יומ
ולדת שמח
לאשה של

יומ../images/Emo140.gifולדת שמח ../images/Emo141.gif לאשה של

דרורית
כבר התרגלנו לגעגועים אליכן, אבל ה-
מלא ציפיה לביקור הבא
שיהיה לך יומולדת שמח, והמון אושר ונחת מהאשה שלך ומשני הנסיכים המופלאים.
|חמס
ה|

אבא גאה

New member
קולולולולולושושושושושושושו

שזה בפולנית :"מזל טוב, שמח בשמחתך" המון מזל טוב. יש לה שם? (בטח אורית אור)

אורית אור????????

אירית דרור.......
ופעם אחת אתה צריך לבוא לפה ולהשמיע לי פנים אל פנים את ה"קולולולושושושושושו" הזה. מתדמיין לי כמו קולות שמחה מגניבים...

אבא גאה

New member
דרוריתי מאמי

הנה זה בשבילך...מצאתי...: * "רק באמריקה פיצה תגיע לדירה שלך יותר מהר מאמבולנס. רק באמריקה אנשים מזמינים במקדונלנדס דאבל צ'יזבורגר, צ'יפס גדול ודיאט קולה. רק באמריקה שתי הדלתות של הבנקים פתוחות אבל העטים קשורים חזק לדלפקים. רק באמריקה משאירים בחניה מכוניות ששוות אלפי דולרים ונועלים גרוטאות זולות במרתפים. רק באמריקה יש כספומטים דרייב אין עם אותיות בכתב ברייל על המכונה"

תודה, תודה לכל המאחלימות ../images/Emo24.gif

חגגנו נפלא עם מלא אוכל! ונזכרתי בעצם שהביקור בארץ היה בעיקרון ריצה מטורפת ממקום למקום ואחד המקומות היחידים שבהם הרגשתי שלווה מסויימת היה במפגש שלי עם נשות וילדי הפורום!! אז
ל כ ו ל כ ן!

תודה לניראות והנסיכה

ולניראות, זוכרת את העסק שלנו שלא יצא לפועל? (אולי למכבי....) אבל בגלל שאני עכשיו בטרנס של מוזיקה מזרחית אז יש לי רעיון לאחלה עסק בישראל. בואי נקים להקה ששרה שירים מיזרחיים לסביים (איך אומרים את זה???). אני בטוחה ששבלוליתוש תצטרף גם. נמאס מהשירים עם את ואני נולדנו בתשך או באשך... (זו בדיחה מה זה ישנה... מסגיר את הגיל שלי תוך שניה....) אז מה את אומרת?

ניראות

New member
שירה, אני?

אני תמיד ע"י המילים, ועוד יותר רחוק מהמוסיקה... אבל אם תגיעי לארץ נארגן משהו... רק תודיעי לפחות 24 שעות לפני.

למעלה