יופי שהנסיכה באה ללמד. יהיה נשף, שלא תחשבו. כולן יהיו בשמלות. כן, זה... דומה. לא, היא לא תגיד... היא קצת כמו איימי.
לא, היא פה על מלגת כדורסל! אל תגיד שלום, אגם. זה מטופש. תגיד... שלומות. שלום שלום. ואני חשבתי ששלמה ניצחון זה השיא. איזה מזל שלא קראו לו חנוך.
הפתיח גרם לי להבין כמה השיער של מאיה התקצר.
אה, את ואגם עשיתן שלום שלום? בסוף ליה תעבוד בגזלן. די עם החדרים האלה, כל הזמן החדרים האלה. חדרים ומעברונים.
כן, אפילו לא ראינו סצנת מפגש. איזה מזל שלאביהו לא שינו את השם של המשרד? בקרוב הסדרתיים יחזרו ואז אצטלם שוב עם חבר שלי דאלי. למה הם תמיד שמים מוזיקה מותחת כל כך כשבן אדם סך הכל מעתיק עבודה בדיפלומטיה? למה?
מעברון.
קמיל התמקמה יפה. מה זה? מה זה הכובע המטופש הזה? כן, זה מוזר. מאוד. מאוד מוזר. אנד אבר.
מה הוא עושה פה? הוא עובד? הוא לומד? מה קורה? היא לא הולכת, בואו. זה לא שליה תפגע בה שוב. נכון, ליה? לא צעקנו. אין לך ופל בלגי עם פירות פה. אני לא מאמין לך שיש פה ופל בלגי עם פירות. איזה עולב, ליה. כן, לואי, הבנו שאתה מאוד אוהב אותה. לואי, אין לך הבנה של איך לדבר.
איפה אתה עושה שיעורים לעזאזל? הוא לא מתחיל איתה כמו לירז. ברור, ברור. הכול טוב, ונסה. מאמי ומאמי, תחזרו כבר. אה, הוא עושה את העבודה בסוף? דאלי, אתה חייב להפסיק להתאהב בכל בחורה אפשרית. שקט, שקט. ה... ילדה החדשה... כבשה אותי כבשה... קדימה, שקט.
ניקול, מה את עושה? נערה מרדנית, בחורה אמיתית... טוב, אחרי הפילאטיס, הניעי את גופך וזה... אתם יודעים... שוב היא הפסידה כסף בחברה? זאת ליה. זה הצחוק של ליה. ניקול ניקי טריקי נקש בשבילך. לניקול יש המון סודות.
מעברונים...
אני, אני אארגן את זה מבחינתי. תדעו שדניאל מסכימה איתי שדאלי חתיכת פלייר. הכול בשביל מאמי ומאמי. סליחה, חברה, פשוט אני מעדיף את ונסה. גם אתה עושה לו סיראנו? תתחיל בגוונים בשיער. את לא מטומטמת, ונסה. כולנו אוהבים אותך מאוד. מה?
שלום, אגם. לא, את תקבלי את קמיל. למה לאגם יש פפיון? ניסיתי להבין למה דווקא לה יש... למה היא תמיד במקומות מסוכנים, עם כתות, עם חייזרים, עם פושעים, למה? במציאות אגב אבא שלה כתב ספורט.
לא, את לא צריכה, אתה לא צריך. למה אף אחד מכם לא מדבר איתי בנושא?! אביהו. אביהו, בסדר. אביהו, בדיוק. טוב, טוב, תהיו חמודים ותגמרו עם זה.
זה נשמע כזה מטומטם. פתאום קלטתי. קורל היא לא רק ריף. היא שילוב בין ריף למיקה סגל קצת. היא הריונית, עזוב אותה. הסט מוכר לי. אפילו לא אמרה לך שלום. רן קפלן שחקן נהדר.
איזו רומי, מה רומי. איזו ביץ'. ליה ודני זאת החברות הכי... לא טובה שראיתי מימיי.
אה, ככה אנחנו גומרים... כן, אתם מאוהבים, כולנו יודעים את זה. חבל שליה לא יכולה להניף את השיער יותר אחרי הצבא. יש לו אהבה, תודה רבה. הוא רוצה לרקוד דווקא.