יונאן. (סין)

enwhysea

New member
יונאן. (סין)

אני מתכנן להגיע מנפאל דרך טיבט ודרום סין ללאוס או ויטנאם. אני מרגיש די בטוח בעצמי בקשר לכל הטיול חוץ מסין... יש למשהו טיפים או הצאות לאזור? כן זאת שאלה די פתוחה.. אז מה שעולה לראש :)

sela v

New member
סין

אתה מוזמן להשתמש באופצית החיפוש או להסתכל אחורה בפורום, דיברנו על סין בעבר. כמו שאמרת השאלה שלך פתוחה, וקשה יהיה לענות ללא שתתן לנו יותר פרטים. כמו לכמה זמן אתה רוצה לסע, מה התקציב, באיזה עונה, וכו'... נראה לי שאני אכין הודעה בנושא מה צריך לרשום בשאלה שיהיה לאחרים יותר קל לענות, אחרת כל פעם מחדש מתנהל הדיון בנושא מה המינימום שצריך לשאול.

enwhysea

New member
אתה צודק.

אבל חיפוש אחורה בפורום מתרסק ונותן TIMEOUT SQL שקובעים תאריך שיותר מחודש חודשיים. מה גם שסין מקום גדול ולא תמיד כותבים יונן או יונאן והעיות של מקומת בטוח האזור בכלל אינסופי... אתה צודק שיש אנשים שבאים שואלים שאלות כלליות ולא ברורות ולא מנסים בכלל לחפש תשובה... אז אתחיל מחדש- "אחרי חיפוש רב באינטרנט באתרים שונים של לונלי פלאנט, פאר-איסט, למטייל וכו' אני עדיין מסתבך עם אזור יונאן ודרום סין... אם משהו היה באזור ויכול להמליץ על מסלול בכיוון טיבט לכיוון לאוס/ויאטנאם" תודה

sela v

New member
נשמע הרבה יותר טוב

אני מקווה שאנשים שטיילו באזור יוכלו לעזור לך, ואני מודה שלא שמתי לב ששאלת על אזור ספציפי, וחשבתי שאתה שואל על סין בכלליות.

למעלה