יומשלישי

larisa125

New member
יומשלישי../images/Emo41.gif

איך היה היום? אני יצאתי בבוקר, עם חולצה ארוכה ומעליה חולצת בצפר, שתי שכבות דקיקות, וחזרתי הביתה רטובה עד לשד עצמותי
ואני יכולה להישבע שבבוקר היה חם

larisa125

New member
ד"א, המלצה על ../images/Emo63.gif

"הקתדרלה ליד הים" שלך אילדפונסו משהו (לא זוכרת את שם המשפחה
) כבר נכנס לרשימת הספרים האהובים עליי

יובלל ג

New member
ממליצה לך להוסיף את שומרת אחותי../images/Emo99.gif

אין,באמת שאין על הספר הזה! ~רק אם לא ראית את הסרט לפני|אזהרה|~

יובלל ג

New member
העיפו אותי הביתה../images/Emo9.gif

לא באתי עם תלבושת אז השעו אותי מבית ספר
חחח לא נורא - יום קצר וגם ככה הייתי צריכה להיות בבית קצת

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifכאילו השעו אותך רק להיום?

כי זה דווקא נחמד
אצלנו שולחים למזכירה שתשאיל חולצה ובתמורה משאירים אצלה פלאפון או משהו. אגב, ראיתי שהרבה אנשים פה כותבים על תלבושת אחידה ותהיתי מזה אצלכם?
ז"א רק סמל או שיש גם הגבלה של צבעים וזה?

יובלל ג

New member
רק סמל- אין הגבלת צבעים

אבל עדיין... באתי בלי וכןף, השעו אותי רק ליום
וזה עדיין ממש רע!!! במיוחד שהיו םיום הורים

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifבסדר המורים תמיד משקרים

גם אם הילד מתפרע וזורק דברים וזה "יש לו הרבה פוטנציאל אבל הוא טיפה שובב"

asaf105

New member
יום שדה../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

היה לנו יום "שדה" בעכו, העיר העתיקה חח האמת ששום דבר לא חידש לי ממה שיש שם הייתי בעיר העתיקה שם כל כך הרבה פעמים עם ההורים שלי כשהייתי קטן וכבר זכרתי בדיוק איך כל העיר העתיקה שם נראית אפילו מסעדות שהיו שם זכרתי טוב טוב וכמובן איך אפשר לשכוחא ת שוק הדגים המסריח ביותר! חח הבנות בכיתה שלי צרחו כשראו את הדגים והכרישים(כן האמת שהיו גם כרישים) תלויים נוטפי דם מסריחים שתכף מוציאים להם את הקרביים
והיום יום הורים!!

יובלל ג

New member
אתה מתעצבן על יום הורים?! מה אני אגיד?

גם לי יש הייום יום הורים - והיום גם העיפו אותי הביתה

asaf105

New member
כי אין לי כוח לזה!

אני גם אל רוצה לדעת כמה אני אקבל בספורט

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifבאמת היה חמים

והרגשתי מזה חכמה כשבחרתי ללבוש את המכנסיים הקצרים (עד הברך כזה) דווקא ביום נעים. לקראת שעה שישית התחיל להתענן קצת וירד קצת גשם (ששמתי לב אליו רק כשיצאתי החוצה) אבל למזלי סיימתי היום שישית ולא נשארתי שמינית עם הקור והגשם
איך סיימתי שישית אתם שואלים? הו, מעניין ששאלתם. המורה להיסטוריה (שמינית) לא באה ואז עשו משהו מוזר כזה שביטלו כמעט לכל הכיתה ספורט (שביעית) כי לאפחד לא באמת אכפת מזה
כבר שבוע וחצי שאני לא לומדת ספורט ויש עוד שיעורים מפוספסים בדרךD: היה שעתיים+ בוחן במתמטיקה. אני עוד הייתי בסטלה של שיעור ביולוגיה (ביקרנו במשק של אנשים שנראלי הם על סמים) ולא הצלחתי להתרכז ולהיזכר מה עושים, חירטטתי ברמות שאין דברים כאלה והיה איזה סעיף בגיאומטריה שהמורה שלי התעקשה שאני אעשה ונתנה מלא רמזים שעדיין לא קלטתי וזה היה ממש מייאש
אבל אז חזרתי שישית וגיליתי שעונה 20 של הישרדות היא לא האחרונה שתהיה אז הכל יותר טוב

tal872

New member
ברור שהיא לא האחרונה ../images/Emo6.gif

יש עוד את עונה 21+22,הידד
. כיאלו לא מאמין שקלטת את זה רק עכשיו,פויה לך ענת
.

