יונה וולך

bubamatti

New member
יונה וולך

שלום לחברי הפורום תרבות עברית בפני שאלה אליכם ואשמח לקבל תשובה ... אני אציג בפניכם את השיר שכתבה יונה וולך : בעיות זהות ו...אני צריך להסביר למה אני חושב שהשיר עוסק בנושא של זהות אם תוכלו לעזור לי למצוא את הסיבות אני... אודה לכם מאוד תודה בְּעָיוֹת זֶהוּת / יונה וולך צִפּוֹר מָה אַתְּ מְזַמֶּרֶת מִישֶׁהוּ אַחֵר מְזַמֵּר מִגְּרוֹנֵך מִישֶׁהוּ אַחֵר חִבֵּר אֶת שִׁירֵך שָׁר בַּבַּיִת דֶּרֶך גְּרוֹנֵך. צִפּוֹר צִפּוֹר מָה אַתְּ שָׁרָה מִישֶׁהוּ אַחֵר שָׁר דֶּרֶך גְּרוֹנֵך.

לא הבנתי

אתה צריך שאנחנו ניתן לך הסבר, למה אתה חושב שהשיר עוסק בבעיות זהות? כבר בעצם השאלה אני מזהה בעיית זהות כלשהי.

ענו לך

פתחת שרשור עם אותה שאלה. הוא נמצא כאן במורד הדף. גלגל ותמצא את תגובות הגולשים. וכמו שהעירה שם שלי יש פורום ניתוח ופרשנויות שירה 1086 - אפשר לפנות אליהם

טופז2

New member
יונה וולך

אם היא באמת מכונה יונה שהיא ציפור..מאד הולם שהיא משיחה עם עצמה = דוברת לציפור נפשה אם כך? הציפור השרה, אל הישות האחרת, זו שאת שירה ש ל ה היא שרה. (אם אתה יודע את הרקע של יונה וולך ואישפוזה בבית חולים לחולי נפש, אפשר לשמוע את ההתחבטויות שלה בשיר) כאמור יש אבל פורום בתפוז שעוסק בפרשנות שירה.

למעלה