למעלה