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifמזה קלטתי רק עכשיו?

הם לא ממש הודיעו שיהיו עוד, פשוט היה כתוב בויקיפדיה וגם התחילו ללהק ל-21. חוץ מזה שעונה 20 זה כאילו האולסטאר של האולסטאר אז זה נראה סוף-סופי-סופני כזה
זה אומר שעוד יש סיכוי שיעשו אולסטאר עם רוב?

tal872

New member
זה אומר שלא תראי אותו יותר בהישרדות ../images/Emo6.gif

הוא שחקן מעולה,אבל ב8 הלך לו גרוע מאוד (אני מדבר על רוב מעונה 6
). אסטרטג מוכשר בטירוף

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifנו בגלל רוב השני הבנז@#%

לא אשמתו שכל שאר השבט שלו לא היה ראוי לאולסטאר אז הוא יצא האיום הכי גדול. אבל אולי עם קורטני.. וטוד וסאבאג' וג'ונתן! הו תן לי לפנטז בשקטD:

tal872

New member
לא יקרה מותק ../images/Emo3.gif

וגם,לדעתי שי אן מאוד מגיעה לה אולסטאר:) וגם קתי!! וגם גנ'ה מורקסה הייתה אחלה
.

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifג'נה ניצחה והיה נחמדה+ אסטרטגית

לא שווה עוד אולסטאר
קאת'י לדעתי די מיצתה את עצמה (למרות שלא ראיתי את עונה 4) אבל לשי-אן פעם מגיע עוד סיבוב

noam270

New member
יום סביר...../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

הגשתי היום את הבוק ריפורט ה^@@^&!*%$%! באנגלית וקיבלתי 90 על מטלת כתיבת סיכום....
ספרות היה מבחן על שירה מודרנית, וזה היה די קל אבל ארוווווווך! על שיר אחד יצאה לי תשובה אחת של דף אחד משני הצדדים! אה, והיה איזה קטע דפוק עם ילד מהכיתה אבל זה כבר לא משנה.. שעתיים אחרונות לשון שבאורך פלא שרדתי בלי יותר מדי אבדות בדרך
זאת אומרת, חוץ מהטיפקס שלי שאומץ על ידי הילד שיושב לידי והחליט לנסות לחתוך את המיכל של הטיפקס כי הוא נגמר... טוב, לפחות זה היה מצחיק!.. הדבר הכי טוב שקרה היום היה שירד גשם!
חורף זה דבר שווה
הו, ועכשיו ממש בא לי להכין משהו... נראה, אולי נכין עוגיות או משהו

supercoconut

New member
אוינקי אוינקי~

שעתיים אנגלית~ העברנו בלבדוק שיעורי בית ולקרוא ספר ולדבר על הבוק ריפורט שהיא נתנה לנו. יש בדף של המשימות כמה משימות יצירתיות כאלה של ציור, שנראה לי שאני אנסה לעשות, אילו שזה יקח לי הרבהה יותר זמן מאחת ממשימות הכתיבה. שעה ספרות - היה מבחן~ באחת השאלות ניסיתי לענות על שאלה ולתת כזה רקע לתשובה. ובטעות חפרתי לה כל מה שאני יודעת על עמוד וחצי חחח. שעתיים לשון - הייתי עסוקה בלמכוע כפיים כמו כלב ים לשכנתי לשולחן הלימודים שצבעה משהו וגם אני רציתי. חח ויש ילד אחד בכיתה שלי שכבר פעם שלישית באותו שבוע מסיבות שונות הלך למנהלת. הפעם הוא כתב מכתב מלא בשקר וכזב! והמנהלת שלנו אמרה לו "תקח את זה ותדחוף לאן שאתה יודע" חעעעעעעע.חעחעחע.
ילד טיפש. חעעעעעעעעעחעחעחע.

למעלה