יונייטד היי 2- פרק 23- יומני הנסיכה

YossihNew

Well-known member
|1ספר||כתר|

אז מה קמיל מכינה לדני?

למה אני לא קורא לקמיל הוד מעלתה?

איך יוגב יתמודד עם ההיכרות עם ג'ודי?

ומי תסבך את אגם?

נערך לאחרונה ב:

YossihNew

Well-known member
ליה, תחזרי לישון. מה יום הכתרה, מה היא אלזה?! מעניין כמה זמן האימונים יחזיקו מעמד. דני , דני, דני. בחייכם. באיזה עולם יש אור כזה בחמש בבוקר? גם לא במונקו.
היי, יונייטד היי. איזה יופי. מאוד רשמית. שומעים אותך, צילי!

אביהו, עזוב את מאמי ומאמי. לפחות ונסה שמחה. אגם (שלום) מאוד מקפידה. סליחה, קמיל, אני מת עלייך אבל הוד מעלתך זה הרבה יותר המורה. היא הוד מעלתה. למה היא החליפה לבוש אגב? נעלמה...? זה מצחיק. היי, היי! יש כאן תקרית בין לאומית! לואי נהנה מזה. בערך. יהיה מעניין עם אגם. תגידו שלום, אה? הבנתם? כן, המורה היפהפייה. ברור. סליחה, קמיל, יש לי עדיפויות.

יש מעברונים...

איזה חמוד, הוא חופר עלייך לשורדי שבי. רותם חמוד. זה לא נכון, מאמי. די עם זה. אני אשדך ביניכם שוב אם צריך. היא מקנאה בצד אחר, ונסה. עבודות שירות. יוני יסביר לך, אגם, הכול טוב. הוא מוכן עם הסיפור. יש לך איזה 18 פרקים ספייר? למה, את בת של שגריר, דיפלומט, שר, חבר כנסת, ניקול?! איש עסקים לגיטימי. אתם יודעים שבפרק הזה לפני עונה היא חשפה את ניקי טריקי. ונסה, את לא בת של ראש ממשלה? יש לך דברים. מסכנה אגם. ליבי יוצא אליה. הוא והיא על הגג.

כן, זה נשמע מאוד קשה, הנעלי עקב. הוא רואה שאת פה איתה, זה לא רדיו. היא לא הולכת על זה. ביי, רפאל. לא לקרוא. מצחיקה. בלי ידיים. וואו.

כולם חושבים שאגם חמודה. מעניין. נכון, בכלל לא דומה לה, היא דומה לריף. לפחות יש המשכיות עם ניקול. אבל יום יבוא ואני אכתוב עלילה על פושעת שחוזרת בתשובה. נכון, חבר'ה? יום יבוא. כבר החשדת אותי. קודם כל, מה גבינה. דבר שני, בורקס. לא בורקסים, זה ס' הריבוי. ודבר אחרון- כולנו יודעים שמשלוחי מזון זה דבר בעייתי מאוד. הם יכולים לשלוח שם טבעות.

רותם, תספר אולי על המפגש הנהדר איתי. אחלה דברים. היי, חברים שלי. רגע, המורה, לא פייר. אל תפריעי לי למאמי ומאמי. אבל את בעצמך הכי מאמי. אוי לא. זה יסתבך. אה, מאמים! זה הייתם אתם! לא, בסדר. הוא טמבל, כן.

תבוא, יוגב. תבוא. גם את עם האימוני זקיפות האלה?! כל כך מתאים לה יושבת ראש ועד ההורים. כן, דיברתם בווידאו, אין יועץ המשכיות? תקוד, תקוד. לא אתה לא. אתה לא לומד במגמת מכונאות רכב. תפסיקו, זאת לא מגמה יוקרתית ואתם צריכים להפסיק עם השטות הזאת שכולכם לומדים בה בכל הסדרות. היא כבר היה לה מספיק מכונאיות רכב כל חייה. די. אתם לעולם לא תגיעו לרמת האומנות של מבורך! בעל מעמד? מה זה ה... מעמד... תראי, נסיך מונקו היה עסוק. זה היה יכול לעבוד אלמלא... לא, חצי, לא!

מעברון...

הוא שבר את הכוס בצילומים. איך התגעגעתי ללירון צורחת. תאמינו לי, זה ממש יפהפה. היא טובה בזה.​

למה הכותבים אובססיביים ללשבור את הקרח? באמת, כל הזמן. כל הזמן הם מביאים את זה. אנחנו נסחט אותך על זה, יקי. כן, קוראים לך יקי. שלום, אגם. זה הלבוש של עלמה. בלבוש הזה היא לא מאיימת יותר. יפה אבל לא מאיימת. צדק הכוכב, כן? בסדר, זה הספורט על שם ליאנה עיון.

אוי לא, הם יחזרו למוטב. וואלה, זה העניין? זאת התוכנית?

תגידו מה שתגידו, אלין הצליחה. שיטת הרבי ממונקו? אם דני תטעה היא תקבל זפטייה? למה ראית לה את הרגליים? לא הבנתי, שוב משכת את הידית? רק תרגילי אבטחה יש לו בראש.

הוא שוב משך בידית, קמיל. תתבייש לך. למה שתרגיל אבטחה יהיה גם בארץ וגם בארמון? סרטונים מצחיקים בטלפון? קצת מסכן לואי. אני עדיין תומך בחברה, כן? למה כל הפרקים נגמרים עם קמיל ולואי? הבנו, הוא מאוהב.​

נערך לאחרונה ב:
למעלה