יונדאי גאלופר.. מוכר למישהו?

יונדאי גאלופר.. מוכר למישהו?

מה דעתכם על יונדאי גאלופר סביבות אלפיים, ארוך. וגם אם אפשר בהשוואה למיצובישי מגנום, כי זה מה שאני הולך למכור, ואת ה גאלופר לקנות.. תודה

Vdrums

New member
מגנום זה טנדר עד כמה

שזכור לי והגאלופר ג'יפ. אין לך דרישות מסוימות?

כמובן.. רק לא כ``כ רציתי להאריך,

אבל הפרטים המלאים. אני עובד כעצמאי הטנדר מיצובישי מגנום גיר רגיל פשוט אגדה בשבילי, אבל יש לי ארבעה ילדים ואני צריך להגדיל.. אז, אני צריך גם רכב עם כושר גרירה לעגלה נגררת כמובן.. אוטו נוח וכמובן מעדיף כבר את האוטומט. המון תודה.

ronenca1

New member
את לא חייב גיפ בשבילזה

4 ילדים זה יפה אבל למה גיפ מה אין פרבטים עם כושר גרירה??? או ואנים לסוגיהם??

ronenca1

New member
אוי קצת דפוק מה שרשמתי תיקון

פריבטים = יאנו מזדה 5 סטייל (במקרה הזה בלבד)

חחחח נו באמת.. סליחה על הציניות

כנראה שאין לכם כ``כ ידע עם עגלות שעובדים איתם אינטנסיבית.. ז``א כמעט כל יום! לא פעם ב.. כשיוצאים עם החברה לחוף הים להוריד אופנוע ים! אני מוכן לקחת מאזדה 5 תוך חודשיים היא מתפרקת! גם הגיר גם המנוע כולל את כל התושבות מסביב, והכי הכי כמובן בולמים אחוריים או יותר נכון מערכת המיטלים, אהההה שכחתי להגיד לכם ברקסים במצב הטוב פעם בחודש, ואיכות נסיעה יותר גרועה משל סובארו פשע או של ריקשה.. נסו ותיווכחו! לכן רכב עם מיטלים קשים הוא או טנדר הכי מומלץ כמובן או גיפ בעדיפות שניה, גם לא הייס של טיוטה גם לא אייץ אחד של יונדאי גם לא אם פי וי כמובן שלא מיצובישי ספייס ואגון אתם מבינים? אז רציתי לשאול איך יונדאי גאלופר, שהוא הזול בקטגורית הגיפים, זה הכל.. אז אם מישהו מכיר.. אשמח.. תודה בכל אופן לכולם.. /tapuzforum/images/emo9.gif

enigo

New member
הגאלופר איטי מאוד

אותו מנוע כמו במגנום עקרונית (יש טענות שהבלוק של יונדאי פחות עמיד) אבל הוא סוחב יותר משקל. שילוב שלו עם תיבה אוטומאטית בכלל מוריד את הביצועים לתחום המסוכן לדעתי. אם אין דרישת שטח, אולי כדאי לך לבחור בוואן כזה או אחר - יתן יכולת גרירה סבירה והרבה יותר מקום לילדים.

שוב אחי

אני גורר עגלה נגררת כמעט כל יום כל היום, וואן יסבול קשות ויתפרק גג אחרי שנה ויפרק אותי בכיס גם דלק וגם תיקונים.. אבל אני רואה שאתה מבין בזה.. אז. המגנום היא גיר רגיל הרכב המיועד אוטומט, אתמול נהגתי על אחת והיא יותר איטית מהמגנום אבל סביל.. שטח לא כ``כ מדבר אלי.. מכיוון שבדרך כלל זה פוגע באוטו בצורה זו או מכאנית תודה..

enigo

New member
מה משקל העגלה?

אני מכיר גנן שנוסע עם הי-אייס כבר הרבה יותר משנה וגורר עגלה (קלה - לא בלומה) מדי יום בלי בעיה. מתקין המזגנים שהתקין אצלי את המזגן עובד עם L200 עתיק (הוואן) וגורר איתו עגלה עם גופים של מזגנים וציוד על בסיס יומי - שוב בלי בעיה. צריך להבדיל בין המיניוואנים שהם פרייבטים באוריינטציה שלהם - מאזדה 5, סניק וכו', לבין אלו שהם במקור רכב מסחרי שנבנה למטרות עבודה.

יפה!

אז דבר ראשון מיצובישי נקראת אל שלוש מאות, אכן הייתה לי כזאת לפני שנתיים שלוש הכי מצחיק שמכרתי לאיש מזגנים.. חחחח לך תדע אולי זה האוטו שלי... לגבי הייס קשה מאוד למצוא. אפשר למצוא עם לפחות 300000 ק``מ והם עפות בשניות.. חשבתי על אייץ אחד של יונדאי אבל אותו סיפור כמו בהייס. מצד שני חשוב לי נוחות נהג. אני נוהג יחסית הרבה ולא רוצה לסבול בנהיגה חשבתי על טראגט ואמרו לי מכלמוביל שלא כ``כ כדאי להעמיס עליו. ד``א אני גנן.. העגלה שלי 750 כולל היא סרן אחד בלי ברקסים יש לה סגירה מפח וכנראה שזה עושה אותה יותר כבדה מאחרות, אני גם לוקח מדי פעם.. עגלות גדולות של שני סרנים עם ברקסים. ובדרך כלל משקל מטורף כמו טון שש מאות, (אני יודע שזה מסוכן) למיצובישי אל שלוש מאות אני לא אחזור, הייס או אייץ אחד הם מחיר פיצוץ אחרי הפצצה ז``א מחיר מטורף לאוטו שבור ומעוך. הלוואי שהייתי מוצא משהו כזה שמור ויפה, העדפה שלי היא אייץ שנת אלפיים ואחד או שתיים, הדגם שמגיע עם איבזור מלא מחו``ל.. ולא הדגם שהרכיבו בארץ.. עבודה ישראלית.. תודה אח שלי... אתה עוזר לי המון!

enigo

New member
קח בחשבון שמנוע ה-H1 נחשב פחות

עמיד משל ההי-אייס ואפילו משל המקביל המיצובישי שלו. עם משקלים כאלו באמת אין לך מה להתעסק עם מיניוואנים "פרטיים" אלא רק עם המסחריים. אני הייתי ממשיך לחפש עד שהייתי מוצא הי-אייס.

נכון.. לא רק המנוע

אלא גם המרכב שלו כבד אבל שוב.. הייס קשה למצוא ואם מצאת הוא מלא ק``מ ועם כל הכבוד לטיוטה ויש לי המון.. יש לי חבר שנפל עם אחת כזאת.. לכן אני לא כ``כ שש ושמח ללכת עליו

ceyal

New member
היאס לא משהו מכל בחינה.

2 מורי דרך שאני מכיר קנו את הרכב הזה. הוא לא נוח,עצל ושותה דלק בגלל גיר 4 הילוכים קצר. והוא גם לא מי יודע מה אמין. הרבה(יחסית לטויוטה) בעיות חשמל. למה לא ללכת על הפיאט סקודו/סיטרואן ג'מפי?

כי אם תשים עגלה

על רכבים כאלה הם יהיו מאוד בעייתים, אתה מעייף אותם גם מנוע גם גיר וגם כל המערכות של האוטו במיוחד בולמים. אשמח אם תתנו לי אלטרנטיבות

ד``א..

מהנסיון שלי... הייס לא כ``כ נוח.. אבל, תודה.. אני אנסה שוב לחפש אחד כזה לנסיעת מבחן.. תודה תודה תודה.. אין לי איך להודות

למעלה