יונדאי אקסטרים

יונדאי אקסטרים

חזרתי כרגע מתחרות יונדאי אקסטרים שהתקימה במודיעין.שטח טכני קשה ביותר.חוויה בלתי רגילה.מעבר למפלצות של יונדאי וינוביץ שעברו את המסלול בצורה מדהימה(נו טוב מהלך מיתלה של למעלה ממטר וחצי).יפה היה לראות את הקבוצות בגיפים רגילים משופרים.עבודת צוותים יפה ונהגים מנוסים.אם היו לי 300000 ש"ח מיותרים הייתי מעמיד רכב לתחרות.בביקור בתחרות כזאת נוAה היתה לומדת רבות למען לא יגידו שלא מבינה כלום. אני רק מקווה שלכלי של ינוביץ לא נגרם יותר מידי נזק אחרת המחירים שלהם לחלפים לנו פשוטי העם יעלו.

dod_basim

New member
גם אני הייתי

באמת היה מרשים... היו הרבה יותר אנשים משחשבתי היופי האמיתי היה בסטנדרטים משופרים כי זה לא חוכמה למפלצות שהיו שם, נוסעות שם כאילו זה אוטובאן איכותי. נ.ב אני מעלה שאני סרטים קצרים שצלמתי (של הצפרדע הצהובה נוסעת שם) תראו בגלריה

dod_basim

New member
יאללה

מחר קם ב5:30 בבוקר לנסוע לדרום אז זזתי לישון. מתחיל לי קורס מפקדים טנקים, תאחלו בהצלחה, במסרים כי פה זה לא שווה. תאמינו לי לא ראיתם חיית שטח מעודכם אם לא ראיתם את הטנק שלי מרכבה סימן 4 קורעת שטחים. יאללה ביי, אחזור עוד שבועיים או יותר wish me luck!

itche01

New member
בהצלחה !!!

ולחימום הלב , לכל מי שאוהב...
וגם למי שמתעניין http://videos.desertracing.com/videos/2003/primm300/03_primm300_highlight.wmv

למעלה