יונדאי גאלופר

בני מגן

New member
יונדאי גאלופר

מעונין לקבל חוות דעת על ג´יפ מסוג יונדאי גאלופר ארוך (דיזל,אוטומט) אני לפני רכישה של רכב שטח בפעם הראשונה

במבי14

New member
אני לא אוהב את הגלופר...

הגלופר זה בעצם פג´רו ישן ! אבל ריאיתי המון גלופרים נוסעים בשטח ללא בעיות ! אבל לדעתי יש לו מנוע חלש ובעוד שהפסיקו ליצר את הגלופר אז אני היתי הולך על משהו אחר !!! עופר האחד היחיד !

teen17

New member
תגובה אליך:

האם אתה מוכן להתפשר על רכב משומש? האם אתה מעונין רק ברכב חדש? מה דרישותך מהג´יפ? מה הידע שלך בטיולי ג´יפים? האם יצא לך כבר לנהוג בשטח טכני בג´יפים? לפי תשובות אלה אוכל להתאים לך את הג´יפ הראשון שלך.

הגיל

New member
התקציב הוא רק ההתחלה

מלבד התקציב אתה צריך לחשוב על פרטים נוספים, למשל: - רכב קטן או גדול? (בשטח הגודל לא קובע, אבל אם יש משפחה הם לא יאהבו להדחס מאחור). - בנזין או דיזל? (בנזין חזק יותר, דיזל זול יותר אם נוסעים הרבה). - מוכן לוותר על אמינות לטובת ביצועים? (ובמילה אחת - לאנדרובר) - כמה שנים אחורה מוכן ללכת? (אפשר לקנות גימיני חדש בפחות מהסכום שהקצבת, וישאר כסף למעט שיפורים שהוא צריך כדי לתת בראש לכל הגדולים. - כמה מחיי הרכב אצלך הוא יבלה בשטח? - למה לא לקנות רכב שטח ישן לסופי שבוע ב 20000 ואת השאר להשקיע ברכב משפחתי לנסיעות הרגילות? תתחיל מזה ותוכל לקבל תשובות יותר ממוקדות. גיל

teen17

New member
גיל, כנס שניה

לפי דעתי אתה טועה במס´ דברים: 1) מנוע הדיזל לא תמיד חלש יותר מאשר מנוע הבנזין, ברוב המקרים כן אבל בחלק מועט זה דווקא ההפך. 2)הקטע של "מוכן לוותר על אמינות לטובת ביצועים-ובמילה אחת לנד רובר" ממש לא נכונה לפי דעתי. אם מוצאים למשל דיפנדר או דיסקברי שמורים אז הם גם במצב טוב וגם בעלי ביצועים טובים בשטח. לפי דעתי עשית במשפט הזה הכללה על כל רכבי לנד רובר למרות שלא כולם לא אמינים. כמובן שאם לא שמורים עליו כמו שצריך אז הוא מיד יתחיל לעשות בעיות אבל אם שומרים עליו כמו שצריך, מחליפים מתי שצריך ובודקים בזמן שצריך, אז הוא יהיה מאוד אמין ומאוד טוב בביצועים בשטח.

הגיל

New member
שוב הסתבכתי עם הבריטים :(

ראשית עובדה מספר 1 - אין ולא היה לי שום דבר נגד לאנדרובר, מעולם לא נסעתי באחד ובעיות האמינות שלהם הן עניין של שמועות, וגם כך בעיקר במודלים הישנים ותלוייות מאוד בטיפול (ואת זאת כתבתי גם בתגובות קודמות). עובדה מספר 2 - כל ההתיחסות שלי היתה לגבי השאלה שנשאלה. לא ניתן להשיב לשאלה מבלי לקבל תשובות נוספות,גם גאלופר יכול לעבוד מצויין בשטח, ואני מכיר כמה שלא מביישים את הפירמה גם במסלולים קשים מאוד. עובדה מספר 3 - עדיין המחיר הוא לא הכל, ולא ראיתי שהשואל הוסיף פרטים. והעובדה הכי חשובה - אם היה לי את הסכום הדרוש, הדיסקברי החדש בהחלט היה הרכב שהייתי בוחר.

במבי14

New member
אני היתי הולך על...../images/Emo91.gif

פג´רו , טרופר , פראדו , דיסקברי , טרנו ואולי אפילו על דיפנדר השאלה עם זה רכב מישפחתי אם כן אז הרכבים שציינתי בהתחלה הם לדעתי הפיתרון הם גם טובים על עבירות שטח טובות מאוד!! בשטח טחני הם גם טובים אני חושב!

-רוני-

New member
היי בני

אנו צריכים לדעת מה אתה דורש מהרכב בכדי להתאים לך אותו אבל יש לך כ-50 רכבים שעוני לסכום הנ"ל

עידודוש

New member
תלוי בכמה שטח

אם אתה מתכנן להיות יחסית מעט בשטח ולא לקרוע אותו , יש לך כלי מצויין עם עבירות לא רעה (אפילו את ורדית ומעלה רמון תוכל לטפס )אבל לאורך זמן אם תיסע הרבה בשטח הוא יתחיל להיתפרק.יש לכלי בעיית התחממות אשר לא קשורה לשטח בקיצור לא הרבה שטח

למעלה